dasfw Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Πρόσφατα έφτιαξα ένα gaming pc και έχω παρατηρήσεις υψηλές θερμοκρασίες στον επεξεργαστή μου. Σε gaming χτυπάει σχεδόν 75c κάποιες φορές κάνει τίναγμα και πάει 80 κ πέφτει πάλι στους 70
Sheogorath Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 21 λεπτά πριν, dasfw είπε Πρόσφατα έφτιαξα ένα gaming pc και έχω παρατηρήσεις υψηλές θερμοκρασίες στον επεξεργαστή μου. Σε gaming χτυπάει σχεδόν 75c κάποιες φορές κάνει τίναγμα και πάει 80 κ πέφτει πάλι στους 70 Λογικότατο. 65 βαττ είναι μόνο στο base clock. Αν θες να αλλάξεις ψύκτρα, γράψε εδώ
dasfw Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Λογικότατο. 65 βαττ είναι μόνο στο base clock. Αν θες να αλλάξεις ψύκτρα, γράψε εδώ Δεν έχω την στοκ ψυκτρα έχω βάλε την thermaltake water 3.0 διπλού ανεμιστήρα με στοκ πάστα και 3 Corsair high static pressure sp120 rgb το μοντέλο νομίζω στο κουτι.... 2 μπροστά 1 πίσω η υδροψυξη πανω
ShooterX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Έλεγχος πάστας να δεις αν έκατσε καλά το block..τσέκαρε επίσης πόσο ρεύμα δίνει με hwi64 ενώ παίζεις..
Arkin Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Ειναι αρκετα οι 80 βαθμοι σε gaming. Τσεκαρε παστα τσεκαρε τι volt τσιμπαει στο peak και γενικα το airflow του κουτιου.
FORIS78 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 κανε ότι είπαν τα παιδιά παραπάνω επίσης αν το κουτί σου σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις το ψυγείο μπροστά καντο γιατί όταν παίζεις όλος ο ζεστός αέρας απο την κάρτα πάει στο radiator και ειδικά οι aio με μικρο ψυγείο 240 πχ έχουν θέμα όταν παίζεις παιχνιδια
Arkin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1.288volt ειναι πολλα για τα 4.3ghz που παιζει η cpu. 1.10 να βαλεις θα πεσεις 20-25 βαθμους κατω. 1.15 παιζω με 8700k στα 4.7 all core. Ισως να μπορεις να πεσεις και πιο κατω. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Arkin 1
dasfw Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Arkin είπε 1.288volt ειναι πολλα για τα 4.3ghz που παιζει η cpu. 1.10 να βαλεις θα πεσεις 20-25 βαθμους κατω. 1.15 παιζω με 8700k στα 4.7 all core. Ισως να μπορεις να πεσεις και πιο κατω. μακαρι να ηξερα πως να το φτιαξω.....μπορεις να με βοηθησεις σε αυτο? παιζει απο 1.1 μεχρι 1.3 την ωρα που το παρακολουθω...
Arkin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, dasfw είπε μακαρι να ηξερα πως να το φτιαξω.....μπορεις να με βοηθησεις σε αυτο? παιζει απο 1.1 μεχρι 1.3 την ωρα που το παρακολουθω... Μπες λιγο στο bios μολις ανοιγει ο υπολογιστης πατας del button και δες αν ειναι στο on το mce. Multi-Core Enhancement λεγεται. Αν ειναι on βαλτο στο off και κανε save και restart. Αν παλι δεν πεσει θα βαλουμε adaptive με πολυ λιγοτερο. 1
dasfw Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Arkin είπε Μπες λιγο στο bios μολις ανοιγει ο υπολογιστης πατας del button και δες αν ειναι στο on το mce. Multi-Core Enhancement λεγεται. Αν ειναι on βαλτο στο off και κανε save και restart. μονο απο τα bios φτιαχνει αυτο ή και απο το command center της msi?? εχω την msi z370 krait gaming υπαρχει περιπτωση να φταιει που εχω xmp on?
Arkin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, dasfw είπε μονο απο τα bios φτιαχνει αυτο ή και απο το command center της msi?? εχω την msi z370 krait gaming υπαρχει περιπτωση να φταιει που εχω xmp on? Οχι μονο μεσω bios. Το xmp καλα εκανες και το εβαλες στο on ωστε να πανε και οι μνημες εκει που πρεπει. 1 1
dasfw Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Οχι μονο μεσω bios. Το xmp καλα εκανες και το εβαλες στο on ωστε να πανε και οι μνημες εκει που πρεπει. αυτο με το ψυγειο να το βαλω μπροστα ή να περιμενω να δω αν στρωσει πρωτα με αυτο?
Arkin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, dasfw είπε αυτο με το ψυγειο να το βαλω μπροστα ή να περιμενω να δω αν στρωσει πρωτα με αυτο? Αν ριξεις τo voltage κατω απο 1.15 δεν θα ξανα εχεις θεμα ποτε. Στους 45 βαθμους παιζω με 1.15 στα 4.7. Στα 4.3 ο 8700 με 1.10 θα εισαι στους 40-50 max και εσυ με την υδροψυξη που εχεις. Σιγουρα επειδη εχεις πανω το radiator ολη η ζεστη απο την gpu παει ολη εκει. Ο ζεστος αερας παντα ανεβαινει ψηλα και εφοσον υπαρχει το radiator τρωει τη ζεστη αυτο. Στα πλαγια δεξια απο μπροστα του κουτιου ειναι η καλυτερη θεση. Και μεγαλα ανεμιστηρια στο πανω μερος στο κουτι να διωχνουν τον ζεστο αερα απο το κουτι. 1
dasfw Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Αν ριξεις τo voltage κατω απο 1.15 δεν θα ξανα εχεις θεμα ποτε. Στους 45 βαθμους παιζω με 1.15 στα 4.7. Στα 4.3 ο 8700 με 1.10 θα εισαι στους 40-50 max και εσυ με την υδροψυξη που εχεις. Σιγουρα επειδη εχεις πανω το radiator ολη η ζεστη απο την gpu παει ολη εκει. Ο ζεστος αερας παντα ανεβαινει ψηλα και εφοσον υπαρχει το radiator τρωει τη ζεστη αυτο. Στα πλαγια δεξια απο μπροστα του κουτιου ειναι η καλυτερη θεση. Και μεγαλα ανεμιστηρια στο πανω μερος στο κουτι να διωχνουν τον ζεστο αερα απο το κουτι. ευχαριστω πολυ για την βοηθεια κατι τελευταιο μολις μπω στο bios και το κανω disable αυτο που μου ειπες θα πεσει αμεσως στο 1.1v?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα