Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Πολυ καλο ο ανταγωνισμος ειανι μεγαλος και γινεται μεγαλη μαχη............... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, EuphangeL είπε ΑΧΑΧΑΧΑΑΧα για slider είστε, Notchοφοβικοί androidάκηδες Meanwhile https://bgr.com/2018/10/26/iphone-xr-release-date-in-stores-today-sorry-android/ Δεν είμαστε notchoφοβικοι απλά έχουμε αισθητική.Οσο για το link που παρέθεσε μόνο για τον επεξεργαστή αναφέρει.Γιατι άραγε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boomberman7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 μονο εγω ειμαι τερμα ενθουσιασμενος με το magic charge? 50% se 15 lepta? αντε πες 20! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!😍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 45 λεπτά πριν, Istros είπε Yoyo?καλύτερο όνομα δεν μπορούσαν να βρουν? 'Eτσι. Poco Pocophone π.χ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, boomberman7 είπε μονο εγω ειμαι τερμα ενθουσιασμενος με το magic charge? 50% se 15 lepta? αντε πες 20! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!😍 Είναι το πιο γρήγορο αυτή τη στιγμή εχει περάσει και το dash charge της OnePlus.Η τεχνολογία προς όφελος μας.Αν συνδυαστεί και με μεγαλύτερες μπαταρίες στο μελλον θα είναι το "τελειον" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, boomberman7 είπε μονο εγω ειμαι τερμα ενθουσιασμενος με το magic charge? 50% se 15 lepta? αντε πες 20! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!😍 Και σε κανα εξάμηνο θα είσαι για μπαταρία. 2 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros7474 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, stafaf είπε Και σε κανα εξάμηνο θα είσαι για μπαταρία. Θα κουράζονται πιο γρήγορα τα ηλεκτρόνια και τα πρωτόνια ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Θα κουράζονται πιο γρήγορα τα ηλεκτρόνια και τα πρωτόνια ; Lack of basic knowledge alert. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros7474 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, stafaf είπε Lack of basic knowledge alert. Πες μου εσυ να μάθω . Γι αυτό ρωτάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bcck Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, stafaf είπε Και σε κανα εξάμηνο θα είσαι για μπαταρία. ουσιαστικά είναι η ίδια τεχνολογία με το Magic Charge, οποτε θα κρατάει όσο και μια μπαταριά με απλό quickcharge Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από bcck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 To slide ειναι άθλιο ως ιδέα. Εμενα μου αρέσει το honor 10 κι ας έχει notch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, bcck είπε ουσιαστικά είναι η ίδια τεχνολογία με το Magic Charge, οποτε θα κρατάει όσο και μια μπαταριά με απλό quickcharge Απλά λέω ότι η γρήγορη φόρτιση «φθείρει» πιο γρήγορα τη μπαταρία. Δεν είναι κάτι καινούργιο, είναι κάτι που ισχύει. Θα μου πεις βέβαια ότι με τον ρυθμό που αλλάζουμε τα κινητά σιγά μη μας νοιάξει αλλά λέμε τώρα κουβέντα να γίνεται. Πάντως πολύ τούμπανο κινητό και σε λογική τιμή. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από stafaf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Η διάταξη στις πίσω κάμερες είναι πιο όμορφη στο Mate 20. 1 ώρα πριν, gnsX είπε Why? Ο 980 προς το παρόν είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Φυσικά μιλάμε για μικρές διαφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Παρά πολύ ενδιαφέρον Αντε να βγουν και αυτά και σε λίγο καιρό θα τα περνουμε μόνο με 100€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsik Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 6 καμερες?Ο Big Brother στα κινητα μας...🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα