Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατί το βλέπω 220 ?

2 ώρες πριν, petran91 είπε

Το v2 σε προσφορά στο amazon.it με 217€ τελική με μεταφορικά:
https://www.amazon.it/gp/product/B078G8XZPX/

γιατί το βλέπω 220 ?

και ότι δε στελνει Ελλαδα?

EDIT: Και αυτό για μια στιγμή... τώρα 235!

Επεξ/σία από gregdel
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, gregdel είπε

γιατί το βλέπω 220 ?

γιατί το βλέπω 220 ?

και ότι δε στελνει Ελλαδα?

EDIT: Και αυτό για μια στιγμή... τώρα 235!

Όταν το ανέβασα το έφτασα στο τελευταίο βήμα για να το επιβεβαιώσω. Η τιμή ήταν 217 με ελληνική διεύθυνση. Τώρα ίσως τελείωσε 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, petran91 είπε

Όταν το ανέβασα το έφτασα στο τελευταίο βήμα για να το επιβεβαιώσω. Η τιμή ήταν 217 με ελληνική διεύθυνση. Τώρα ίσως τελείωσε 

Θυμάσαι από ποιον πωλητή;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gregdel είπε

Θυμάσαι από ποιον πωλητή;

Απο το ίδιο το amazon. Απο το πρωί ίσχυε η τιμή. Απορώ πως κρατήθηκα αλλά πιστεύω ότι θα παιξει κατι καλό όσο πλησιάζουμε στην BF.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το V2 δεν θα κυκλοφορήσει Ελλάδα πριν εξαντληθεί το v1. Οποιος ενδιαφέρεται το φέρνει από amazon de όπως έκανα κι εγώ πέρυσι. Αν κάποιος δεν έχει 4Κ HDR τηλεόραση και δεν τον ενδιαφέρει το Passthrough και το v1 μια χαρά είναι.

Αν έχετε άλλες απορίες ή tips and tricks για τις πρώτες μέρες ώστε να είναι ομαλή η μετάβαση στο VR μου λέτε να σας γράψω γιατί θα είναι κατεβατό και δεν θέλω να σας κουράσω χωρίς λόγο. 😊

Επεξ/σία από KrisDs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα.

Το amazon.de το εχει το V2 στα 199 (αρχικη). Ειναι Μονο για σημερα.

https://www.amazon.de/PlayStation-Virtual-Reality-Voucher-Version/dp/B07K2PT733/

Δεν ειμαι Ελλαδα και δεν ξερω ποσο βγαινει με ταχυδρομικά. Μπορει να το δει καποιος και να το γραψει?

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από newtech
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, newtech είπε

Καλημερα.

Το amazon.de το εχει το V2 στα 199 (αρχικη). Ειναι Μονο για σημερα.

https://www.amazon.de/PlayStation-Virtual-Reality-Voucher-Version/dp/B07K2PT733/

Δεν ειμαι Ελλαδα και δεν ξερω ποσο βγαινει με ταχυδρομικά. Μπορει να το δει καποιος και να το γραψει?

Ευχαριστώ

219.52€

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, petran91 είπε

219.52€

Ευχαριστω πολυ φιλε μου.

42 λεπτά πριν, petran91 είπε

219.52€

Αξιζει (στα 203 που βγαινει για μενα)?

Εχω το PS4 Pro με 4K tv. 

Ευχαριστω. Δεν πρεπει να εχει παιξει χαμηλότερα σωστά?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια το vr παιζει με το απλο ps4 ή χρειαζεται το ps4 pro?

αυτο με το 4K hdr passthrough ειναι απλα για να βλεπεις στην tv τι βλεπει αυτος που φοραει την κασκα ή παιζει ρολο και στο παιχνιδι?

απο επιδοσεις και v1 kai v2 ειναι το ιδιο ε?

το aim controller αξιζει σε συνδυασμο με to vr? παιζει και μονο του με την τηλεοραση? 

γιατι βλεπω το εχει στα 280 στο γερμανικο που ανεβασατε πιο πανω μαζι με το aim controller

Επεξ/σία από johni41
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το VR παίζει και με τα δυο PS4, έχει καλύτερη απόδοση στο Pro.

Το passthrough αφορά το HDR στο κουτάκι που συνδεονται όλα πάνω και επιτρέπει το screen sharing, να βλέπει δηλαδή ο άλλος στην TV τι παίζεις. Στην V1 δεν περνάει το HDR σήμα με αποτέλεσμα αν θες να παίξεις ένα απλό PS4 game να πρέπει να μπαινοβγαζεις τα HDMI όλη την ώρα ή να καταφύγεις σε πλαγιες λύσεις ενώ στην V2 περνάει κανονικά το σήμα.

Επιδόσεις ναι είναι τα ίδια. Διαφορά θα δεις μόνο μεταξύ PS4 και PS4 PRO.

To AIM αξίζει για τους τίτλους που το υποστηρίζουν μακραν καλύτερο από τα PS MOVE. Μόνο του με την τηλεόραση τι εννοείς? Μόνο με τίτλους VR το χρησιμοποιείς.

Επεξ/σία από KrisDs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενταξει καταλαβα. με το passthrough απλα μπορεις να τα εχεις ολα συνδεδεμενα και παιζεις ειτε κλασικα με την τηλεοραση ειτε με το vr (παιχνιδια που το υποστηριζουν) 

ενω με το v1 πρεπει να συνδεεις καθε φορα αναλογα πως παιζεις?  

το aim δηλαδη μαζι με το vr δεν θα παιζει σε οτι παιχνιδι fps ας πουμε που εχει το vr? θα πρεπει και το παιχνιδι να το υποστηριζει? 

Επεξ/σία από johni41

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...