Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είδα χτες στην παρουσίαση και μου φάνηκε καταπληκτικό. Επειδή έχω ένα macbook air 2014 μου φάνηκε ότι είναι όντως μια ωραία αναβάθμιση. Βέβαια να πω την αλήθεια μου για να το λένε air θα έπρεπε να είναι το πιο ελαφρύ της apple αλλά όπως και να έχει είναι πολύ ελαφρύ. Συγκριτικά με τις άλλες επιλογές πως σας φαίνεται; Για μένα νομίζω ότι για έναν μέσο χρήστη αποτελεί την καλύτερη επιλογή (και η χειρότερη είναι το macbook 12''). Επίσης θέλω να πω ότι μου φαίνεται περίεργο που πάνω κάτω ένα iphone κοστίζει όσο ένας υπολογιστής της apple. Επίσης τι χρώμα προτιμάτε; silver, space grey ή gold;

Δημοσ.

Δυστυχώς είναι αρκετά ακριβό για αυτά που προσφέρει. Και εγώ το περίμενα πως και πως για να εισέλθω στον κόσμο των mac αλλά είναι πολλά τα λεφτά θεωρώ. Αυτός ο επεξεργαστής και τα 128gb δίσκου δεν χωνεύονται με τίποτα. Και γω απλό χρήστη με θεωρώ απλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει σε βάθος χρόνου. Αν το έπαιρνα πάντως θα το έπαιρνα σε space grey.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Δυστυχώς είναι αρκετά ακριβό για αυτά που προσφέρει. Και εγώ το περίμενα πως και πως για να εισέλθω στον κόσμο των mac αλλά είναι πολλά τα λεφτά θεωρώ. Αυτός ο επεξεργαστής και τα 128gb δίσκου δεν χωνεύονται με τίποτα. Και γω απλό χρήστη με θεωρώ απλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει σε βάθος χρόνου. Αν το έπαιρνα πάντως θα το έπαιρνα σε space grey.

Μεταξύ μας η apple πάντα είναι ακριβή. Για μένα είναι το λογισμικό αυτό που μου αρέσει περισσότερο από όλα. Δεν αντέχω τα windows. Τον επεξεργαστή μη τον συγκρίνεις με αυτό των windows γενικά τα mac τρέχουν πιο γρήγορα με χαμηλότερα specs. Ο σκληρός είναι πρόβλημα. Ήμουν σε φάση που με πέταξε το skype επειδή είχε τελειώσει η μνήμη και δε μπορούσε να στείλει μηνύματα (κάτι τέτοιο τέλος πάντων).

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kolumvitis είπε

Μεταξύ μας η apple πάντα είναι ακριβή. Για μένα είναι το λογισμικό αυτό που μου αρέσει περισσότερο από όλα. Δεν αντέχω τα windows. Τον επεξεργαστή μη τον συγκρίνεις με αυτό των windows γενικά τα mac τρέχουν πιο γρήγορα με χαμηλότερα specs. Ο σκληρός είναι πρόβλημα. Ήμουν σε φάση που με πέταξε το skype επειδή είχε τελειώσει η μνήμη και δε μπορούσε να στείλει μηνύματα (κάτι τέτοιο τέλος πάντων).

Ε ναι δεν χωνεύεται με τίποτα αυτός ο δίσκος. Και αν πεις να βάλεις τον 256 μετά φτάνεις τιμές Macbook pro. Που είναι πολύ καλύτερο value for money και specs/χρήματα (για Apple πάντα). 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thodoris20s είπε

Ε ναι δεν χωνεύεται με τίποτα αυτός ο δίσκος. Και αν πεις να βάλεις τον 256 μετά φτάνεις τιμές Macbook pro. Που είναι πολύ καλύτερο value for money και specs/χρήματα (για Apple πάντα). 

και το προ τον ίδιο σκληρό έχει οπότε..  εγώ προτιμώ να χρησιμοποιώ κανένα φλασάκι/σκληρό όπου έχω όλα τα βίντεο και φωτογραφίες και αρχεία του office τα έχω στο mac. Αλλα ναι έλεος λίγο με τον σκληρό.

Δημοσ.

Το ότι δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα για να αντέξει στο χρόνο εγώ δεν μπορώ να το χωνέψω. 

Έχει την ίδια δυνατότητα αναβάθμισης με το iPad που εκεί έχει μια λογική αλλά το ότι το Macbook έχει κολλημένο μέχρι και τον ssd είναι παραλογισμός. 

Δημοσ.

Το ότι είναι όλα κολλημένα πάνω είναι λογικό καθώς όταν μιλάμε για τέτοιο πάχος δεν γίνεται να μπορεί να ανοίγει ή π.χ. να έχει χώρο π.χ. να μπει μνήμη.

Αυτό που θα θέλαμε όλοι είναι το base model να έχει και 256gb ssd. cpu μια χαρά είναι για την χρήση του (και για windows μια χαρά είναι, δεν είναι θέμα κάποιας ανωτερότητας) και με τα 8gb δεν έχει θέμα. Αλλά τα 128gb είναι πολύ οριακά...

Δημοσ.

Έτσι όπως είναι η φάση τώρα για 100$ πάνω προφανώς και αξίζει το Pro χωρίς tb. Εκτίμηση μου όμως είναι πως θα το καταργήσουν για να υπάρχει λόγος να πάει κάποιος στο Air 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...