Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Πρόκειται να αγοράσω καινούριο desktop pc και θέλω τα φώτα σας. Από ποιο μαγαζί να το πάρω; Ποιο θεωρείται το καλύτερο κατάστημα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Nick

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, planick37 είπε

Γεια σας.

Πρόκειται να αγοράσω καινούριο desktop pc και θέλω τα φώτα σας. Από ποιο μαγαζί να το πάρω; Ποιο θεωρείται το καλύτερο κατάστημα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Nick

Γράψε και καμιά λεπτομέρεια παραπάνω... 

Το θέλεις συναρμολογημένο ? 

Έχεις αποφασίσει τι θα αγοράσεις ? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

Γράψε και καμιά λεπτομέρεια παραπάνω... 

Το θέλεις συναρμολογημένο ? 

Έχεις αποφασίσει τι θα αγοράσεις ? 

Εννοείται πως έχω αποφασίσει. Συναρμολογημένο μέχρι 1.100€ αλλά έχω μπερδευτεί από που να το παραγγείλω. Μέχρι στιγμής έχω πάρει προσφορές από Cosmodata, ΚΟΝΤΗ, MSystems (σε αυτό είναι τα ζα μου τα αργά όσο αφορά να ετοιμάσουν και να στείλουν την προσφορά).

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, leros2004 είπε

ε γράψε μας και τι θέλεις να πάρεις, με το τσιγκέλι στα βγάζουμε βρε :P

Αυτό δεν χρειάζεται ;-) Καλό και αξιόπιστο κατάστημα χρειάζομαι να βρω να το αγοράσω... Θα πάρω προσφορά και από e-gate που έστειλε ο φίλος από πάνω!

1 ώρα πριν, timcook είπε

Ολα με δωρεαν συναρμολογηση (τυχαια σειρα):

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Ωραία λοιπόν, αυτά έχω κατά νου:

- AEROCOOL V3X

- Corsair CX550 550W 80+

- ASUS Motherboard PRIME B350M-A, AM4, DDR4

- Επεξεργαστής (CPU) AMD Ryzen 5 2600 (3.9GHz, AM4, 19MB)

- Memory Kingston 8GB 2400MHz DDR4 Non-ECC CL17 DIMM 1Rx8

- Δίσκος SSD Samsung 860 Evo 250GB

- Σκληρός Δίσκος Western Digital Blue PC Drive 1TB 3.5" WD10EZEX

- Ηχεία Logitech Z333 με subwoofer

- Keyboard + Mouse Logitech Wireless Combo MK270

- Windows 10 Home

- GB VGA GTX 1050,GVN105TD54GD/4096/GDDR5

- Οθόνη LED 21.5" LG 22m38h HDMI

Δημοσ.

1.100€ συμπεριλαμβανομένου το ΦΠΑ. Δεν το θέλω για παιχνίδια αλλά για επεξεργασία φωτογραφίας και βίντεο πιο πολύ

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, planick37 είπε

1.100€ συμπεριλαμβανομένου το ΦΠΑ. Δεν το θέλω για παιχνίδια αλλά για επεξεργασία φωτογραφίας και βίντεο πιο πολύ

Κάνω μια αρχή:

screen.png.c9261e32b5d349faf864a9b0381c7cce.png

748.22

Οθόνη: https://www.skroutz.gr/s/12714506/Dell-P2418D.html

Ειναι απο overshop.gr, θα προσφερουν συναρμολογηση συντομα. Ρωτα τι παιζει.

Μην βαλεις μηχανικο και μην αγορασεις Windows.

Κατεβασε τα απο Microsoft δωρεαν, περασε τα σε USB για να τα εγκαταστησεις χωρις κλειδι και αγορασε το κλειδι μετα απο ebay 5 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, timcook είπε

Κάνω μια αρχή:

screen.png.c9261e32b5d349faf864a9b0381c7cce.png

748.22

Οθόνη: https://www.skroutz.gr/s/12714506/Dell-P2418D.html

Ειναι απο overshop.gr, θα προσφερουν συναρμολογηση συντομα. Ρωτα τι παιζει.

Μην βαλεις μηχανικο και μην αγορασεις Windows.

Κατεβασε τα απο Microsoft δωρεαν, περασε τα σε USB για να τα εγκαταστησεις χωρις κλειδι και αγορασε το κλειδι μετα απο ebay 5 ευρώ.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια... Εννοείται θα αγοράσω Windows... Θα στείλω email λοιπόν και στο Overshop

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, planick37 είπε

Ευχαριστώ για τη βοήθεια... Εννοείται θα αγοράσω Windows... Θα στείλω email λοιπόν και στο Overshop

Αγορασε Windows με 5 ευρώ οχι 100 αλλιως αν θες να τα βαλεις μονος σου με DVD πρεπει να βαλεις και DVD drive στο build σου.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, timcook είπε

Αγορασε Windows με 5 ευρώ οχι 100 αλλιως αν θες να τα βαλεις μονος σου με DVD πρεπει να βαλεις και DVD drive στο build σου.

Δεν έχω πρόβλημα να δώσω 100€. Ούτως η άλλως θα τα σκάσω για ένα καλό μηχάνημα οπότε, δεν με απασχολεί.

Αυτό που με καίει είναι να βρω ένα αξιόπιστο κατάστημα να κάνω την αγορά.

Ο johnpopexi γιατί γέλασε στην ανάρτηση που έκανα; Που είναι το αστείο να γελάσω κι εγώ...

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, planick37 είπε

Ο johnpopexi γιατί γέλασε στην ανάρτηση που έκανα; Που είναι το αστείο να γελάσω κι εγώ...

Επειδή (φαντάζομαι γι' αυτό και το γέλιο) τα κομμάτια που έχεις επιλέξει είναι κάπως ''ανάρμοστα'' μεταξύ τους. Δεν εννοώ μη συμβατά.

Πολύ μέτριο κουτί- ειδικά γι' αυτό το budget, μητρική χωρίς ψύξη στα vrms, μνήμη 8άρα ενώ γι' αυτή τη χρήση πρέπει να πας σε 16άρα - και φυσικά 3200 ή έστω 3000mhz και όχι 2400 για ryzen επεξεργαστές. Τέλος, πολύ μικρή η οθόνη σου και μάλιστα tn panel που ειδικά για τον σκοπό που θέλεις να χρησιμοποιείς το pc είναι ''απαγορευτικό''. Πρέπει να πας σε ένα 24άρι ips panel σαν αυτό που σου πρότεινε ο timcook ή κάτι πιο φθηνό έστω 1080p αν δεν σε παίρνει, αλλά IPS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...