Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας , ψάχνω να βρώ ενα server για να φιλοξενήσω 100-150 ιστοσελίδες . Αυτή την στιγμή τα έχω στην siteground σε vps 4cores 8gb ram και πληρώνω 160 ευρώ το μήνα. Το θέμα είναι ότι πολλές φορές έχω 503 error . Μου κόβουν τα resources για 30s - 1 λεπτό. Έχει καταντησει κουραστικό. Δεν ξέρω εάν πρέπει να πάω σε vps η σε dedicated server . Το θέμα είναι οτι θέλω σίγουρα whm και backup εργαλεία δηλαδή κάτι σε managed server.

Έχετε κάτι στα υπόψιν σας που να έχετε δουλέψει ; Αλλά οχι για ένα site , για πολλά .

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα δεν είναι τα πολλά ή τα λίγα sites. Το θέμα είναι το load. Πόσους users έχεις συνολικά στην ημέρα, πόσα read/writes στην db/δευτερόλεπτο, πόσο traffic κλπ. Με βάση αυτά θα ψάξεις hosting. Δεν έχει σημασία αν θα είναι vps ή dedicated, υπάρχουν και vps που κοστίζουν χιλιάρικα το μήνα. Σε γενικές γραμμές το dedicated είναι καλύτερο γιατί είσαι μόνο εσύ στο μηχάνημα.

Δοκίμασε hetzner που πάνε πολλοί από Ελλάδα. Προσωπικά servers παίρνω από cherry servers.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Managed server με έδρα Γερμανία από hetzner, 4 cores και 16ραμ στα 60€ το μήνα μαζί με το ΦΠΑ.

Αν πεις να πας σε κάτι unmanaged, μπορείς να δεις προς ssdnodes που σκοτώνει τις τιμές, κάνεις λίγες δοκιμές και αν δεις ότι σε καλύπτει κάνεις ολική μεταφορά. Απ'οσο ξέρω πουλάν και σερβερς με προεγκατεστημένο cpanel η plesk οπότε η όλη διαδικασία δεν θα έχει διαφορά από το siteground.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...