Προς το περιεχόμενο

Black Metal - Kvlt Thread

mb007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με μια πρόχειρη αναζήτηση δεν βρήκα αλλά νιώθω πως υπάρχουν αρκετοί blackmetalαδες στο Insomnia. 

Προτείνουμε καμία μπάντα, μοιραζόμαστε κανένα κομμάτι καθώς και συζητάμε επερχόμενα lives σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ή και από εξωτερικό αν παρακολουθεί κανείς.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει ήδη θέμα, αν και παλιό, αλλά δεν έχει κλείσει ακόμα λόγω αρχειοθέτησης:

Αλλά ΟΚ, και σε αυτό μπορούμε να συνεχίσουμε.

Εγώ πέρα απ' τα παραδοσιακά από αρχές '90, είμαι πιο πολύ στο μελωδικό/επικό.

Moonsorrow (αν και τους λες και folk/viking εκτός από black)

Arthemesia

Midvinter

Summoning

Edit: Έκλεισε τελικά το προαναφερθέν, οπότε συνεχίζουμε εδώ.

Επεξ/σία από phanispal

Εχω περασει και ακουω λιγο πολυ τα περισσοτερα παρακλαδια, τελευταια ομως εμβαθυνω σε post-black / blackgaze / atmspheric. Το καλο εδω ειναι πως η συγκεκριμενη σκηνη ειναι πολυ ενεργη και στην Ελλαδα, και με αρκετες συναυλιες. Απο 2019 περιμενουμε μαλιστα διαφορα ονοματα, πχ Myrkur, Harakiri for the sky μεταξυ αυτων.

8 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

Εχω περασει και ακουω λιγο πολυ τα περισσοτερα παρακλαδια, τελευταια ομως εμβαθυνω σε post-black / blackgaze / atmspheric. Το καλο εδω ειναι πως η συγκεκριμενη σκηνη ειναι πολυ ενεργη και στην Ελλαδα, και με αρκετες συναυλιες. Απο 2019 περιμενουμε μαλιστα διαφορα ονοματα, πχ Myrkur, Harakiri for the sky μεταξυ αυτων.

Ξέρω ότι είναι λίγο πολύ "controversial" μα δηλώνεις φαν των Myrkur, αλλά ανυπομονώ για το Live και ταξιδεύω από Σάμο για να είμαι εκεί στις 11/11

Λοιπόν μερικές μπάντες που μου έρχονται στο μυαλό, σχετικά λιγότερο γνωστές στο χώρο του bm πάντα. Σε όλες τις μπάντες που θα γράψω θα αναφέρω και από ένα άλμπουμ, κάποιες είναι και το μοναδικό Album. 

Akhlys - The Dreaming I 

Al-namrood - Enkar 

Behexen - My Soul For His Glory 

Cult of Occult - Five Degrees of Insanity 

(Λίγο περίεργη η φάση τους, όχι ακριβώς bm αλλά blackened sludge) 

Evilfeast - Elegies of the Stellar Wind 

Ezkaton - Plague for the Empires: Time 

Lloth - Athanati 

(Το στόρι πίσω από αυτό το άλμπουμ κατ' εμε του δίνει τεράστια αξία) 

Luciferian Rites - When the Light Dies 

Yovel - Hɪðəˈtu

(Ολοφρεσκια ελληνική bm μπάντα γεμάτη όρεξη) 

36 minutes ago, mb007 said:

Ξέρω ότι είναι λίγο πολύ "controversial" μα δηλώνεις φαν των Myrkur, αλλά ανυπομονώ για το Live και ταξιδεύω από Σάμο για να είμαι εκεί στις 11/11

Δεν πρεπει να επεκταθουμε πανω σε πολιτικες/θρησκευτικες αναλυσεις, αλλα ολα αυτα ειναι σημεια των καιρων μας. Το αυτονοητο ειπε η Myrkur και πεσανε οι SJW πανω της. Τελος παντων, κανει πολυ καλες συναυλιες και μακαρι να ειναι αντιστοιχως πολυ καλη και στην Ελλαδα.

10 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

Δεν πρεπει να επεκταθουμε πανω σε πολιτικες/θρησκευτικες αναλυσεις, αλλα ολα αυτα ειναι σημεια των καιρων μας. Το αυτονοητο ειπε η Myrkur και πεσανε οι SJW πανω της. Τελος παντων, κανει πολυ καλες συναυλιες και μακαρι να ειναι αντιστοιχως πολυ καλη και στην Ελλαδα.

Συμφωνώ και επαυξάνω. Σωστοτατος 

• 9 μήνες μετά...
  • 5 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...