Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έκαψε λάμπες μια οθόνη και λέω να της αλλάξω, το εχω ξανα κάνει ακόμα μια φορά αλλά τότε ειχα πάρει λάμπες απο άλλη ολόιδια οθόνη και της πέρασα. 

Τωρα δεν εχω ανταλλακτικα και παρήγειλα απο ebay αυτα εδω https://www.ebay.com/itm/Universal-Highlight-Dimmable-LED-Backlight-Lamps-Update-kit-Adjustable-LED-X8D5/113054179041?epid=22020134115&hash=item1a528ddee1:g:dNwAAOSwQolbHl2L:rk:1:pf:0 

Είναι τύπου led ενώ αυτές που έκαψε έμενα δεν ειναι λεντ είναι σαν πολύ μικρές φθορίου..γνωρίζει κανεις αν αυτες που πηρα θα δουλέψουν?  

οι υποδοχές φαινοντε ιδιες αυτες που βγαίνουν κατευθείαν απο της λάμπες που ειναι με το 2πλο καλωδιακι 

Δημοσ.

Της φοβάμαι να της παραγγειλω γιατι σπάνε πολυ ευκολα..σιγα μην ερθουν κομπλέ..

Θα δοκιμάσω να περάσω αυτες μολις ερθουν αν δεν δουλέψουν τοτε δεν αξίζει να μπώ στη διαδικασία να αλλάξω η οθόνη ειναι ηδη παλιά για κάνα 3ευρο οκ αλλά για 10-20€ που κάνουν στο site που είπες  δέν.. 

Δημοσ.

Δεν είπα να πάρεις από εκεί βρε. :D
Απλά μπορείς να βρείς το κατάλληλο ανταλλακτικό από εκεί και να το ψάξεις μέσω ebay μετά.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Καλησπέρα.

Έκαψε λάμπες μια οθόνη και λέω να της αλλάξω, το εχω ξανα κάνει ακόμα μια φορά αλλά τότε ειχα πάρει λάμπες απο άλλη ολόιδια οθόνη και της πέρασα. 

Τωρα δεν εχω ανταλλακτικα και παρήγειλα απο ebay αυτα εδω https://www.ebay.com/itm/Universal-Highlight-Dimmable-LED-Backlight-Lamps-Update-kit-Adjustable-LED-X8D5/113054179041?epid=22020134115&hash=item1a528ddee1:g:dNwAAOSwQolbHl2L:rk:1:pf:0 

Είναι τύπου led ενώ αυτές που έκαψε έμενα δεν ειναι λεντ είναι σαν πολύ μικρές φθορίου..γνωρίζει κανεις αν αυτες που πηρα θα δουλέψουν?  

οι υποδοχές φαινοντε ιδιες αυτες που βγαίνουν κατευθείαν απο της λάμπες που ειναι με το 2πλο καλωδιακι 

Αυτές δέν είναι drop in replacement, αλλά θέλουν πατέντα για να δουλέψουν.

Συγκεκριμένα δύο πράγματα, το πρώτο είναι οτι πρέπει να βρείς την κατάλληλη τάση μέσα απο την οθόνη για την τροφοδοσία τους. Αυτό είναι το εύκολο.

Το δεύτερο είναι για να ελέγχεις τη φωτεινότητα τους χρησιμοποιώντας τα control της οθόνης. Αυτό είναι λίγο tricky, αλλά στην ανάγκη μπορείς απλά να μήν κάνεις τίποτα και η φωτεινότητα θα είναι μόνιμα στο 90%

Είχα αγοράσει ένα παρόμοιο κίτ για μετατροπή της οθόνης μου, αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δέν το προχώρησα. Και τώρα έχω χάσει και το κίτ! 🤣

Δές εδώ:

Δημοσ.

οσο τα διαβαζω μπερδευομαι περισότερο..

Αυτο που κρατησα ειναι οτι το μαυρο και το κίτρινο ειναι η τροφοδοσια..το πρόβλημα ομος ειναι οχι μονο οτι εχουν καει αλλά οτι η οθονη επιδι ειναι καμένες απενεργοποιηει και της άλλες απο την άλλη μερια και δεν ανάβει καμία οποτε δεν πρεπει μόνο να δώσω ρευμα σε αυτες αλλά να ανάψουν και οι άλες..

θα της κουμπώσω πάνω κατευθειαν χωρις αυτο το πλακετάκι αρχικα και αν δουλεψουν κατευθειαν γιναμε αλλιως τρεχα γυρευε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...