Προς το περιεχόμενο

Huawei honor original mini Bluetooth headset AM04S , 3.61€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Δεν κάνει για να μιλάς μέσω bluetooth δηλαδή;🧐

Εννοεί ότι αν δεχτείς εισερχόμενη κλήση αντί να σου πει "Εισερχόμενη Κλήση" ή "Incoming Call" θα σου πει το αντίστοιχο στα Κινέζικα. Αντίστοιχα αν θες να του δώσεις φωνητική εντολή για να χαμηλώσει η ένταση αντί για "Volume Down" ή "Χαμήλωσε Ένταση" θα το πεις στα Κινέζικα.

Σε Geekbuying και Aliexpress παίζει στα 22 usd πάντως... Σίγουρα είναι όντως της Huawei ή είναι καμία απομίμηση?

Επεξ/σία από katsikoula
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, lefta_yparxoun said:

υποστηρίζει μόνο την Κινεζική γλώσσα είτε σε εντολές είτε σε ενημέρωση. Όπως και κάποια xiaomi

Που το λέει αυτό? Είμαστε σίγουροι?

EDIT: Ναι είναι σίγουρο. Το λέει από κάτω στα Q & A...

Επεξ/σία από JIMBOAthens
Δημοσ.

δεν ξέρω τι λέτε εσείς για 3και 60 εγώ το πήρα πάντως, ένα pair και ένα volume up και down χρειάζεται μόνο, ούτε φωνητικές ούτε τίποτα :P

• Like 2
Δημοσ.

Εγω τσιμπησα δυο λευκα στα 3,61€. Οταν ερθουν και οσο αντεξουν. Καλες κριτικες διαβασα αλλα για 3,5€ σιγα το ρισκο! Τσιμπησα και 2 quick charge 3.0 φορτιστες να βρισκονται με την ευκαιρια με 2,5€ τον ενα! Θα δειξει...

Δημοσ.
12 ώρες πριν, barman_ είπε

καλη περιπτωση.ενημερωστε οσοι παραλαβετε για να κλαψουμε εμεις που δεν προλαβαμε 😛😛

E, εντάξει. 7,00€ εχει τώρα αντι για 3,5... ! Αλλωστε το μαυρο τόσο το είχε και πριν. Και παλι δεν το σκεφτεσαι σαν αγορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...