Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dasfw είπε

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια

κατι τελευταιο μολις μπω στο bios και το κανω disable αυτο που μου ειπες θα πεσει αμεσως στο 1.1v?

Εφοσον ειναι enable απλα θα σου ριξει καπως το voltage. Για να εχεις max 1.10 πρεπει να το κανεις εσυ στις ρυθμισεις. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εφοσον ειναι enable απλα θα σου ριξει καπως το voltage. Για να εχεις max 1.10 πρεπει να το κανεις εσυ στις ρυθμισεις. 

και που παιζει να το ρυθμιζω αυτο?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dasfw είπε

και που παιζει να το ρυθμιζω αυτο?

Εδω εισαι τα δειχνει αναλυτικα

https://www.youtube.com/watch?v=3Is8XqC0-C0

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Arkin είπε

Εδω εισαι τα δειχνει αναλυτικα

https://www.youtube.com/watch?v=3Is8XqC0-C0

Είδα το βιντεο... έφτιαξα το core volt στο 1.1 και έκανα και disable 2 λειτουργίες που έλεγε στο βίντεο αλλά αυτό που μου είπες δεν το βρήκα να το κάνω off ή disable υπάρχει περίπτωση να έχει άλλο όνομα;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dasfw είπε

Είδα το βιντεο... έφτιαξα το core volt στο 1.1 και έκανα και disable 2 λειτουργίες που έλεγε στο βίντεο αλλά αυτό που μου είπες δεν το βρήκα να το κάνω off ή disable υπάρχει περίπτωση να έχει άλλο όνομα;

Σαν mce το ξέρω. Δοκίμασες έπαιξες μέχρι πόσα volt πάει ο επεξεργαστής και τι θερμοκρασίες έχεις? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Σαν mce το ξέρω. Δοκίμασες έπαιξες μέχρι πόσα volt πάει ο επεξεργαστής και τι θερμοκρασίες έχεις? 

Το μεσημέρι μετά την δουλειά θα το δοκιμασω και θα σας πω τα αποτελέσματα..αυτές τις 2 λειτουργίες που έκανα disable καλά το έκανα; 4:10 στο βιντεο 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dasfw είπε

Το μεσημέρι μετά την δουλειά θα το δοκιμασω και θα σας πω τα αποτελέσματα..αυτές τις 2 λειτουργίες που έκανα disable καλά το έκανα; 4:10 στο βιντεο 

Το Intel turbo boost άστο ανοιχτό αν θέλεις δεν επηρεάζει κάτι στα volt. Αναμένουμε θερμοκρασίες και τι voltage πιάνεις στο peak. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

max temp 50C 1 ωρα gaming

Screenshot_1.png.70f73dbafea47f580f7f0c7801b3147b.png

Screenshot_4.png

ειναι το παλιο και το καινουριο

σκριν

Screenshot_2.png

τελικα πηγα και ξανα εβαλα enable το misc και τ intel turbo boost to core speed ανεβηκε στα 4,3 ghz και ανεβηκαν και λιγο οι θερμοκρασιες  τα volt einai stauera 1.088 - 1.1V

1 ώρα πριν, Arkin είπε

Το Intel turbo boost άστο ανοιχτό αν θέλεις δεν επηρεάζει κάτι στα volt. Αναμένουμε θερμοκρασίες και τι voltage πιάνεις στο peak. 

Επεξ/σία από dasfw
  • Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, dasfw είπε

max temp 50C 1 ωρα gaming

Screenshot_1.png.70f73dbafea47f580f7f0c7801b3147b.png

Screenshot_4.png

ειναι το παλιο και το καινουριο

σκριν

Screenshot_2.png

τελικα πηγα και ξανα εβαλα enable το misc και τ intel turbo boost to core speed ανεβηκε στα 4,3 ghz και ανεβηκαν και λιγο οι θερμοκρασιες  τα volt einai stauera 1.088 - 1.1V

Άψογα όπως στα είπαμε. Max 50 από 80 βαθμούς. Κομπλέ είσαι να χαρείς τον υπολογιστή και καλό gaming. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Άψογα όπως στα είπαμε. Max 50 από 80 βαθμούς. Κομπλέ είσαι να χαρείς τον υπολογιστή και καλό gaming. 

ευχαριστω πολυ για ολα

θα παρακολουθησω τις θερμοκρασιες και αν εχω καποιο θεμα στις επομενες ωρες θα το πω 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dasfw είπε

ευχαριστω πολυ για ολα

θα παρακολουθησω τις θερμοκρασιες και αν εχω καποιο θεμα στις επομενες ωρες θα το πω 

Να είσαι καλά. Θέμα με 1.10voltage δεν θα ξανά έχεις σε καμία περίπτωση ούτε καν σε full load ζήτημα να πιάσεις 60 65 βαθμούς. Ίσως να μπορείς να ρίξεις και άλλο το vcore αλλά δούλεψε το έτσι λίγο καιρό και βλέπεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...