dirtyshadow Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 θα ηθελα την γνωμη σας για αγορα κινητου,εχω το iphone 7 plus και με την πωληση του(υπαρχει σε αγγελια)θελω την γνωμη σας για την επομενη μου συσκευη οχι απαραιτητα iphone.αδιαβροχο και stereo speakers ειναι must για την επομενη αγορα
saruman123 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Αν κοιτάξεις σε android δες το mate 10 pro,αλλά δεν έχει ραδιόφωνο και ξεχωριστή υποδοχή για ακουστικά (έχει με αντάπτορα). Είναι και ποιο μικρό σε διαστάσεις από το iphone 7 plus
shooterg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Εγώ σου προτείνω το s9 plus. Ένα σκαλί πιο πάνω από το 7 plus
vchristod84 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Στις 1/11/2018 στις 10:54 ΠΜ, dirtyshadow είπε θα ηθελα την γνωμη σας για αγορα κινητου,εχω το iphone 7 plus και με την πωληση του(υπαρχει σε αγγελια)θελω την γνωμη σας για την επομενη μου συσκευη οχι απαραιτητα iphone.αδιαβροχο και stereo speakers ειναι must για την επομενη αγορα Αν δε σε περιορίζει το budget τότε πας εκεί που σου πρότειναν τα παιδιά, αν θες κάτι οικονομικότερο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο, κοίτα και σε HTC u11 μεριά
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, shooterg είπε Εγώ σου προτείνω το s9 plus. Ένα σκαλί πιο πάνω από το 7 plus Αρκετά σκαλιά* Μπορεί να πάρει και το απλό S9, δεν έχει τεράστιες διαφορές απ το S9 plus. 1
dirtyshadow Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 σας ευχαριστω για τις προτασεις σας.για samsung γενικα ειμαι λιγο διστακτικός λογω software της samsung.θελω smooth εμπειρια και απο οτι φαινεται το oneplus 6t που βγηκε ειναι μονοδρομος αλλα με χαλαει που δεν ειναι αδιαβροχο και η απουσια stereo speakers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα