White__Dragon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Επειδή αλλάζω συνεχώς μεταξύ ηχείων και ακουστικών, που συνδέονται στην ίδια θήρα της m/b, υπάρχει κάποιος τρόπος να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένα, ώστε να μην βάζω και βγάζω καλώδια όλη την ώρα; Θέλει άλλη motherboard; Κάρτα ήχου; Κονσόλα; Ποιός είναι ο πιο απλός και οικονομικός τρόπος;
Silok Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Soundblaster Zx λέγεται η λύση σου,έχεις τα ηχεία συνδεμένα στην κάρτα ήχουν και μικρόφωνο και ακουστικά στον κοντρόλλερ και επιλέγεις μέσω software ποιά έξοδος θέλεις να δουλεύει
fuz10n Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 επισης υπαρχει πληθωρα καρτων ηχου για οργανα που τα χεις πανω και τα 2 και ρυθμιζεις την ενταση ηχειων και ακουστικων με 2 knobs. πχ εγω εχω την:
Votritis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκιμασε το Realtek Audio Control https://www.microsoft.com/el-gr/p/realtek-audio-control/9p2b8mcsvpln?activetab=pivot%3Areviewstab ειναι λιγο προβληματικό και δεν λειτουργούν ολες οι ρυθμίσεις αλλα σε gigabyte μητρική μπορω να εναλλάσσω την μπροστά με την πισω θύρα . Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Votritis 1
White__Dragon Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Silok είπε Soundblaster Zx λέγεται η λύση σου,έχεις τα ηχεία συνδεμένα στην κάρτα ήχουν και μικρόφωνο και ακουστικά στον κοντρόλλερ και επιλέγεις μέσω software ποιά έξοδος θέλεις να δουλεύει Πολύ ακριβή λύση! Βέβαια στα Yamaaha SH7 και Audio Technica M40x θα ακούσω διαφορά, αλλά μόνο 1-2%. Λίγο για τόσα λεφτά. Είμαι Audiophile, δεν έχω σχέση με επεξεργασία για να τη χρειάζομαι την κάρτα για άλλο λόγο. Δεν υπάρχει καμία οικονομικότερη λύση; 2 ώρες πριν, fuz10n είπε επισης υπαρχει πληθωρα καρτων ηχου για οργανα που τα χεις πανω και τα 2 και ρυθμιζεις την ενταση ηχειων και ακουστικων με 2 knobs. πχ εγω εχω την: Με αυτό λειτουργούν και τα δυο ταυτόχρονα και απλά κάνεις mute το ένα για να ακούς μόνο το άλλο; Αν πάρω άλλη m/b (που θα πάρω σε κάποια φάση) ή κάρτα ήχου, μπορώ να προσέξω να έχει κάποιο χαρακτηριστικό που να σημαίνει υποστήριξη οργάνου; Πόσο κάνει το απλούστερο τέτοιο όργανο; 45 λεπτά πριν, Votritis είπε Δοκιμασε το Realtek Audio Control https://www.microsoft.com/el-gr/p/realtek-audio-control/9p2b8mcsvpln?activetab=pivot%3Areviewstab ειναι λιγο προβληματικό και δεν λειτουργούν ολες οι ρυθμίσεις αλλα σε gigabyte μητρική μπορω να εναλλάσσω την μπροστά με την πισω θύρα . Ποιά είναι η μπορστά θύρα; Η motherboard μου έχει μόνο μία θύρα για έξοδο ήχου, πράσινη, από πίσω.
Votritis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 εννοω την θύρα που έχουν συνήθως τα κουτιά μπροστα για τα ακουστικά
fuz10n Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, White__Dragon είπε Με αυτό λειτουργούν και τα δυο ταυτόχρονα και απλά κάνεις mute το ένα για να ακούς μόνο το άλλο; Αν πάρω άλλη m/b (που θα πάρω σε κάποια φάση) ή κάρτα ήχου, μπορώ να προσέξω να έχει κάποιο χαρακτηριστικό που να σημαίνει υποστήριξη οργάνου; Πόσο κάνει το απλούστερο τέτοιο όργανο; με τετοιες καρτες συνηθως παιζουν και τα 2 μαζι ακουστικα και ηχεια, και ρυθμιζεις ενταση. οποτε εχεις αυτη που δε θες πχ στο 0. δε χρειαζεται να χεις και οργανο προφανως
chaosmaster Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Στις 31/10/2018 στις 5:24 ΜΜ, White__Dragon είπε Επειδή αλλάζω συνεχώς μεταξύ ηχείων και ακουστικών, που συνδέονται στην ίδια θήρα της m/b, υπάρχει κάποιος τρόπος να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένα, ώστε να μην βάζω και βγάζω καλώδια όλη την ώρα; Θέλει άλλη motherboard; Κάρτα ήχου; Κονσόλα; Ποιός είναι ο πιο απλός και οικονομικός τρόπος; Η πιο οικονομική λύση είναι αυτή https://www.cosmodata.gr/product/157177/ Το βρίσκεις παντού
White__Dragon Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Στις 1/11/2018 στις 1:59 ΜΜ, fuz10n είπε με τετοιες καρτες συνηθως παιζουν και τα 2 μαζι ακουστικα και ηχεια, και ρυθμιζεις ενταση. οποτε εχεις αυτη που δε θες πχ στο 0. δε χρειαζεται να χεις και οργανο προφανως Εννοούσα αν δεν πάρω την Soundblaster Zx, προφανώς (αφού θα κερδίσω μόνο 1-2% απόδοση). Στις 6/11/2018 στις 10:34 ΠΜ, chaosmaster είπε Η πιο οικονομική λύση είναι αυτή https://www.cosmodata.gr/product/157177/ Το βρίσκεις παντού Το κουτί μου δεν έχει άλλη θύρα για ακουστικά. Αυτό είναι ό,τι πρέπει. Ελπίζω μπορέσω να ρυθμίσω ποια έξοδος θα λειτουργεί κάθε φορά.
chaosmaster Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, White__Dragon είπε Εννοούσα αν δεν πάρω την Soundblaster Zx, προφανώς (αφού θα κερδίσω μόνο 1-2% απόδοση). Το κουτί μου δεν έχει άλλη θύρα για ακουστικά. Αυτό είναι ό,τι πρέπει. Ελπίζω μπορέσω να ρυθμίσω ποια έξοδος θα λειτουργεί κάθε φορά. Από το control panel του ήχου κανονικά μπορείς. Μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας κ είσαι οκ. Χρόνια δουλεύω έτσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα