Sasuke_Uchiha Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, radeon9700 είπε Μπορείτε να κάνετε νέο account και δεν χρειάζεται να βάλετε το paypal η πιστωτική σας απλά δηλώστε τα στοιχεια σας. Αντί για κινητό μπορείτε να βάλετε και το σταθερό σας έχει επιλογή να αλλάξει. Όσοι έχουν πρόβλημα στο ήδη υπάρχον λογαριασμό τους άμα κάνουν καινούργιο λειτουργεί κανονικά για 2 αγορές όπως έχει γραφτεί. Για δες εδώ. Δεν έβαλα καν paypal η οτιδήποτε. Ολόφρεσκος λογαριασμός επίσης.
aristarhos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ! Πήρα και το ραδιοφωνάκι. Με άφησε να χρησιμοποιήσω τον κωδικό 2 φορές στο ίδιο email. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από aristarhos 1
kronos73 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Ευχαριστώ, πήρα ένα πορτοφολάκι για να βάλω τα 4 ευρώ που γλύτωσα 😀
ChrisN.S. Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ραδιοφωνάκι είναι αυτό; https://www.tomtop.com/p-v443.html Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από ChrisN.S.
iCyd Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Sasuke_Uchiha είπε Για δες εδώ. Δεν έβαλα καν paypal η οτιδήποτε. Ολόφρεσκος λογαριασμός επίσης. και σε μενα το ιδιο κανει . Ενω αγορασα κανονικα με τον κανονικο μου λογαριασμο , σε φρεσκο λογαριασμο λεει οτι εχω ηδη χρησιμοποιησει κουπουνι.
mastoras007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 τσιμπησα ενα ραδιοφωνακι καλή φάση! Λέω να φτιάξω εναν 2ο λογαριασμο να πάρω και αυτο το hands free το ασυρματο
Jorvik Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Mπραβο στον TS.... Εριξα και εγω την 0€ παραγγελια μου. edit..... 2 παραγγελιες.... ειδωμεν αν ακυρωθει η 2η Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Jorvik
teotsi21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δουλεψε και σε μενα δευτερη φορα το κουπονι απο τον ιδιο λογαριασμο. Πηρα κατι στολιδια για το δεντρο, δυο σκουφακια με λεντ και ενα ποντικι να υπαρχει. Thanks TS!
opcorsa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 οχι που θα σας αφηνα ετσι!! εκανα dummy account και περασε κατευθειαν 2 παραγγελιες το ραδιοφωνακι και θηκη για το iphone του καπιταλιστη ελπιζω να ερθουν γιατι δεν εχω βαλει σωστο μειλ, μονο σωστη διευθυνση... οποτε περιμενουμε.. ξανα εκανα κι αλλο account αλλα δεν σε αφηνει να τον ξανα βαλεις τον κωδικο
MiP Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, opcorsa είπε οχι που θα σας αφηνα ετσι!! εκανα dummy account και περασε κατευθειαν 2 παραγγελιες το ραδιοφωνακι και θηκη για το iphone του καπιταλιστη ελπιζω να ερθουν γιατι δεν εχω βαλει σωστο μειλ, μονο σωστη διευθυνση... οποτε περιμενουμε.. ξανα εκανα κι αλλο account αλλα δεν σε αφηνει να τον ξανα βαλεις τον κωδικο Για δοκίμασε να βάλεις διαφορετικό τηλέφωνο στα στοιχεία ( που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται για την παραλαβή) ή/και να γράψεις την διεύθυνση σου με greeklish. Νομίζω είναι ανά διεύθυνση και ανά μαιλ δύο κωδικοί. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από MiP
opcorsa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, MiP είπε Για δοκίμασε να βάλεις διαφορετικό τηλέφωνο στα στοιχεία ( που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται για την παραλαβή) ή/και να γράψεις την διεύθυνση σου με greeklish. Νομίζω είναι ανά διεύθυνση και ανά μαιλ δύο κωδικοί. τωρα ξεθυμανα τους τα πηρα ελπιζω να ερθουν μονο γιατι εχω βαλει fake name με σωστη διευθυνση
MiP Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, opcorsa είπε τωρα ξεθυμανα τους τα πηρα ελπιζω να ερθουν μονο γιατι εχω βαλει fake name με σωστη διευθυνση Χαχα οκ😁 1
mastoras007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 και εδω εγινε διπλή παραγγελία.. Αν κάποιος βγάλει ακρη με τον 2ο λογαριασμό ας πει τι γινετε μην φτιαχνουμε τσαμπα accounts
opcorsa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 στους δυσκολους καιρους βλεπω οτι υπαρχει συμνοια παντως η Ελλαδα που αντιστεκεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις