mescriptorjt Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα. Μόνο εγώ την πάτησα σαν noobas και δεν μπορω να bootαρω το συστημα που αγόρασα μα κάθομαι και το κοιτάω; Για να ξεκινήσω. Αγόρασα τον ryzen 2700x με μια asus x370 και ενώ πάνω λέει το αυτοκόλλητο οτι ειναι έτοιμη για τους 2000 επεξεργαστές δεν μου μπουτάρει κάστανο. Δίαβασα σε ξένα φόρουμ οτι μπορεί να γράφει ready αλλα το bios να σηκώνει μόνο κατι 2200g και δεν θυμαμαι τι άλλο. Ψάχνω αυτοκόλλητο με το bios version αλλα δέν βρίσκω. Τι κάνω; Να πάω να αγοράσω ενα am4 στο 60ευρω για να flashαρω μητρική και να τον πουλησω ξανα εδω κανα 30άρι; Ή να τον πάω να μου το φλασάρουν σε κατάστημα και πάλι θα μου βγει ακριβά;; Ευχαριστώ
splanis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Ποιο κατάστημα είναι; δωρεάν θα το κάνει λογικα
akoinonitos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 27 λεπτά πριν, mescriptorjt είπε Καλησπέρα. Μόνο εγώ την πάτησα σαν noobas και δεν μπορω να bootαρω το συστημα που αγόρασα μα κάθομαι και το κοιτάω; Για να ξεκινήσω. Αγόρασα τον ryzen 2700x με μια asus x370 και ενώ πάνω λέει το αυτοκόλλητο οτι ειναι έτοιμη για τους 2000 επεξεργαστές δεν μου μπουτάρει κάστανο. Δίαβασα σε ξένα φόρουμ οτι μπορεί να γράφει ready αλλα το bios να σηκώνει μόνο κατι 2200g και δεν θυμαμαι τι άλλο. Ψάχνω αυτοκόλλητο με το bios version αλλα δέν βρίσκω. Τι κάνω; Να πάω να αγοράσω ενα am4 στο 60ευρω για να flashαρω μητρική και να τον πουλησω ξανα εδω κανα 30άρι; Ή να τον πάω να μου το φλασάρουν σε κατάστημα και πάλι θα μου βγει ακριβά;; Ευχαριστώ Γιατι δεν επικοινωνεις με το καταστημα να τους το πεις μηπως και την στειλεις να στη φλασαρουν. 1
Sheogorath Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Αλλιώς μιλάς με AMD να σου στείλουν επεξεργαστή για να φλασάρεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα