Ninnan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Γειά σας. Θέλω να βάλω ένα cctv σύστημα συγκεκριμένα για παρακολούθηση στο χωράφι. Το θέμα είναι ότι δεν έχω γραμμή για Internet στο χωράφι. Οπότε λέω να βάλω ένα wifi dongle πάνω στο καταγραφικό για να έχω πρόσβαση στις κάμερες και εκτός χωραφιου. Το θέμα είναι ότι το WiFi dongle θα παίξει στο καταγραφικό;
gokuthelegend Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Το wifi έχει περιορισμένη εμβέλεια, τα κλασσικά ρουτεράκια και τα dongles τύπου usb έχουν εμβέλεια για εντός του σπιτιού. Υποθέτω ότι το χωράφι σου δεν είναι κοντά στο σπίτι και για αυτό εξάλλου θες να βάλεις και κάμερες για να το παρακολουθείς. Μόνη εξαίρεση αν έχεις οπτική επαφή με το χωράφι τότε μπορείς να βάλεις επαγγελματικό εξοπλισμό που αναλόγως τα μοντέλα μπορεί να έχουν εμβέλεια και πάνω από 5χλμ. Μια άλλη λύση είναι το 3g/4g dongles που δουλεύουν μέσω δικτύου κινητής.
Ninnan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Συγκεκριμένα το χωράφι είναι μακριά από το σπίτι και έχω μια sim όπου έχει πολλά GB από πακέτο. Το θέμα μ είναι ότι αμα το βάλω κατευθείαν στο cctv θα το αναγνωρίσει το dongle το καταγραφικό;; Το θελω μόνο για την μονάδα ώστε να έχω πρόσβαση και απο μακρυά από το χωράφι
cb_papi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Όχι, μάλλον το USB στο καταγραφικό θα είναι για κανά στικάκι ή ποντίκι/πληκτρολόγιο..
Ninnan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Καμία άλλη λύση ώστε να έχω Internet με κάρτα sim?
paylidis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Το WiFi dongle δε θα δουλέψει. Μπορείς ωστόσο να κανείς αυτό που θέλεις με ένα access point το οποίο θα συνδέσεις με Ethernet στο καταγραφικο σου. Το έχω κάνει επιτυχώς.
Ninnan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Έχεις κάποιο στο νους σου; Και ναι έχει ethernet Δηλαδή τι πρέπει να αγοράσω;;
Highlander Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 https://www.bestprice.gr/cat/2627/routers.html?q=3g+4g+router+με+sim&o=2 Χρειάζεσαι και SIM η οποία θα κουμπώσει πάνω στο 3g-4g router και πιθανόν και οδηγίες από τον provider + κατασκευαστή router για να ανοίξεις πόρτες κλπ. Πριν αγοράσεις κάτι, μίλησε με το κατάστημα για να είσαι σίγουρος πως αυτό που θα πάρεις κάνει για τη δουλειά σου.
paylidis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, Ninnan είπε Έχεις κάποιο στο νους σου; Και ναι έχει ethernet Δηλαδή τι πρέπει να αγοράσω;; Επειδή έχει γίνει λίγο μπέρδεμα στο θέμα, θέλεις να πάρει πρόσβαση στο Ίντερνετ μέσω WiFi ή mobile data??? Έχει καπου κοντά WiFi?
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 21 hours ago, Ninnan said: Θέλω να έχω internet (Lan) με μια sim. 3g 4g router.αυτο θες.για να καταλαβεις πως παιζει δες.και ενα review πoυ εκανα για το fritz box 6820 kai 6890.η sim καρτα περα απο χ giga πρεπει να βγαινει στο ιντερνετ με πραγματικη ip για να δεις τις καμερες απο το σπιτι.οι απλες sim να το πω ετσι δεν βγαινουν με πραγματικη ip οποτε δεν θα μπορεις να δεις τις καμερες οποτε θα πρεπει να μιλησεις με τον παροχο για να βγαινει με πραγματικη ip.το ρουτερ παιρνει sim card και ενωνεται με lan με το καταγραφικο και μετα θελει port forward για να το δεις απο μακρυα και οχι δεν παιζει 3g dongle κατευθειαν πανω στο καταγραφικο εκτος αν μια εταιρεια το εχει φτιαξει ετσι πιυ το θεωρω απιθανο
Ninnan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Εχω θελω να τις βλεπω απο apk που εχει το cctv οποτε θεωρησα οτι θελω μια απλη sim
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 35 minutes ago, Ninnan said: Εχω θελω να τις βλεπω απο apk που εχει το cctv οποτε θεωρησα οτι θελω μια απλη sim οχι δεν εχω δει ποτε καταγραφικο να παιρνει 3g/4g dongle.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα