Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε

Καλα εκανες και ανοιξες το thread ωστε να γινεται γνωστο ποιοι κοροιδευουν τον κοσμο αλλα ο συγκεκριμενος εφτιαξε τον λογαριασμο προχθες σε κοροιδεψε και μετα φτιαχνει αλλον λογαριασμο.Δεν εχει να χασει κατι με αυτον τον λογαριασμο ειναι καινουργιος και ανετα φτιαχνει αλλον οποτε δεν νομιζω να προστατευθει καποιος απο τον συγκεκριμενο.

εδω ειναι που πρεπει να μπει το ινσομνια και να μην επιτρεπει απο μια ip να δημιουργουνται πολλοι λογαριασμοι

• Like 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε

αν συνεννοηθεις με τον πωλητη ολα γινονται.Το εχω δοκιμασει και στο ινσομνια αλλα και ορισμενα καταστηματα εχουν ανοιγμα δεματος κατα την παραδοση

Τοτε ειναι οτι καλυτερο απλα το μονο - ειναι μην ειναι χαλασμενο :) κατα τα αλλα εχεις μια ασφάλεια οτι ειναι αυτο που θελεις . 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vlcraptor είπε

εδω ειναι που πρεπει να μπει το ινσομνια και να μην επιτρεπει απο μια ip να δημιουργουνται πολλοι λογαριασμοι

σωστο και αυτο αλλα δεν ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξεις ip πιστεψε με

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, darkman είπε

Πολυ Σωστα ολα αυτα απλα δεν ξερω αν μπορεις να ανοίξεις ενα δεμα χωρις να το πληρώσεις εγω μια υποψία οτι δεν γινετε :( αν μπορεις ειναι οτι καλύτερο :)  

οχι τουλαχιστον στη γενικη ταχυδρομικη δεν διναιτε να ανοιξεις το δεμα αν δεν πληρωσεις πρωτα

7 λεπτά πριν, darkman είπε

Πολυ Σωστα ολα αυτα απλα δεν ξερω αν μπορεις να ανοίξεις ενα δεμα χωρις να το πληρώσεις εγω μια υποψία οτι δεν γινετε :( αν μπορεις ειναι οτι καλύτερο :)  

οχι τουλαχιστον στη γενικη ταχυδρομικη δεν διναιτε να ανοιξεις το δεμα αν δεν πληρωσεις πρωτα

2 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε

σωστο και αυτο αλλα δεν ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξεις ip πιστεψε με

συμφωνω αλλα ειναι ενα μετρο προληψης μπορει οχι το καλυτερο αλλα ειναι κατι. ισως δεν γνωριζω και πολλα απο αυτα , να επρεπε να υπαρχει ενας τροπος οπου οταν καποιος δημιουργει εναν λογαριασμο απο μια συγκεκριμενη ip να μπορει να συνδεθει σε αυτον μονο απο αυτην την ip.

Δημοσ.

Το είχα πει και άλλοτε. Επιμένω οτι το paypal είναι η μόνη σωτηρία. Κάποια στιγμή θα πρέπει να υιοθετηθεί απο το insomnia.

Θέλετε με συνεργασία, θέλετε με κάτι άλλο...

• Like 3
Δημοσ.

Ο πιο ασφαλής τρόπος είναι χέρι με χέρι...και αυτό σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και μόνο για το αντικείμενο που θα αγοράσεις...γιατί μη μου πει κανείς οτι αισθάνεται άνετα να πάει σε κάποιο άγνωστο σπίτι ή να βάλει στο σπίτι του κάποιον άγνωστο για να δοκιμάσει π.χ. μια κάρτα γραφικών...

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Το είχα πει και άλλοτε. Επιμένω οτι το paypal είναι η μόνη σωτηρία. Κάποια στιγμή θα πρέπει να υιοθετηθεί απο το insomnia.

Θέλετε με συνεργασία, θέλετε με κάτι άλλο...

με το paypal ομως πως διασφαλιζεται ο πωλητης? αν ο αγοραστης ισχυριστει οτιδηποτε και διεκδικισει τα χρηματα του πισω απο το paypal?

συγκεκριμενα μιλοντας σε αγγελια μου εξεφρασε ενδιαφερον ενα παλικαρι απο τις Σερρες (εγω βρισκομαι Αθηνα) και προτεινε να πληρωσει με paypal. Εγω δε δεχτηκα και του αντιπροτεινα τραπεζικη καταθεση με φοβο ακριβως αυτο που γραφω πιο πανω

αλλα δεν ειμαι ουρανοκατεβατος, ειμαι μελος εδω και 15 χρονια στο insomnia, με ενεργη συμμετοχη σε αρκετα θεματα και 100% θετικες στις αγγελιες 

οποτε γνωμη μου, πρωτα κοιτατε με ποιον εχετε να κανετε και μετα παρτε τις αποφασεις σας 😉

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, skoulas said:

Ο πιο ασφαλής τρόπος είναι χέρι με χέρι...και αυτό σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και μόνο για το αντικείμενο που θα αγοράσεις...γιατί μη μου πει κανείς οτι αισθάνεται άνετα να πάει σε κάποιο άγνωστο σπίτι ή να βάλει στο σπίτι του κάποιον άγνωστο για να δοκιμάσει π.χ. μια κάρτα γραφικών…

Θεωρώ αυτούς τους τρόπους της συνάντησης παρωχημένους και γραφικούς μιας άλλης εποχής. Σε ενα τεχνολογικό φόρουμ δεν θα έπρεπε καν να κατέχουν το μεγαλύτερο ποσοστό επί των αγοροπωλησιών. 

Άντε να πουλήσει/ αγοράσει κάποιος κάτι φθηνό με αυτόν τον τρόπο, αλλά πλέον με τις τιμές στα κινητά εγώ ποτέ δεν θα πήγανα σε συνάντηση για αγορά/ πώληση ενός κινητού πχ των 1.100 ευρώ.

7 minutes ago, kakofonixx said:

με το paypal ομως πως διασφαλιζεται ο πωλητης? αν ο αγοραστης ισχυριστει οτιδηποτε και διεκδικισει τα χρηματα του πισω απο το paypal?

συγκεκριμενα μιλοντας σε αγγελια μου εξεφρασε ενδιαφερον ενα παλικαρι απο τις Σερρες (εγω βρισκομαι Αθηνα) και προτεινε να πληρωσει με paypal. Εγω δε δεχτηκα και του αντιπροτεινα τραπεζικη καταθεση με φοβο ακριβως αυτο που γραφω πιο πανω

αλλα δεν ειμαι ουρανοκατεβατος, ειμαι μελος εδω και 15 χρονια στο insomnia, με ενεργη συμμετοχη σε αρκετα θεματα και 100% θετικες στις αγγελιες 

οποτε γνωμη μου, πρωτα κοιτατε με ποιον εχετε να κανετε και μετα παρτε τις αποφασεις σας 😉

Σε αυτή την περίπτωση θα αποφανθεί το paypal, παραθέτεις εσύ τα στοιχεία σου, παραθέτει και ο άλλος τα δικά του και βγαίνει το πόρισμα απο το paypal.

Επεξ/σία από Hapatingo
Δημοσ.

Ένα κινητό μπορείς να το δοκιμάσεις σε μια καφετέρια ή έστω κάπου με κόσμο οπότε το αίσθημα της ασφάλειας αυξάνεται...

Γενικά αυτού του είδους οι συναλλαγές βασίζονται στην εμπιστοσύνη και των δύο πλευρών...ο καθένας λοιπόν βάζει τους "όρους" του και αντίστοιχα αποδέχεται ή όχι τους "όρους" της άλλης πλευράς ωστε να προχωρήσει η συναλλαγή...

• Like 2
Δημοσ.
2 minutes ago, skoulas said:

Ένα κινητό μπορείς να το δοκιμάσεις σε μια καφετέρια ή έστω κάπου με κόσμο οπότε το αίσθημα της ασφάλειας αυξάνεται...

Γενικά αυτού του είδους οι συναλλαγές βασίζονται στην εμπιστοσύνη και των δύο πλευρών...ο καθένας λοιπόν βάζει τους "όρους" του και αντίστοιχα αποδέχεται ή όχι τους "όρους" της άλλης πλευράς ωστε να προχωρήσει η συναλλαγή...

Εάν μιλάμε για μεγάλο ποσό, σημαίνει πως γίνεται κομπίνα πέραν του ενός ατόμου. Δηλαδή κάποιο τρίτο άτομο θα υπαρχει χωρίς να το αντιληφθείς. 

Δεν μπορεί θα έχει τύχει σε όσους κάνουν τέτοιες συναλλαγές, πολλοί έρχονται και με τις παρέες τους.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Σε αυτή την περίπτωση θα αποφανθεί το paypal, παραθέτεις εσύ τα στοιχεία σου, παραθέτει και ο άλλος τα δικά του και βγαίνει το πόρισμα απο το paypal.

πραγματικα αξιζει να μπεις σε τετοια διαδικασια για μικροποσα της ταξης των 40-50 ευρω? ή εχουν ολοι την ορεξη ή το χρονο να τραβανε βιντεο boxing - unboxing κλπ

καταλαβαινω την πλευρα ενος αγοραστη που βρισκεται εκτος μεγαλου αστικου κεντρου και δεν εχει πολλες επιλογες (να κανει συναλλαγη χερι-χερι), αλλα θα συμφωνησω απολυτα με τη φραση του skoulas παρακατω

2 λεπτά πριν, skoulas είπε

Γενικά αυτού του είδους οι συναλλαγές βασίζονται στην εμπιστοσύνη και των δύο πλευρών

και η εμπιστοσυνη γεννιεται μεσα απο το συστημα των αξιολογησεων που εχει το φορουμ

Δημοσ.

ssd 500gb 50e ,ειπαμε παιδες πεσαν οι τιμες αλλα μην σας παιρνουν και κοτσο ,εκανε κρα η απατεωνια ,χωρις actual picture απο 0 αξιολογησεις και συμμετοχη.

τωρα για τους γραφικους που υπαρχουν που λενε εαν και ισως να πω οτι with peanuts you get monkeys.....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, godfather0991 είπε

Καλό είναι να μπει αρνητική αξιολόγηση στο μέλος γιατί απ' ότι είδα δεν έχει κάποια.

για πες μου λοιπον εναν τροπο για να το κανω αυτο μιας και ειμαι εγω αυτος που την πατησε? αν δεν κλεισει ο τυπος την αγγελια δεν μπορω να του αφησω ειτε θετικη ειτε αρωητικη αξιολογηση. δεν θα πρεπε το ινσομνια να σου εδινε αυτη την δυνατοτητα και χωρις να πρεπει να ολοκληρωσεις καποια αγορα? ή εστω ενα κουμπι αναφορας οπως υπηρχε καποτε?

εδω καποιες φορες ο αλλος ανεβαζει αγγελια για αθλητικα παπουτσια ή παιδικο καροτσακι σε κατηγορια για hardware και δεν την κατεβαζουν 

τελος παντων εγω δημιουργησα το ποστ για να σας πω τιεγινε και ανμε αυτον τον τροπο μπορεσει και καποιος αλλοςνα προφυλαχθει οχι απαραιτητα απο τον ιδιο που την επαθα και εγω αλλα μεσω της κουβεντας που γινεται και να ενημερωθει και αφυπνιστει και να λειτουργει αναλογα.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vlcraptor είπε

για πες μου λοιπον εναν τροπο για να το κανω αυτο μιας και ειμαι εγω αυτος που την πατησε? αν δεν κλεισει ο τυπος την αγγελια δεν μπορω να του αφησω ειτε θετικη ειτε αρωητικη αξιολογηση. δεν θα πρεπε το ινσομνια να σου εδινε αυτη την δυνατοτητα και χωρις να πρεπει να ολοκληρωσεις καποια αγορα? ή εστω ενα κουμπι αναφορας οπως υπηρχε καποτε?

Έχεις δίκιο. Τώρα είδα ότι δεν την έχει κλείσει. Μεγάλο κενό αυτό στο insomnia. Γενικά πιστεύω ότι η πολιτική των αγγελιών όντως πρέπει να αλλάξει. Αυτό που πρότεινε ένα μέλος είναι πολύ σωστό. Για να μπορείς να βάλεις αγγελία να πρέπει να είσαι κάποιο καιρό μέλος και ενεργό μέλος όχι απλώς μπαίνω και βάζω αγγελίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...