Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να μου πει κάποιος που γνωρίζει παρακαλώ ποια κάρτα γραφικών είναι καλύτερη...Η Intel hd graphics 3000 ή η intel gma x4500 ?? Σε λάπτοπ αναφέρομαι...Ευχαριστώ προκαταβολικά 

Δημοσ.

η hd300 είναι νεότερη από την gma x 4500 όποτε και καλύτερη άλλα έχε κατά νου οτι αυτά τα chip γραφικών δεν κάνουν για τίποτα περισσότερο απο το να έχεις απλα εικόνα στην οθόνη 

του λαπτοπ σου, αν λοιπόν θέλεις να παίζεις και κανα παιχνιδακι με την hd300 άπλα το ξεχνάς, εκτος αν μιλαμε για παιχνιδια  πολύ παλιά 

Δημοσ.

@FORIS78 ναι παίζω το football manager γενικά Κάθε χρόνο και μόλις πήρα το 19 και μου κολλαει..Δεν ξέρω γιατί ενώ στο 18 Δεν είχα θέμα μπορώ να πω που είχε τις ίδιες απαιτήσεις με το φετινό και από τ 17 και πιο πίσω απλά πετούσε..τι να πω έχω αυτή την γραφικών που ανέφερα πιο πάνω με Intel i3 2.1ghz και ram 6gb 

Δημοσ.

εχω και εγω ενα λαπτοπακι με ι3 2310 και 6 gb ram με hd3000 και το μονο που μπορω να παιξω αξιοπρεπώς ειναι το diablo 2

γενικα τα εχουν φαει τα ψωμια τους αυτα τα μηχνηματα μονο για browsing ειναι πλεον 

καλυτερα ηταν να εφτιαχνες ενα σταθερο low budget  pc με καναν ryzen 2200g apu να επαιζες μια χαρα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...