Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δοκιμάσει και εγώ να το κάνω να σβήσει αλλά σε κάποια πληκτρολόγια δεν σβήνει.. σε μεμβράνης πληκτρολογιο πχ δοκίμασα τα πάντα και δεν εσβηνε. σε μηχανικό της ίδιας εταιρίας σβήνει μονο του..αν βρεις άκρη πάντος πές..

23 υπολογιστές κλειστοί που εχω μετρήσει απλά να είναι κλειστοί και οι οθόνες θεωρητικά κλειστές σε power save mode καίνε περίπου 300watt! 13watt ο κάθε υπολογιστής..ειναι πολύ ρευμα 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, nvnight είπε

Μπορείς να απενεργοποιήσεις τη λειτουργία τους απο το bios. Ποια μητρική έχεις?

Επιλογή από το bios είναι όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω.

Δημοσ.

Δεν μας λες μητρικη,κτλ κτλ.....Σιγουρα bios, για παραδειγμα στο dell λαπτοπ μου υπαρχει σαν επιλογη usb powershare, ωστε να δινει ρευμα οταν ειναι κλειστος.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Και σε μένα γινόταν αυτό, γιατί τα Win10 πέφτουν σε S4 αντί για S5.

Έχει επιλογή το bios.

Για εξήγα λιγο γιατι δέν κατάλαβα...

ι επιλογή είναι αυτή? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

Για εξήγα λιγο γιατι δέν κατάλαβα...

ι επιλογή είναι αυτή? 

Για το πότε να δίνουν ρεύμα οι USB, και έχει επιλογές S3, S4, S5 κτλ.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Λογικά δες. Είναι στο APM κάτι συνήθως.

το βρήκα είναι η ρύθμιση erp πρέπει να μπει enable  έπειτα σβήνουν ολα μέχρι και το λεντ του ποντικιού..

Τελικά ώμος δεν με βολεύει γιατι θέλω να διαχειρίζομαι τα pc απομακρυσμένα και όταν το έχω enable δεν ξεκινάνε πρέπει να πατήσω το κουμπί τοπικά..μλκια γιατί καίνε ρεύμα τζάμπα 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, mastoras007 είπε

το βρήκα είναι η ρύθμιση erp πρέπει να μπει enable  έπειτα σβήνουν ολα μέχρι και το λεντ του ποντικιού..

Τελικά ώμος δεν με βολεύει γιατι θέλω να διαχειρίζομαι τα pc απομακρυσμένα και όταν το έχω enable δεν ξεκινάνε πρέπει να πατήσω το κουμπί τοπικά..μλκια γιατί καίνε ρεύμα τζάμπα 

control panel -> power options -> edit plan settings (αυτο που χρησιμοποιεις) -> change advanced power settings -> usb settings -> usb selective suspend setting -> disabled

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...