koutoukos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δεν μπορείς να του βάλεις θήκη γιατί θα χαθεί η οθόνη
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ δεν κατάλαβα. Σε τι χρησιμεύει η δεύτερη οθόνη; Μόνο για selfies? Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
AtiX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Εγώ δεν κατάλαβα. Σε τι χρησιμεύει η δεύτερη οθόνη; Μόνο για selfies? Όχι βρε... χρειάζεται και όταν θα παίζουμε καθρεφτάκι... 1
Istros Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Πολύ καλή ιδέα και ομορφο.ευτυχως υπάρχουν καινούργιες ιδέες και καινοτομίες ωστε να σταματήσουν τις κακόγουστες αντιγραφές στον σχεδιαστικό τομέα.Προσωρινα μέχρι να βγει μια κάμερα on display 1
adi32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 45 λεπτά πριν, koutoukos είπε Δεν μπορείς να του βάλεις θήκη γιατί θα χαθεί η οθόνη Η μέγιστη βλακεια. Ούτε να το ακουμπήσεις κάτω μπορείς
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Και για ναυμαχία κάνει. Αλλά σοβαρά τώρα, χρήσεις θα βγούνε. Είναι κάτι διαφορετικό και προσωπικά μου αρέσει. Αν και το yotaphone με την ασπρόμαυρη μου άρεσε περισσότερο αλλά δεν είχε καλά χαρακτηριστικά οπότε δεν τόλμησα να το πάρω.
eko13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Το εχω ξαναπει δεν εχει κανενα νοημα να εχεις δυο πληρως λειτουργικες οθονες. Η' πας σε λυση Γιοταφον (ε-ινκ με τεραστια αυτονομια) Η' πας σε λυση LG μικρη και ενημερωτικη με σχεδον μηδενικη καταναλωση.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, eko13 είπε Το εχω ξαναπει δεν εχει κανενα νοημα να εχεις δυο πληρως λειτουργικες οθονες. Η' πας σε λυση Γιοταφον (ε-ινκ με τεραστια αυτονομια) Η' πας σε λυση LG μικρη και ενημερωτικη με σχεδον μηδενικη καταναλωση. H LG πιο έχει; To yota έχει android 7, υποστήριξη μηδέν δηλαδή. Στο σάιτ δεν γράφουν ούτε ποιον snap έχουν
Pokemon640 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 10 κάμερες, 2 οθόνες και HDMI 3.0 out αλλιώς δεν αγοράζω 😎
eko13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Η Lg εχει σε μοντελα δευτερη οθονη-λωριδα always on. Δεν λεω οτι το yotafone ειναι καλυτερο απο αυτο, απλα η ιδεα του ειναι εξαιρετικη!
dali13gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kallair είπε δες το βιντεακι στην 2η σελιδα για να δεις ποσο παραλογο ειναι. ΑΦΟΥ το εχει ξεκλειδωσει, αναλογα ποια οθονη ειναι απο πανω, αυτη ενεργοποιειται. δεν θα μπορουσε να το κανει αυτο με ενα δαχτυλικο αποτυπωμα και χρειαζοταν 2ο, ξεχωριστο; αν ειναι ενιαιο και δεν λειτουργει ανεξαρτητα, αντε καλα, αν ενεργοποιει αποκλειστικα ξεχωριστη οθονη το καθε finger reader, τοτε ειναι μεγαλη παπατζα. EDIT: Άκυρο, αρχικά νόμιζα ότι ήταν under-display οι αισθητήρες. Δηλαδή, αν θέλω να χρησιμοποιήσω την οθόνη που δεν θα είχε fingerprint reader θα έπρεπε να το γυρίσω, να ξεκλειδώσω, και μετά να το ξαναγυρίσω για να την χρησιμοποιήσω; Αυτό δηλαδή είναι πιο λογικό από τους δύο reader; Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από dali13gr
panosveto12 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Θα μας κοροϊδεύουν στο δρόμο θα νομίζουν ότι κρατάμε το τηλέφωνο ανάποδα .
AppleOnly Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Ελπιζω να μην ακολουθουν την μοδα με τις κάμερες , διαφορετικα σε λιγο θα εχουμε 4 οθονες !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα