Chrstnant Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα! Εχω κάνει αίτηση για τηλέφωνο και ιντερνετ απο το Μάρτη κι ακόμα δεν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο στην περιοχή μου. Δεν ξερω καν πόσο θα τραβήξει αυτό. Σκέφτηκα να βάλω το simplefi.Κυρίως βλέπω σειρές στο Netflix η βίντεο YouTube ...
isay Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Το ερώτημα δεν βλέπω, αλλά υποψιάζομαι ρωτάς αν θα σου κάνει το simplefi για netflix/youtube. O-X-I! Καλό το simplefi (οπως και τα αντιστοιχα των αλλων εταιρειών) αλλά μονο για browsing. Αμα βλέπεις streaming video (netf/yt/κλπ) τα διαθεσιμα GB θα σου τελειώσουν πολυ νωρις στο μήνα. Επισης παραβλέπεις οτι το simplefi ειναι με συμβολαιο, οποτε αν βάλεις τελικα dsl είτε θα πληρώνεις παραλληλα και το simplefi ή προστιμο για να διακοψεις. ΥΓ: Ρώτα αλλους παροχους αν σε καλυπτουν στην περιοχη σου οσον αφορα το DSL και προχώρα ακομα κι αν ειναι λιγο πιο ακριβά.
Chrstnant Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δυστυχώς έχω απευθυνθεί σε όλους τους παρόχους και μου λένε ότι είναι θέμα του δημοσίου δικτύου. Αν δεν ελευθερωθεί γραμμή δεν θα έχω ίντερνετ....
Doubt Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, isay είπε Καλό το simplefi (οπως και τα αντιστοιχα των αλλων εταιρειών) αλλά μονο για browsing. Αμα βλέπεις streaming video (netf/yt/κλπ) τα διαθεσιμα GB θα σου τελειώσουν πολυ νωρις στο μήνα. Δεν υποτίθεται πως μετά την εξάντληση των GB εξακολουθείς να έχεις ίντερνετ με περιορισμένη ταχύτητα? (στα 15 mbps?)
isay Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Doubt είπε Δεν υποτίθεται πως μετά την εξάντληση των GB εξακολουθείς να έχεις ίντερνετ με περιορισμένη ταχύτητα? (στα 15 mbps?) Στα 15 mbps; No way γιατί ειναι μεγαλη ταχυτητα. Δεν ξερω το ακριβές νουμερο, αλλά για 15 kbps το θεωρώ πιο λογικό.
Doubt Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, isay είπε Στα 15 mbps; No way γιατί ειναι μεγαλη ταχυτητα. Δεν ξερω το ακριβές νουμερο, αλλά για 15 kbps το θεωρώ πιο λογικό. Αν ξέρει κάποιος, έχει ενδιαφέρον. Ειδικά για κάτι συνδέσεις σαν τη δικιά μου ADSL στα 6mbps.
isay Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δε θυμάμαι το ακριβές νουμερο του κοφτη (το ειχα δει παλια σε ξαδερφο μου με speedtest) αλλα το 15mbps (επαναλαμβάνω) ΔΕΝ ειναι. Το internet σερνονταν εκεινες τις τελευταίες ημερες του μηνα. Θυμήθηκα εποχές dialup και φοβόμουν μην με πάρει κάποιος τηλεφωνο και πέσει το internet. 🤣 Συνοπτικά, το simplefi ειναι μια καλη λύση για browsing αλλά οχι για streaming.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα