Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. 

Πρόκειται να συνθέσω ένα καινούργιο υπολογιστή που θα χρησιμοποιηθεί για gaming - streaming - rendering - programming (AutocaD - alot of adobe programms - Unity - Unreal Engine -  C++ - Cibelius - κ.α.).

Ποσό που διαθέτουμε : Περίπου 3000

Οθόνη : Προς το παρόν έχω 2 οθόνες ASUS 24-inch Full HD FreeSync Gaming Monitor. Αγορά οθόνης θα γίνει αργότερα.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε : Θεσσαλονίκη

Τα κομμάτια θα αγοραστούν από διαφορετικά καταστήματα αναλόγως την τιμή και θα συναρμολογηθούν από εμένα. 

Το pc που έχω στο μυαλό μου με το budget που διαθέτω είναι το συγκεκριμένο :

Κουτί Cougar Panzer Max (Το αγόρασα ήδη. Έχω στήσει 5 μηχανήματα με το συγκεκριμένο κουτί και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο)
Τροφοδοτικό PSU SEASONIC PRIME ULTRA TITANIUM 1000W FULL MODULAR (Δεν γνωρίζω αν θα αντεπεξέλθει σε πιθανό overclock του επεξεργαστή + όλα τα παρελκόμενα που θα του βάλω) Στο WATTAGE CALCULATOR της Seasonic είμαι περίπου στο 960w με oc στον επεξεργαστή και όσα σκοπεύω να βάλω στο pc αργότερα. Το παράγγειλα στα 260 ευρώ αλλά δεν το έχω παραλάβει ακόμα οπότε μπορώ να το αντικαταστήσω με κάποιο άλλο.(Το τροφοδοτικό δεν είναι στο budget μου, έχω ήδη στην άκρη χρήματα για τη αγορά του)
Μητρική MSI Meg X399 Creation (Από τα reviews που έχω δει και τα benchmarks η συγκεκριμένη μητρική είναι πάρα πολύ καλή. Αν και οπαδός της Asus λογικά θα κινηθώ σε αυτή)
Επεξεργαστής AMD Ryzen Threadripper 1920X ή AMD Ryzen Threadripper 1950X (αναλόγως με το τελικό μου budget)
Ψύξη επεξεργαστή Enermax Liqtech TR4 360
Κάρτα γραφικών Zotac GeForce GTX1080 8GB AMP Edition (έχω διαβάσει καλά reviews και benchmarks Προσωπικά δεν γνωρίζω καθόλου την συγκεκριμένη εταιρία. Δεν είμαι σίγουρος για την επιλογή) , Ίσως περιμένω λίγο να πέσουν οι 2080. 
Μνήμες G.Skill TridentZ RGB 32GB DDR4-3200MHz με 14 latency GTZRX
Σκληρός δίσκος 1 SSD SAMSUNG MZ-V7P512BW 970 PRO 512GB NVME PCIE GEN 3.0 X4 M.2 2280 (Τον αγόρασα ήδη)
Σκληρός δίσκος 2 SSD SAMSUNG MZ-76E500B/EU 860 EVO SERIES 500GB 2.5'' SATA3 (Τον αγόρασα ήδη)
Σκληρός δίσκος 3 Western Digital Purple 3TB

Επειδή θα ήθελα να είμαι σίγουρος για τις επιλογές που έχω κάνει προτού προβώ σε παραγγελία θα ήθελα τη γνώμη σας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από just_a_dream

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...