Arkin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, dasfw είπε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια κατι τελευταιο μολις μπω στο bios και το κανω disable αυτο που μου ειπες θα πεσει αμεσως στο 1.1v? Εφοσον ειναι enable απλα θα σου ριξει καπως το voltage. Για να εχεις max 1.10 πρεπει να το κανεις εσυ στις ρυθμισεις.
dasfw Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Arkin είπε Εφοσον ειναι enable απλα θα σου ριξει καπως το voltage. Για να εχεις max 1.10 πρεπει να το κανεις εσυ στις ρυθμισεις. και που παιζει να το ρυθμιζω αυτο?
Arkin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, dasfw είπε και που παιζει να το ρυθμιζω αυτο? Εδω εισαι τα δειχνει αναλυτικα https://www.youtube.com/watch?v=3Is8XqC0-C0
dasfw Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, Arkin είπε Εδω εισαι τα δειχνει αναλυτικα https://www.youtube.com/watch?v=3Is8XqC0-C0 Είδα το βιντεο... έφτιαξα το core volt στο 1.1 και έκανα και disable 2 λειτουργίες που έλεγε στο βίντεο αλλά αυτό που μου είπες δεν το βρήκα να το κάνω off ή disable υπάρχει περίπτωση να έχει άλλο όνομα;
Arkin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, dasfw είπε Είδα το βιντεο... έφτιαξα το core volt στο 1.1 και έκανα και disable 2 λειτουργίες που έλεγε στο βίντεο αλλά αυτό που μου είπες δεν το βρήκα να το κάνω off ή disable υπάρχει περίπτωση να έχει άλλο όνομα; Σαν mce το ξέρω. Δοκίμασες έπαιξες μέχρι πόσα volt πάει ο επεξεργαστής και τι θερμοκρασίες έχεις?
dasfw Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Σαν mce το ξέρω. Δοκίμασες έπαιξες μέχρι πόσα volt πάει ο επεξεργαστής και τι θερμοκρασίες έχεις? Το μεσημέρι μετά την δουλειά θα το δοκιμασω και θα σας πω τα αποτελέσματα..αυτές τις 2 λειτουργίες που έκανα disable καλά το έκανα; 4:10 στο βιντεο
Arkin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, dasfw είπε Το μεσημέρι μετά την δουλειά θα το δοκιμασω και θα σας πω τα αποτελέσματα..αυτές τις 2 λειτουργίες που έκανα disable καλά το έκανα; 4:10 στο βιντεο Το Intel turbo boost άστο ανοιχτό αν θέλεις δεν επηρεάζει κάτι στα volt. Αναμένουμε θερμοκρασίες και τι voltage πιάνεις στο peak. 2
dasfw Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) max temp 50C 1 ωρα gaming ειναι το παλιο και το καινουριο σκριν τελικα πηγα και ξανα εβαλα enable το misc και τ intel turbo boost to core speed ανεβηκε στα 4,3 ghz και ανεβηκαν και λιγο οι θερμοκρασιες τα volt einai stauera 1.088 - 1.1V 1 ώρα πριν, Arkin είπε Το Intel turbo boost άστο ανοιχτό αν θέλεις δεν επηρεάζει κάτι στα volt. Αναμένουμε θερμοκρασίες και τι voltage πιάνεις στο peak. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από dasfw 1
Arkin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, dasfw είπε max temp 50C 1 ωρα gaming ειναι το παλιο και το καινουριο σκριν τελικα πηγα και ξανα εβαλα enable το misc και τ intel turbo boost to core speed ανεβηκε στα 4,3 ghz και ανεβηκαν και λιγο οι θερμοκρασιες τα volt einai stauera 1.088 - 1.1V Άψογα όπως στα είπαμε. Max 50 από 80 βαθμούς. Κομπλέ είσαι να χαρείς τον υπολογιστή και καλό gaming. 1
dasfw Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Άψογα όπως στα είπαμε. Max 50 από 80 βαθμούς. Κομπλέ είσαι να χαρείς τον υπολογιστή και καλό gaming. ευχαριστω πολυ για ολα θα παρακολουθησω τις θερμοκρασιες και αν εχω καποιο θεμα στις επομενες ωρες θα το πω
Arkin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, dasfw είπε ευχαριστω πολυ για ολα θα παρακολουθησω τις θερμοκρασιες και αν εχω καποιο θεμα στις επομενες ωρες θα το πω Να είσαι καλά. Θέμα με 1.10voltage δεν θα ξανά έχεις σε καμία περίπτωση ούτε καν σε full load ζήτημα να πιάσεις 60 65 βαθμούς. Ίσως να μπορείς να ρίξεις και άλλο το vcore αλλά δούλεψε το έτσι λίγο καιρό και βλέπεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα