Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδιά, θέλω να αγοράσω ένα παιχνίδι για το PS4 συγκεκριμένα το Shadow of the Tomb Raider σε κάποια καταστήματα στο Skroutz έχει σε παρένθεση το (EU), τι εννοούν ;  επειδή το παρήγγειλα και μετά πήγα πιο κάτω και παρατήρησα ότι γράφει σε κάποια καταστήματα αυτό το (EU), και λέω πόσο πρόβλημα μπορεί να είναι, δεν κυκλοφορούν σε όλες της χώρες η ίδιες εκδώσεις ; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Επεξ/σία από LarSon
Δημοσ.

Ναι αλλά υπάρχουν διαφορές ;
αυτό δεν καταλαβαίνω ποια είναι η διάφορα άμα δεν είναι η ευρωπαϊκή έκδοση ;

Δημοσ.

Απλά νομίζω πως αν πάρεις την Αμερικανική έκδοση, σε περίπτωση που θέλεις να αγοράσεις διάφορα addons απ το psstore για το παιχνίδι δεν θα μπορείς επειδή το account σου θα είναι Ευρωπαικό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 hours ago, aggelos87 said:

Απλά νομίζω πως αν πάρεις την Αμερικανική έκδοση, σε περίπτωση που θέλεις να αγοράσεις διάφορα addons απ το psstore για το παιχνίδι δεν θα μπορείς επειδή το account σου θα είναι Ευρωπαικό

Ισχύει - εξαρτάται απο το παιχνίδι αν δεν κάνω λάθος, αλλά απο προσωπική εμπειρία στο Persona 5, τα DLC/addons που κατεβάζεις μέσω PSN πρέπει να είναι στο ίδιο region με το παιχνίδι - στην δική σου περίπτωση, το Shadows of the Tomb Raider EU δεν είναι συμβατό με DLC αγορασμένα μέσω US/Asia/Oceania account (οπότε αν τα θες, πρέπει να παίξεις το παιχνίδι σε EU account).

Επεξ/σία από Greygore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...