katsikoula Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ας κάνω και εγώ το παρθενικό μου post στο forum των προσφορών με Playstation VR & Camera & Συνδρομή 12 μηνών στο PSN στα 260 ευρώ από Public. Η προσφορά αυτή μου ήρθε με email. Το link είναι εδώ. Edit: Ίδια προσφορά από τον Γερμανό μαζί με 110 ευρώ 10360 πόντους (25,90 ευρώ) επιστροφής με το πρόγραμμα Go4More της Εθνικής σύμφωνα με τον @djkokalis. Το link εδώ. Edit #2: Και το Πλαίσιο στον χορό χωρίς κάποιου είδους επιστροφή βέβαια... Το link εδώ. Edit #3: Και Κωτσόβολος Ας είχα λεφτά στην άκρη και θα το είχα ήδη παραγγείλει για να ουρλιάζω τα βράδια με τα Horror games... Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από katsikoula αφαιρεση βρωμικου συνδεσμου 2 1
katsikoula Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, tsakitsan95 είπε Καλημερα, δε δουλευει το λινκ. Καλημέρα. Έχεις δίκιο... Στην προσπάθεια μου να το πετσοκόψω για να μην είναι affiliate link, το παραέκανα μάλλον. Έβαλα το full link. Ας το φτιάξει κάποιος πιο έμπειρος mod. Ευχαριστώ
Socratis_g Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Απο το κουτί φένεται να ειναι η πρώτη εκδοση (zvr1). Εχει κυκλοφορίσει εδώ και καιρό η zvr2. https://www.reddit.com/r/PSVR/comments/7jf0jx/cuhzvr1_vs_cuhzvr2/ 1
katsikoula Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Socratis_g είπε Απο το κουτί φένεται να ειναι η πρώτη εκδοση (zvr1). Εχει κυκλοφορίσει εδώ και καιρό η zvr2. https://www.reddit.com/r/PSVR/comments/7jf0jx/cuhzvr1_vs_cuhzvr2/ Πολύ ενδιαφέρον.... Από ότι κατάλαβα οι διαφορές είναι στο ότι το V2 είναι πιο ελαφρύ και άνετο και έχει και HDR Passthrough. Εδώ ένα ακόμα Link στο οποίο γίνεται σύγκριση ανάμεσα στις δύο "γενιές". Από ότι διαβάζω πρέπει όντως να είναι η V1. Το βάζω στον τίτλο. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από katsikoula 1
MontzOlee Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα και ευχαριστούμε τον TS όπως και να έχει που μοιράστηκε μαζί μας επειδή έλεγα να τσιμπήσω ένα PlayStation VR τώρα που έχει πέσει αρκετά ,ένας έμπειρος μπορεί να μας πει λεπτομέρειες για την δεύτερη έκδοση κ πως Την αναγνωρίζουμε; ( το λινκ πιο πάνω δεν ανοίγει ) !είναι deal breaker το ότι είναι η πρώτη έκδοση ; Έχουν τόσες διάφορες ; 1
katsikoula Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, MontzOlee είπε Καλημέρα και ευχαριστούμε τον TS όπως και να έχει που μοιράστηκε μαζί μας επειδή έλεγα να τσιμπήσω ένα PlayStation VR τώρα που έχει πέσει αρκετά ,ένας έμπειρος μπορεί να μας πει λεπτομέρειες για την δεύτερη έκδοση κ πως Την αναγνωρίζουμε; ( το λινκ πιο πάνω δεν ανοίγει ) !είναι deal breaker το ότι είναι η πρώτη έκδοση ; Έχουν τόσες διάφορες ; Το διόρθωσα. Δεν ξέρω τι έχω πάθει με τα link σήμερα...
djkokalis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) αντίστοιχη προσφορά έχει και στο γερμανό. Με αγορά με κάρτα της εθνικής παίρνετε 110 ευρώ επιστροφή σε πόντους! https://www.germanos.gr/skubundle/sku2460002 Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από djkokalis 1
katsikoula Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, djkokalis είπε αντίστοιχη προσφορά έχει και στο γερμανό. Με αγορά με κάρτα της εθνικής παίρνετε 110 ευρώ επιστροφή σε πόντους! https://www.germanos.gr/skubundle/sku2460002 Αυτό λοιπόν είναι ακόμα καλύτερη προσφορά!!!! Το βάζω στο αρχικό post. Ευχαριστούμε!!! 1
MontzOlee Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, djkokalis είπε αντίστοιχη προσφορά έχει και στο γερμανό. Με αγορά με κάρτα της εθνικής παίρνετε 110 ευρώ επιστροφή σε πόντους! https://www.germanos.gr/skubundle/sku2460002 1)Αυτή ποια έκδοση του VR είναι ; 2) τα 259€ που πληρώνουμε στο ταμείο μείον 110€ από επιστροφή πόντων δηλαδή το παίρνουμε στα 149€;! ετσι πάει ;
djkokalis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, MontzOlee είπε 1)Αυτή ποια έκδοση του VR είναι ; 2) τα 259€ που πληρώνουμε στο ταμείο μείον 110€ από επιστροφή πόντων δηλαδή το παίρνουμε στα 149€;! ετσι πάει ; Δεν γνωρίζω ποια έκδοση είναι καθώς δεν έχω και playstation. Έτσι ακριβώς! Πληρώνεις με κάρτα της εθνικής στο ταμείο ή και online και σου πιστώνονται οι πόντοι στο λογαριασμό σου τους οποίους εξαργυρώνεις σε άλλες επιχειρήσεις 1
katsikoula Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, MontzOlee είπε 1)Αυτή ποια έκδοση του VR είναι ; 2) τα 259€ που πληρώνουμε στο ταμείο μείον 110€ από επιστροφή πόντων δηλαδή το παίρνουμε στα 149€;! ετσι πάει ; 1) Πρέπει να είναι η V1 σύμφωνα με το link που πόσταρα πιο πάνω. 2) Πληρώνεις στο ταμείο 259 ευρώ. Απευθείας σου πιστώνονται 110 ευρώ στην κάρτα τα οποία μπορείς να εξαργυρώσεις σε επόμενες αγορές σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Περισσότερα εδώ. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από katsikoula 2
Socratis_g Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Καλημέρα και ευχαριστούμε τον TS όπως και να έχει που μοιράστηκε μαζί μας επειδή έλεγα να τσιμπήσω ένα PlayStation VR τώρα που έχει πέσει αρκετά ,ένας έμπειρος μπορεί να μας πει λεπτομέρειες για την δεύτερη έκδοση κ πως Την αναγνωρίζουμε; ( το λινκ πιο πάνω δεν ανοίγει ) !είναι deal breaker το ότι είναι η πρώτη έκδοση ; Έχουν τόσες διάφορες ; Ετσι καταλαβαίνεις απο το κουτί οτι είναι το 2 Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Socratis_g 2
MontzOlee Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, djkokalis είπε Δεν γνωρίζω ποια έκδοση είναι καθώς δεν έχω και playstation. Έτσι ακριβώς! Πληρώνεις με κάρτα της εθνικής στο ταμείο ή και online και σου πιστώνονται οι πόντοι στο λογαριασμό σου τους οποίους εξαργυρώνεις σε άλλες επιχειρήσεις Ευχαριστω για τις πληροφορίες ! 8 λεπτά πριν, katsikoula είπε 1) Πρέπει να είναι η V1 σύμφωνα με το link που πόσταρα πιο πάνω. 2) Πληρώνεις στο ταμείο 259 ευρώ. Απευθείας σου πιστώνονται 110 ευρώ στην κάρτα τα οποία μπορείς να εξαργυρώσεις σε επόμενες αγορές σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Περισσότερα εδώ. Σ ευχαριστω πολύ , κατατοπιστικοτατος! 7 λεπτά πριν, Socratis_g είπε Ετσι καταλαβαίνεις απο το κουτί οτι είναι το 2 Αρα το καινούργιο είναι λευκό σαν κουτί και όχι με παρδαλά χρώματα ε; Επρεπε να αναφέρεται πάντως κάπου στο μπροστινό μέρος κατά την άποψη μου
DeTiPaleuw Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Εγώ καταλαβαίνω έτσι όπως βλέπω την εικόνα ότι τα 110€ είναι η γενική έκπτωση από τα 369 στα 259. Και επειδή έχω go4more βλέπω ότι 10000 πόντοι είναι περίπου έκπτωση 30€ σε συνεργαζόμενα καταστήματα. Αν λέω κάτι λάθος διορθώσετε με 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα