Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 1/11/2018 στις 2:42 ΜΜ, vlcraptor είπε

για πες μου λοιπον εναν τροπο για να το κανω αυτο μιας και ειμαι εγω αυτος που την πατησε? αν δεν κλεισει ο τυπος την αγγελια δεν μπορω να του αφησω ειτε θετικη ειτε αρωητικη αξιολογηση. δεν θα πρεπε το ινσομνια να σου εδινε αυτη την δυνατοτητα και χωρις να πρεπει να ολοκληρωσεις καποια αγορα? ή εστω ενα κουμπι αναφορας οπως υπηρχε καποτε?

Νομίζω στις οδηγίες για τις αξιολογήσεις αναφέρει να έχει δηλώσει ο πωλητής τον αγοραστή πριν την αγορά, οπότε εσύ σαν αγοραστής θα μπορείς να του κάνεις αξιολόγηση. Αν είναι σοβαρός ο πωλητής δεν έχει λόγο να μην σε δηλώσει από πριν.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μια χαρα δισκαρα ειναι ο πλεξτορ. Για τα λεφτα αυτα εισαι τυχερος. Μαλλον σε καλο σου βγηκε....εγω νομιζω οτι μπερδευτηκε ο αποστολεας.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, έστω ότι πάει δικαστικά ή με καταγγελία, δεν ξέρω και γω τι. Αν δεν έχεις έστω βίντεο το unboxing γιατί να μην πει ο άλλος ότι τσεπωσες τον δίσκο που έστειλε και δείχνεις τώρα έναν παλιό που είχες ήδη και ισχυρίζεσαι ότι σε εξαπάτησε; Πως θα το αποδείξεις; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ELTASSOS είπε

Μια χαρα δισκαρα ειναι ο πλεξτορ. Για τα λεφτα αυτα εισαι τυχερος. Μαλλον σε καλο σου βγηκε....εγω νομιζω οτι μπερδευτηκε ο αποστολεας.

δλδ εσυ αν πληρωνες κατι που ελεγε 500γιγα και σου δωσουν εναν 128γιγα θα πεις α οκ δισκαρα ειναι και αυτος.δεν πατε καλα μερικη.

Δημοσ.

Καλός ή κακός λίγο πολύ όλοι την έχουμε πατήσει με κάτι εδω μέσα, προσωπικά ένας με 80 θετικές αξιολογήσεις μου έφαγε ένα 50αρικο και πρόσφατα ένας φίλος μου έπαθε το ίδιο από κάποιον άλλο "τσάκαλο". Όλες οι συναλλαγές εδω μέσα γίνονται καλή τη πίστη και δεν μπορείς ποτε να είσαι σίγουρος μέχρι να παραλάβεις το προϊόν στα χέρια σου και να δείς ότι όλα ειναι οκ.  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 ώρες πριν, ELTASSOS είπε

τωρα φιλαρακι δεν μπορει να μιλας σοβαρα, ναι οκ δισκαρα ο πλεξτορ αλλα καινουργιος εχει 35 ευρω και γω πληρωσα 57, με το σκεπτικο αυτο ανταλλαζω 100 ευρω με 50 εισαι μεσα?

Επεξ/σία από vlcraptor
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vlcraptor είπε

τωρα φιλαρακι δεν μπορει να μιλας σοβαρα, ναι οκ δισκαρα ο πλεξτορ αλλα καινουργιος εχει 35 ευρω και γω πληρωσα 57, με το σκεπτικο αυτο ανταλλαζω 100 ευρω με 50 εισαι μεσα?

Ναι οκ τωρα ειδα διαφορα χωρητικοτητας...νομιζα το θεμα σου ηταν η αλλη μαρκα μονο...δικιο εχεις .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...