Ξενοφών Πιπινικας Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 καλησπερα, πριν να μηνα μου τρακαραν το αυτοκηνιτο και το βρηκα σε ασχημη κατασταση ! η ζημια ηρθε στα 1 500 περιπου! εν παση περιπτβση μου χτυπησαν την δεξια ροδα και μου τραβωσαν την ζαντα! ο μηχανικος μου αλλαξε ζαντα εκανε τον ελεγχο ! γενικα ολα ηταν ηταν κομπλε! εχει δυο μερες τωρα που οταν στριβω τερμα δεξια μονο το τιμονι ακουω κατι σαν μουκριτο! αλλα μονο οταν το στριβω τερμα δεξια ή ειμαι σε κινηση ή οταν ξεκιναω! δεν ειναι δυνατος θυρυβος! απλα επειδη δεν εχω πληρωσει ακομα ολα τα λευτα στον μηχανικο και δεν του εχω 100 % εμπυστοσυνη επειδη ειναι καινουργιος θελω να ελενξω απο μονος μου και δεν ξερω πως αν ειναι ο μπιλιαδορος! καποια λαμαρινα δεν ειναι σιγουρα!
Klausx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Τι άλλες εργασίες έγιναν εκτός από αλλαγή ζάντας; Το "μουγκρητό" όταν στρίβεις μπορεί να είναι από διάφορα εξαρτήματα το πιο απλό εάν βγήκε-μπήκε ο προφυλακτήρας να βρίσκει σε κάποιο κάλυμμα η ρόδα.
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Γι' αρχή, απ' όσο ξέρω καλύτερα να αποφεύγεις να στρίβεις τέρμα το τιμόνι. Όσα αυτοκίνητα έχω οδηγήσει και έχει τύχει/χρειαστεί να τα στρίψω όσο πάνε, εκεί που τερμάτιζαν παραγόταν κάποιος ήχος. Οπότε είσαι σίγουρος ότι δεν έτυχε να το παρατηρήσεις τώρα; Ή το είχες παρατηρήσει και παλιότερα αλλά τώρα ο ήχος είναι διαφορετικός;
Invader Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Ο μόνος ήχος που μπορεί να ακουστεί στο τέρμα δεξιά ή αριστερά είναι από την αντλία της κρεμαριέρας που είναι και ανεπαίσθητος.Οτιδήποτε άλλο θέλει συνεργείο.Το χτύπημα ζάντας θέλει έλεγχο μέχρι το σασμάν.Δηλαδή ότι έχει να κάνει με τη μετάδοση της κίνησης μέχρι τη ρόδα. 1
NikosKallithea Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 σήκωσε το αυτοκίνητο με τον γρυλο διαδοχικά απο αριστερά και δεξιά γυρνα το τιμονι ολο δεξιά και γύρισε τους τροχούς με τα χέρια αν κατι βρίσκει θα το δεις.
Joshua21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Ξενοφών Πιπινικας είπε καλησπερα, πριν να μηνα μου τρακαραν το αυτοκηνιτο και το βρηκα σε ασχημη κατασταση ! η ζημια ηρθε στα 1 500 περιπου! εν παση περιπτβση μου χτυπησαν την δεξια ροδα και μου τραβωσαν την ζαντα! ο μηχανικος μου αλλαξε ζαντα εκανε τον ελεγχο ! γενικα ολα ηταν ηταν κομπλε! εχει δυο μερες τωρα που οταν στριβω τερμα δεξια μονο το τιμονι ακουω κατι σαν μουκριτο! αλλα μονο οταν το στριβω τερμα δεξια ή ειμαι σε κινηση ή οταν ξεκιναω! δεν ειναι δυνατος θυρυβος! απλα επειδη δεν εχω πληρωσει ακομα ολα τα λευτα στον μηχανικο και δεν του εχω 100 % εμπυστοσυνη επειδη ειναι καινουργιος θελω να ελενξω απο μονος μου και δεν ξερω πως αν ειναι ο μπιλιαδορος! καποια λαμαρινα δεν ειναι σιγουρα! Ο μπιλιοφόρος κάνει θόρυβο(κάτι σαν κλακ-κλακ-κλακ) όταν το τιμόνι είναι τέρμα στριμμένο και το αυτοκίνητο κινείται. Η αντλία του υδραυλικού κάνει θόρυβο(κάτι σαν βούισμα) όταν το τιμόνι είναι τέρμα στριμμένο, άσχετα αν το αυτοκίνητο κινείται ή όχι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το πας να το δει άλλος μηχανικός, και φυσικά έλεγχο στην ευθυγράμμιση πριν τον εξοφλήσεις. 5
Ξενοφών Πιπινικας Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Στις 1/11/2018 στις 12:05 ΜΜ, Joshua21 είπε Ο μπιλιοφόρος κάνει θόρυβο(κάτι σαν κλακ-κλακ-κλακ) όταν το τιμόνι είναι τέρμα στριμμένο και το αυτοκίνητο κινείται. Η αντλία του υδραυλικού κάνει θόρυβο(κάτι σαν βούισμα) όταν το τιμόνι είναι τέρμα στριμμένο, άσχετα αν το αυτοκίνητο κινείται ή όχι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το πας να το δει άλλος μηχανικός, και φυσικά έλεγχο στην ευθυγράμμιση πριν τον εξοφλήσεις. τελικα ηταν 2 πραγματα αλλα μου κωστηκε μεχρι να το βρω! το πρωτο ηταν η μπιλια του ψαλιδιου! και το αλλο ηταν το ρουλεμαν της ροδας! απλα απο το χτυπημα στραβωσε και λιγο το ψαλιδι και αναγκαστηκα το αλλαξα ολο! γενικα μεγαλη ζημια
Joshua21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Ξενοφών Πιπινικας είπε τελικα ηταν 2 πραγματα αλλα μου κωστηκε μεχρι να το βρω! το πρωτο ηταν η μπιλια του ψαλιδιου! και το αλλο ηταν το ρουλεμαν της ροδας! απλα απο το χτυπημα στραβωσε και λιγο το ψαλιδι και αναγκαστηκα το αλλαξα ολο! γενικα μεγαλη ζημια Αυτά τα 2 πράγματα που λες πάντως δεν συμβαδίζουν με τον θόρυβο που περιέγραψες στο πρώτο post.
Ξενοφών Πιπινικας Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Αυτά τα 2 πράγματα που λες πάντως δεν συμβαδίζουν με τον θόρυβο που περιέγραψες στο πρώτο post. ο θορηβος ηταν απο την κρεμαριερα! εβρισκε μεσα στον θολο οταν εστρηβε! αλλα αυτο ξεκινησε επειδη ηταν χαλασμενο το μπαλακι! και δεν ηταν σωστα ζηγοσταθμησμενο! τωρα που τα αλλαξα η κρεμαριερα ειναι μια χαρα και δεν βρησκει πουθενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα