Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ.

παιδια μακρια απο τον πωλητη με το ονομα Pugpup προκειτε για απατεωνα

πηρα απο αυτον εναν ssd η αγγελια του ειναι αυτη 

ο τυπος μου εστειλε αντι του samsung  εναν plextor  s3 series 128 gb και μετα αφαντος και το τηλεφωνο του με φραγη εισερχομενων, εχω ειδοποιησει τους moderators  απο εχθες το απογευμα αλλα μεχρι ωρας δεν εχω καποιο νεοτερο και απο αυτους για το αν τον μπλοκαραν ή για το τι πρεπει να κανω. 

ο συγκεκριμενος εχει ακομα μια αγγελια η οποια ειναι και ολοκληρωμενη η οποια επισης αναρτηθηκε μετα απο αυτην του ssd που πηρα εγω.

ειναι αυτη και θα παρακαλουσα τον αγοραστη της αν οντως υπαρχει και δεν ειναι μουφα η αγγελια να επικοινωνησει μαζι μου αν και κεινος εχει εξαπατηθει.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

0 αξιολογησεις,0 μηνυματα,0 αντιδρασεις, 0 συμμετοχη γενικα σε φορουμ κλπ  και εσυ πας και αγοραζεις απο αυτον.Συγνωμη αλλα τα ηθελες και τα επαθες.Να σου γινει μαθημα για την επομενη φορα οτι αν ειναι να εμπιστευθεις καποιον ας ειναι τουλαχιστον καποιος με συμμετοχη σε φορουμ και με εστω καποιες θετικες αξιολογησεις.

• Like 13
Δημοσ.

εχεις απολυτο δικιο το ξερω την ιδια μερα εσκασε ο  ssd του υπολογιστη και ημουν μες τα νευρα και οταν ειδα την αγγελια ουτε που σκεφτηκα να ψαξω να δω αξιολογησεις και τα λοιπα, του εστειλα μην και εκλεισα τον δισκο, εγω εκανα το συγκεκριμενο ποστ για να το εχουν υποψην τους ολοι οι φιλοι εδω μεσα, γιατι αξιολογησεις μπορει να βρει ο τυπος και να ειναι ολες fake,αν θελει φτιαχνει 5 -6 αγγελιες βαζει και 5-6 φιλους να κανουν τους αγοραστες και να αφησουν απο μια αξιολογηση, και συμμετοχη στο φορουμ ουτε εγω εχω λογο χρονου.

• Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, vlcraptor είπε

Καλησπερα στο φορουμ.

παιδια μακρια απο τον πωλητη με το ονομα Pugpup προκειτε για απατεωνα

πηρα απο αυτον εναν ssd η αγγελια του ειναι αυτη 

ο τυπος μου εστειλε αντι του samsung  εναν plextor  s3 series 128 gb και μετα αφαντος και το τηλεφωνο του με φραγη εισερχομενων, εχω ειδοποιησει τους moderators  απο εχθες το απογευμα αλλα μεχρι ωρας δεν εχω καποιο νεοτερο και απο αυτους για το αν τον μπλοκαραν ή για το τι πρεπει να κανω. 

ο συγκεκριμενος εχει ακομα μια αγγελια η οποια ειναι και ολοκληρωμενη η οποια επισης αναρτηθηκε μετα απο αυτην του ssd που πηρα εγω.

ειναι αυτη και θα παρακαλουσα τον αγοραστη της αν οντως υπαρχει και δεν ειναι μουφα η αγγελια να επικοινωνησει μαζι μου αν και κεινος εχει εξαπατηθει.

Η μήνυση για εξαπάτηση μέσω Διαδικτύου είναι δωρεάν αν δεν κάνω λάθος. Αν είναι αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ πάρε ένα τηλέφωνο και πες τους τι έγινε, αν και δεν θα κάνουν τίποτα χωρίς παρέμβαση αστυνομίας. Πήγαινε πρώτα από αστυνομία για να δεις για την μήνυση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Η μήνυση για εξαπάτηση μέσω Διαδικτύου είναι δωρεάν αν δεν κάνω λάθος. Αν είναι αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ πάρε ένα τηλέφωνο και πες τους τι έγινε, αν και δεν θα κάνουν τίποτα χωρίς παρέμβαση αστυνομίας. Πήγαινε πρώτα από αστυνομία για να δεις για την μήνυση.

Θα πρεπει να πληρωσει παραβολο 100ε και μετα να τον τρεχει στα δικαστηρια και να χαλασει ενας θεος ξερει ποσα.

Ο τυπος προφανως το γνωριζει αυτο γιαυτο και κανει οτι κανει.

Δημοσ.

η αποστολη εγινε με γενικη ταχυδρομικη ενω ο ιδιος μου ειχε ζητησει να γινει η αποστολη μεσω ελτα, και στο σπιτι μου ηρθε ειδοποιητηριο απο τη γενικη ταχυδρομικη, μαλακια δικια μου το ξερω αλλα οπως ειπα ειχα αναγκη τον ssd λογω του χαλασμενου δικου μου ( ειχα μεινει πισω στη δουλεια) και το μονο που σκεφτηκα εκεινη την ωρα ηταν πως οκ το παλικαρι για καποιον λογο δεν μπορεσε να παει στα ελτα, μπορει να ηταν πηχτρα στον κοσμο και να πηγε στη γενικη.  

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Θα πρεπει να πληρωσει παραβολο 100ε και μετα να τον τρεχει στα δικαστηρια και να χαλασει ενας θεος ξερει ποσα.

Ο τυπος προφανως το γνωριζει αυτο γιαυτο και κανει οτι κανει.

Για απατες μέσω Διαδικτύου είναι δωρεάν (όπως έχω ακούσει).

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε

0 αξιολογησεις,0 μηνυματα,0 αντιδρασεις, 0 συμμετοχη γενικα σε φορουμ κλπ  και εσυ πας και αγοραζεις απο αυτον.Συγνωμη αλλα τα ηθελες και τα επαθες.Να σου γινει μαθημα για την επομενη φορα οτι αν ειναι να εμπιστευθεις καποιον ας ειναι τουλαχιστον καποιος με συμμετοχη σε φορουμ και με εστω καποιες θετικες αξιολογησεις.

Και οχι μονο αυτα που λες ... Λογο οτι  εψαχνα να βρω αυτον και εγω αυτον τον  δισκο ,ο τυπος τον εδινε 50 ευρω :( ποιο κατω και απο τον 250Gb :(  και εγγραφη στο insomnia τον ιδιο μηνα :(
Οταν τα βλεπουμε ολα 0 και η εγγραφη ειναι λιγον ημερον και η τιμη σουπερ , 99.9% ειναι Fake και εκει ρισκαρουμε .......

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, vlcraptor είπε

darkman

εχεις δικιο απλα προσοχη για τον συγκεκριμενο στο μελλον γιατι αξιολογησεις οπως ειπα αν θελει βρισκει.

Για εμενα φιλε μου εκανες λαθος αλλα δεν ειναι και ολο δικο σου θα επρεπε το ινσομνια να εχει καποιους κανονες για της αγγελιες  οπως και αλλα σιτε , πχ νεος λογαρισμος να μην μπορει να κανει πώληση,λογαρισμος που δεν εχει συμμετοχή  στα φορουμ παλι να μην μπορει (πχ min 100 post ) οποιος μπαίνει απλα και μονο για να πουλαει υπαρχει και η ΧΕ :(   

Επεξ/σία από darkman
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, darkman είπε

Και οχι μονο αυτα που λες ... Λογο οτι  εψαχνα να βρω αυτον και εγω αυτον τον  δισκο ,ο τυπος τον εδινε 50 ευρω :( ποιο κατω και απο τον 250Gb :(  και εγγραφη στο insomnia τον ιδιο μηνα :(
Οταν τα βλεπουμε ολα 0 και η εγγραφη ειναι λιγον ημερον και η τιμη σουπερ , 99.9% ειναι Fake και εκει ρισκαρουμε .......

οντως την ειδα και εγω την τιμη και χτυπαει καμπανακι

Μόλις τώρα, vlcraptor είπε

darkman

εχεις δικιο απλα προσοχη για τον συγκεκριμενο στο μελλον γιατι αξιολογησεις οπως ειπα αν θελει βρισκει.

Καλα εκανες και ανοιξες το thread ωστε να γινεται γνωστο ποιοι κοροιδευουν τον κοσμο αλλα ο συγκεκριμενος εφτιαξε τον λογαριασμο προχθες σε κοροιδεψε και μετα φτιαχνει αλλον λογαριασμο.Δεν εχει να χασει κατι με αυτον τον λογαριασμο ειναι καινουργιος και ανετα φτιαχνει αλλον οποτε δεν νομιζω να προστατευθει καποιος απο τον συγκεκριμενο.

Μην αγοραζετε απο ατομα με 0 συμμετοχη στο φορουμ, απο ατομα με 0 αξιολογισεις, απο ατομα που ανεβαζουν αγγελιες του τυπου' τα σκοτωνω γιατι φευγω εξωτερικο,δεν εχουν χρησιμοποιηθει κλπ κλπ'. Να αγοραζεται αν μπορειται χερι-χερι, να ζητατε φωτογραφιες και βιντεο οτι λειτουργει ενα προιον,ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΕΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ!!!! και τελος να αγοραζετε απο ατομα που ειναι ολη μερα στο ινσομνια και ειναι ενεργοι με λογαριασμους που αν κοροιδεψουν καποιον και φανε μπαν ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ.

Αν εχεις ελευθερο χρονο και χρημα τραβα τον στην αστυνομια και μετα δικαστικα,αν και πιστευω και μονο στην αστυνομια θα χεστει γιατι αυτα τα ατομα ειναι ψευτομαγκες και απατεωνες λιγο να τους φοβισεις χεζονται.Ελπιζω στο μελλον να προσεχεις

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, basilisgate13 είπε

οντως την ειδα και εγω την τιμη και χτυπαει καμπανακι

Καλα εκανες και ανοιξες το thread ωστε να γινεται γνωστο ποιοι κοροιδευουν τον κοσμο αλλα ο συγκεκριμενος εφτιαξε τον λογαριασμο προχθες σε κοροιδεψε και μετα φτιαχνει αλλον λογαριασμο.Δεν εχει να χασει κατι με αυτον τον λογαριασμο ειναι καινουργιος και ανετα φτιαχνει αλλον οποτε δεν νομιζω να προστατευθει καποιος απο τον συγκεκριμενο.

Μην αγοραζετε απο ατομα με 0 συμμετοχη στο φορουμ, απο ατομα με 0 αξιολογισεις, απο ατομα που ανεβαζουν αγγελιες του τυπου' τα σκοτωνω γιατι φευγω εξωτερικο,δεν εχουν χρησιμοποιηθει κλπ κλπ'. Να αγοραζεται αν μπορειται χερι-χερι, να ζητατε φωτογραφιες και βιντεο οτι λειτουργει ενα προιον,ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΕΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ!!!! και τελος να αγοραζετε απο ατομα που ειναι ολη μερα στο ινσομνια και ειναι ενεργοι με λογαριασμους που αν κοροιδεψουν καποιον και φανε μπαν ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ.

Αν εχεις ελευθερο χρονο και χρημα τραβα τον στην αστυνομια και μετα δικαστικα,αν και πιστευω και μονο στην αστυνομια θα χεστει γιατι αυτα τα ατομα ειναι ψευτομαγκες και απατεωνες λιγο να τους φοβισεις χεζονται.Ελπιζω στο μελλον να προσεχεις

Πολυ Σωστα ολα αυτα απλα δεν ξερω αν μπορεις να ανοίξεις ενα δεμα χωρις να το πληρώσεις εγω μια υποψία οτι δεν γινετε :( αν μπορεις ειναι οτι καλύτερο :)  

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, darkman είπε

Για εμενα φιλε μου εκανες λαθος αλλα δεν ειναι και ολο δικο σου θα επρεπε το ινσομνια να εχει καποιους κανονες για της αγγελιες  οπως και αλλα σιτε , πχ νεος λογαρισμος να μην μπορει να κανει πώληση,λογαρισμος που δεν εχει συμετοχει στα φορουμ παλι να μην μπορει (πχ min 100 post ) οποιος μπαίνει απλα και μονο για να πουλαει υπαρχει και η ΧΕ :(   

εννοειτε πως εκανα λαθος, τωρα αν εχει μεριδιο ευθυνης και το ινσομνια τι να σου πω δεν ξερω. εχω δει και αγγελια που ο τυπος πουλουσε ενα pc σε κοματια μαζι με φουλ περιφερειακα και αν οχι ολα το 80% των πραγματων που πουλουσε ηταν 15% - 20% πιο πολυ απο οτι εχουν καινουργια, ενδεικτικα γιατι αυτο μου ερχεται στο μυαλο τωρα  ποθλοθσε ενα πληκτρολογιο corsair k95 plutinum 8μηνων αγορασμενο 199 ευρω και η τιμη στο bestprice 187

Δημοσ.
Μόλις τώρα, darkman είπε

Πολυ Σωστα ολα αυτα απλα δεν ξερω αν μπορεις να ανοίξεις ενα δεμα χωρις να το πληρώσεις εγω μια υποψία οτι δεν γινετε :( αν μπορεις ειναι οτι καλύτερο :)  

αν συνεννοηθεις με τον πωλητη ολα γινονται.Το εχω δοκιμασει και στο ινσομνια αλλα και ορισμενα καταστηματα εχουν ανοιγμα δεματος κατα την παραδοση

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vlcraptor είπε

εννοειτε πως εκανα λαθος, τωρα αν εχει μεριδιο ευθυνης και το ινσομνια τι να σου πω δεν ξερω. εχω δει και αγγελια που ο τυπος πουλουσε ενα pc σε κοματια μαζι με φουλ περιφερειακα και αν οχι ολα το 80% των πραγματων που πουλουσε ηταν 15% - 20% πιο πολυ απο οτι εχουν καινουργια, ενδεικτικα γιατι αυτο μου ερχεται στο μυαλο τωρα  ποθλοθσε ενα πληκτρολογιο corsair k95 plutinum 8μηνων αγορασμενο 199 ευρω και η τιμη στο bestprice 187

Δεν ειναι θεμα ευθύνης απλα λαθους , παράληψης ( για εμενα ) με αυτον το τροπο θα ειχαμε λιγοτερους καμικάζι :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...