Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O  Γερμανός δίνει με το go 4 more 40 πόντους ανά ευρώ αγοράς. 259 x 40 =10.360 οι οποίοι αντιστοιχούν σε 26 ευρώ περίπου σε πόντους στην κάρτα.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

O  Γερμανός δίνει με το go 4 more 40 πόντους ανά ευρώ αγοράς. 259 x 40 =10.360 οι οποίοι αντιστοιχούν σε 26 ευρώ περίπου σε πόντους στην κάρτα.

30 λεπτά πριν, DeTiPaleuw είπε

Εγώ καταλαβαίνω έτσι όπως βλέπω την εικόνα ότι τα 110€ είναι η γενική έκπτωση από τα 369 στα 259. Και επειδή έχω go4more βλέπω ότι 10000 πόντοι είναι περίπου έκπτωση 30€ σε συνεργαζόμενα καταστήματα. Αν λέω κάτι λάθος διορθώσετε με

ίσως να είναι κάποια ειδική προσφορά του Γερμανού η συγκεκριμένη και να δίνει όντως 110 ευρώ επιστροφή. Αν μάθει κάποιος με σιγουριά, ας ενημερώσει.

Δημοσ.

Μην βλέπετε αυτά που θέλετε να δείτε , δείτε αυτά που είναι. 259€ και 10360 πόντους φάτσα κάρτα τα γράφει 

• Like 1
Δημοσ.

O Γερμανός στην καθολική έκπτωση των 110 ευρώ που δίνουν όλοι προσφέρει και μία επιπλέον, έμμεση, έκτπωση 10% (25,90 ευρώ), μέσω του προγράμματος Go4More της Εθνικής Τράπεζας.

Απλά, καθαρά και ξάστερα...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spysif είπε

O Γερμανός στην καθολική έκπτωση των 110 ευρώ που δίνουν όλοι προσφέρει και μία επιπλέον, έμμεση, έκτπωση 10% (25,90 ευρώ), μέσω του προγράμματος Go4More της Εθνικής Τράπεζας.

Απλά, καθαρά και ξάστερα...

15 λεπτά πριν, aelaos είπε

Μην βλέπετε αυτά που θέλετε να δείτε , δείτε αυτά που είναι. 259€ και 10360 πόντους φάτσα κάρτα τα γράφει 

19 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Όχι ρε παιδιά, έχει προσφορά το bundle από 369 στα 259, δηλαδή 110 ευρώ έκπτωση και δίνει επιστροφή 10360 πόντους.

έχετε δίκιο. Μάλλον εμείς βιαστήκαμε να το ερμηνεύσουμε όπως θέλουμε... Ανανεώθηκε το αρχικό post.

Δημοσ.

έτσι όπως το βλέπω, μου φαίνεται προσφορά εξαιρεtική ή είναι ιδέα μου? Ας διαφωτίσει όποιος έχει vr

Δημοσ.

Εγω θα περιμενα τα χριστουγεννα ,σιγουρα θα παιξουν καλες προσφορες κ φυσικα δεν θα επαιρνα τη πρωτη εκδοση αφου υπαρχει καλυτερη πλεον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, aelaos είπε

Και μην ξεχνάμε και το BF 23/11

και μην ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα βρισκόμαστε και σοβαρές BF προσφορές δεν παίζουν :P

Η μόνη ελπίδα μας είναι το Amazon που στο οποίο όμως θα πέσουν πάνω άνθρωποι από όλο τον κόσμο οπότε και πάλι δύσκολο να προλάβουμε ιδίως αν αναλογιστούμε τις ADSL που έχουμε οι περισσότεροι... :(

Επεξ/σία από katsikoula
  • Like 1
Δημοσ.

PlayStation week ( αρχές Ιουνίου αν θυμάμαι καλά ) είχα αγοράσει το VR μαζί με κάμερα, VR Worlds και Resident Evil στα 250,00€.

( Το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε μία φορά από τότε είναι άλλο ζήτημα 😋 ).

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Μίλησα με μία υπάλληλο στη Sony Γλυφάδας και μου είπε ότι το V2 δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. 

Ξερει κανείς τίποτε παραπάνω ή καμία ιδέα για το που θα βρούμε την V2; Γιατί με το V1 για να ξεπεράεις το πρόβλημα με το HDR passthrough χρειάζεσαι ΕΠΙΠΛΕΟΝ 2 καλώδια HDMI  και ένα spliter δύο κατευθύνσεων. Και το V2 έχει ένα καλώδιο λιγότερο. 

Είναι αστείο δηλαδή.

Δημοσ.
Στις 1/11/2018 στις 1:23 ΜΜ, dimus1985 είπε

Αφου σκρουτζ εχει 260 vr2+ camera + vr worlds πως ειναι προσφορα?

Μονο η 12μηνη συνδρομη δλδ

Σε χαλαει δηλαδη η 12μηνη συνδρομη; Δεν εχει αξια για εσενα;

Παντως το συγκεκριμενο συστημα δεν πουλαει με τιποτα, προβλεπω πολυ καλυτερες προσφορες με αυτο την Black Friday και τις γιορτες. Αλλιως θα το κρατησουν για παντα στις αποθηκες τους.

22 ώρες πριν, ksarriko είπε

Μίλησα με μία υπάλληλο στη Sony Γλυφάδας και μου είπε ότι το V2 δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. 

Ξερει κανείς τίποτε παραπάνω ή καμία ιδέα για το που θα βρούμε την V2; Γιατί με το V1 για να ξεπεράεις το πρόβλημα με το HDR passthrough χρειάζεσαι ΕΠΙΠΛΕΟΝ 2 καλώδια HDMI  και ένα spliter δύο κατευθύνσεων. Και το V2 έχει ένα καλώδιο λιγότερο. 

Είναι αστείο δηλαδή.

Το V2 θα ερθει μολις ξεπουλησει το V1, αυτο θα γινει μονο με καμια τρελη προσφορα, στο στυλ ολο στα 150ευρω και παλι δεν ξερω εαν θα ξεπουλησουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...