whoever81 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, margaritagr είπε To slide ειναι άθλιο ως ιδέα. Εμενα μου αρέσει το honor 10 κι ας έχει notch Το slide νομίζω είναι η πιο ενδιαφέρουσα καινοτομία εδώ και πολυ καιρό. 1
Noreak Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Alexandros7474 είπε Πες μου εσυ να μάθω . Γι αυτό ρωτάω https://batteryuniversity.com/learn/article/what_everyone_should_know_about_battery_chargers https://batteryuniversity.com/learn/article/how_to_prolong_lithium_based_batteries
xristosnay Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Αντε και με 32 καμερες. Πραγματικη καινοτομια...
redhotstef Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 To καλυτερο κινητο μεχρι στιγμης (απο τα καλυτερα σε χαρακτηριστικα σιγουρα). Κριμα που θα αργησει να ερθει (και αν) , ΑΝ και οπως την κοβω τη ταση το 2019 θα υπαρξουν ενα σωρο slider για αποφυγη των notch. Μια χαρα - το προβλημα λυθηκε ως προς την οθονη χωρις bezels, αλλα θα υπαρχει θεματακι με αδιαβροχοποιηση. Πολυ καλη προσπαθεια παντως χαιρομαι που βλεπουμε διαφορετικα πραγματα με το καιρο.
margaritagr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, whoever81 είπε Το slide νομίζω είναι η πιο ενδιαφέρουσα καινοτομία εδώ και πολυ καιρό. Τι καινοτομία βρε slide στα κινητά είχαμε εδώ και χρόνια. Στο HTC titan 2 έβγαινε με slide το πληκτρολόγιο Ε εδώ βγαίνει μια σελφι.. Δε θα ξεχάσω τα κινητά που είχαν μια κάμερα και περιστρεφοταν για να γίνει selfie ή main 3
whoever81 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, margaritagr είπε Τι καινοτομία βρε slide στα κινητά είχαμε εδώ και χρόνια. Στο HTC titan 2 έβγαινε με slide το πληκτρολόγιο Ε εδώ βγαίνει μια σελφι.. Δε θα ξεχάσω τα κινητά που είχαν μια κάμερα και περιστρεφοταν για να γίνει selfie ή main Βρε προφανώς. Σ'αυτή τη μορφή και με αυτή τη λειτουργικότητα εννοούσα. No bezels, no notches, camera privacy. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από whoever81 1 1
Homecinemakias Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, stafaf είπε Και σε κανα εξάμηνο θα είσαι για μπαταρία. Σε 6 μήνες θα έχει αλλάξει τρία τηλέφωνα. 1
zodiacskipper Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Προτιμώ 1 κάμερα και καλή (pixel) παρά 100 και μέτριες . 2
or.kostas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 κανείς άλλος για κάμερα; εεεεέλα τώρα που γυρίζει!! αρχίζει πλέον να επηρεάζει και την 'ομορφιά' του κινητού. (οριακά 3+3) αν και υπερβολή... γεμίσανε τα κινητά με μαύρα κυκλάκια ! αλλά μάλλον κατα 'κεί πάει η δουλειά.!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Τι έξι κάμερες ρε παιδιά;; Έλεος.. Για μένα το ιδανικό κινητό θα είχε τον καλύτερο snapdragon, 6 ή 8 GB ram, full οθόνη μπροστά, 5,5-6 ιντσες, slide για την μπροστά κάμερα, δύο κάμερες πίσω, μία κανονική και μία με zoom, 4000 mAh μπαταρία και pure android. Bonus: wireless charging και NFC. Φτιάξτε κάποιος ένα τέτοιο.. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
stiflerakos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 To notch guys ήρθε για να μείνει ... Δεν νομίζω πως θα υιοθετήσουν σοβαρές εταιρείες αυτήν τη βλακεία τη συρταρωτή για πολλούς λόγους . θελαμε μεγαλύτερη οθόνη και καθόλου bezels ? Ε τότε μονόδρομος το notch .
tosodoula Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Έχω περιέργεια να δω πόσο καιρό η για πόσες φορές θα λειτουργεί σωστά το slide.Βεβαια με τόσες κάμερες δεν θα καταλαβαίνεις αν λειτουργούν όλες η μόνο μια.Τωρα πως γίνεται τρεις κάμερες σε διαφορετικό σημείο να δείχνουν την ίδια εικόνα δε μπορώ να το καταλάβω.
OLDjunior Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, lokaki είπε Πολυ καλο ο ανταγωνισμος ειανι μεγαλος και γινεται μεγαλη μαχη............... Ναι οκ αλλά φυσικά μεταξύ Android συσκευών έτσι; Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από OLDjunior
alexioannou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Όσο πιο συχνά βγαίνουνε νέες συσκευές, πιο φθηνά θα περνούμε τα προηγούμενα μοντέλα!!!!! Τέλεια! Έχω να αγοράσω καινούργιο κινητό από το 1997 το sony cmd Z1..... 😁😁😁😁😁 1
Xiaomi Mi 8 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, Istros είπε Yoyo?καλύτερο όνομα δεν μπορούσαν να βρουν? YOLO;.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα