stixakakis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα σας Εχω ενα λαπτοπ και θελω να περασω απο την αρχη τα windows 8 που εχει αλλα δεν εχω το cd ανακτησης.μπορει να γινει αλλιως;
Xristaras12 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows8ISO
stixakakis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Το βρηκα αυτο αλλα δεν ξερω ακριβως τα βηματα επισης εχω windows 8 οχι 8.1 Ευχαριστω πολυ παντως
Xristaras12 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 τα 8αρια εχουν σταματησει επισημα γιατι βγηκαν τα 8.1 που διορθώνουν πολλά απο τα προβλήματά τους. Αν το λαπτοπ υποστηρίζει 8.1 δεν βλέπω τον λογο να βαλεις τα 8 (Βασικα δεν βλεπω ούτε τον λογο να βαλεις 8-8.1 και να μην πας στα 10 αν υπάρχουν drivers) αφου κατεβάσεις το iso, είτε το καις σε dvd και τα περνάς απο εκεί είτε φτιάχνεις usb stick εκκινίσιμο μέσω του rufus.
kormos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε τα 8αρια εχουν σταματησει επισημα γιατι βγηκαν τα 8.1 που διορθώνουν πολλά απο τα προβλήματά τους. Αν το λαπτοπ υποστηρίζει 8.1 δεν βλέπω τον λογο να βαλεις τα 8 (Βασικα δεν βλεπω ούτε τον λογο να βαλεις 8-8.1 και να μην πας στα 10 αν υπάρχουν drivers) αφου κατεβάσεις το iso, είτε το καις σε dvd και τα περνάς απο εκεί είτε φτιάχνεις usb stick εκκινίσιμο μέσω του rufus. Θεωρητικά υπάρχει κλειδί ενεργοποίησης για τα Windows 8. Οποτε αναγκαστικά πρέπει να τα βάλει να κάνει ενεργοποίηση και μετά αναβάθμιση σε Windows 8.1 Βεβαια ενδέχεται να βάλει ίδια έκδοση σε Windows 10 (αν τα «σηκώνει» η συσκευή) και να ενεργοποιηθούν με την ίδια άδεια...
asmilon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Τα 8.1 ειναι σαν Service Pack, ο κωδικος για Windows 8 ενεργοποιει κανονικα τα 8.1 η οποια ειναι η τελευταια εκδοση αυτου του λειτουργικου. Προσωπικα παντως προτεινω να πας μια και καλη στα Windows 10, το κλειδακι των 8 το εισαγεις κατα την διαρκεια την εγκαταστασης των Windows 10 και ενεργοποιουνται χωρις κανενα προβλημα. To επισημο εργαλειο της Microsoft για να φτιαξεις ενα bootable media μπορεις να το κατεβασεις απο εδω: https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209
stixakakis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Το iso για τα windows 8 που το βρισκω; Προσπαθησα με το rufus αλλα δεν εβρισκα το iso αρχειο.τι κανω λαθος;
Xristaras12 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, stixakakis είπε Το iso για τα windows 8 που το βρισκω; Προσπαθησα με το rufus αλλα δεν εβρισκα το iso αρχειο.τι κανω λαθος; σου εχω δώσει το λινκ παραπάνω πρέπει να τα κατεβάσεις πως θα τα βρει διαφορετικά. όπως εγραψαν και πριν, επιμενουμε για τα 8.1
stixakakis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε σου εχω δώσει το λινκ παραπάνω πρέπει να τα κατεβάσεις πως θα τα βρει διαφορετικά. όπως εγραψαν και πριν, επιμενουμε για τα 8.1 Το κατεβασα ετρεχα το rufus κ τιποτα δεν το εβρισκε σαν αρχειο 26 λεπτά πριν, asmilon είπε Τα 8.1 ειναι σαν Service Pack, ο κωδικος για Windows 8 ενεργοποιει κανονικα τα 8.1 η οποια ειναι η τελευταια εκδοση αυτου του λειτουργικου. Προσωπικα παντως προτεινω να πας μια και καλη στα Windows 10, το κλειδακι των 8 το εισαγεις κατα την διαρκεια την εγκαταστασης των Windows 10 και ενεργοποιουνται χωρις κανενα προβλημα. To επισημο εργαλειο της Microsoft για να φτιαξεις ενα bootable media μπορεις να το κατεβασεις απο εδω: https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209 Το τρεχω κανονικα και κανει install?θελει πολλα gb γιατι δεν εχω ιντερνετ σπιτι ακομη
Xristaras12 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 το rufus έχει ενα εικονιδιο με ενα δισκακι και ενα dvd rom δεξια(αν το πατήσεις αυτό θα του πεις που να δει για το iso που κατέβασες) Πριν ξεκινήσεις με το φορματ, πηγαινε και στο site του κατασκευαστή του λαπτοπ να κατεβάσεις drivers να τους έχεις έτοιμους. Μπορεί να μην βλέπει καν καρτες δικτυου (σπανιο αλλα τυχαίνει)
asmilon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, stixakakis είπε Το τρεχω κανονικα και κανει install?θελει πολλα gb γιατι δεν εχω ιντερνετ σπιτι ακομη Το τρεχεις και σου δημιουργει ενα bootable DVD ή USB drive αναλογα τι θα επιλεξεις και με αυτο κανεις boot τον υπολογιστη σου. Πανω κατω θα σου κατεβασει 4GB (τουλαχιστον στην x64 εκδοση που βλεπω στο δικο μου). Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από asmilon
stixakakis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 44 λεπτά πριν, asmilon είπε Το τρεχεις και σου δημιουργει ενα bootable DVD ή USB drive αναλογα τι θα επιλεξεις και με αυτο κανεις boot τον υπολογιστη σου. Πανω κατω θα σου κατεβασει 4GB (τουλαχιστον στην x64 εκδοση που βλεπω στο δικο μου). Ευχαριστω πολυ.θα κανει το κλειδι ενεργοποιησης των windows 8?ας ευχηθω πως ναι. Θα χρειαστει να κατεβασω drivers?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Όπως απάντησαν και τα παιδιά παραπάνω, ναι το κλειδί ενεργοποίησης κάνει και για τα 8.1. Για τους drivers 99% θα σου βρουν τα windows μέσω των update, αλλά καλό είναι να κατεβάσεις τους επίσημους από την εταιρεία του λαπτοπ. Θα βρεις το μοντέλο (θα το γράφει στο κάτω μέρος ή κάτω από την μπαταρία). Θα πας στο site της εταιρείας, θα βάλεις το μοντέλο και θα κατεβάσεις τους οδηγούς.
stixakakis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, imagine93 είπε Όπως απάντησαν και τα παιδιά παραπάνω, ναι το κλειδί ενεργοποίησης κάνει και για τα 8.1. Για τους drivers 99% θα σου βρουν τα windows μέσω των update, αλλά καλό είναι να κατεβάσεις τους επίσημους από την εταιρεία του λαπτοπ. Θα βρεις το μοντέλο (θα το γράφει στο κάτω μέρος ή κάτω από την μπαταρία). Θα πας στο site της εταιρείας, θα βάλεις το μοντέλο και θα κατεβάσεις τους οδηγούς. Ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα