Stamer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, unforgiven είπε Όχι, δε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για ολόγραμα, όπως στις ταινίες που βγαίνει έξω από την οθόνη κτλ. Το 3D χρειάζεται δύο μάτια για να δώσει την αίσθηση του χώρου, γι αυτό και δεν αποτυπώνεται στην κάμερα. Πώς να το περιγράψω; Σαν το 3DS, σαν το παλιό viemaster, σαν τις 3D εικόνες που εμφανίζονται στο Facebook. Αλλά αν κινήσεις το κεφάλι σου, βλέπεις από άλλη γωνία.Σαν την αίσθηση που έχεις από 3D τηλεοράσεις, αλλά χωρίς γυαλιά. Α, δεν σας είπα. Παίξαμε και παιχνίδι, νομίζω κάποιο Need For Speed και είχε πολλή πλάκα. Μας είπαν πως έκλεισε συμφωνία με την ΕΑ για μεταφορά των παιχνιδιών της. Με κάλυψες! Γενικά θα με ενδιέφερε να καταγράφω sbs τύπου φωτογραφίες και βίντεο αλλά και μετά από διάφορα που διάβασα στα γρήγορα για το συγκεκριμμένο, μάλλον θα περίμενα τουλάχιστον το 2nd gen και βλέπουμε
link_z Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, nemo23 είπε Θα περιμένω την απάντηση της Xiaomi... Προς το παρόν μάλλον θα είναι "no comments" Στο 0:28 του πρώτου video νόμισα ότι είδα τον Stan Lee και τρόμαξα Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από link_z
akiz90 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Από σχόλια απλών χρηστών που είδα στους οποίους έγινε παρουσίαση, είπαν ότι όντως είναι μία ωραία τεχνολογία (βέβαια παίζει ρόλο και η λήψη του βίντεο...σε κάποια μοιάζει λίγο ψεύτικο ενώ σε άλλα είναι εντυπωσιακό). Συμφώνησαν όλοι στο ότι είναι το gadgetάκι της βδομάδας που θα το λιώσεις, θα το δείξεις στους φίλους σου, και μετά θα γυρίσεις την οθόνη στην απλή απεικόνιση και δεν θα ασχοληθείς. Απ' ότι μπορώ να καταλάβω εγώ είναι είτε για περιορισμένο κοινό είτε απλά ένα hype που μετά από λίγο καιρό δεν θα το θυμόμαστε. 1
akmakas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δεν μπόρεσα να καταλάβω και πολλά μήπως έχει να κάνει με το 3D LG P920 που το είχα για χρόνια και το θεωρώ ότι καλύτερο είχε βγει σε 3D?
panosveto12 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μόνο και μόνο από το design του το γουστάρω μακάρι να έρθει και Ευρώπη η ακόμη και Ελλάδα .
george1807 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Red smartphone με αισθητήρα κάμερας samsung... 2
bahamut_zero Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, nemo23 είπε Θα περιμένω την απάντηση της Xiaomi... Προς το παρον αντιγραφει αλλους. Μολις κερδισει μεριδιο και η red, θα βρει κινητρο.
ethereum Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 είναι σαν τις διαφημίσεις σε billboard , σου δημιουργείται μια ψευδαίσθηση βάθους
eko13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Εγω απογοητευτικα και να εξηγησω γιατι. Νομιζα οτι το κοκκινο σημειο θα δημιουγουσε ολογραφικο αναπαρασταση, περιπου οπως αυτο. Spoiler Τελικα ομως μιλαμε για απλη 3d οθονη χωρις γυαλια...
athanaso77 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Είναι κάτι διαφορετικό... και νομίζω ότι πρέπει να επικροτούμε την όποια προσπάθεια για κάτι καινούργιο, κάτι διαφορετικό. 1
oceanborngr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, akiz90 είπε Από σχόλια απλών χρηστών που είδα στους οποίους έγινε παρουσίαση, είπαν ότι όντως είναι μία ωραία τεχνολογία (βέβαια παίζει ρόλο και η λήψη του βίντεο...σε κάποια μοιάζει λίγο ψεύτικο ενώ σε άλλα είναι εντυπωσιακό). Συμφώνησαν όλοι στο ότι είναι το gadgetάκι της βδομάδας που θα το λιώσεις, θα το δείξεις στους φίλους σου, και μετά θα γυρίσεις την οθόνη στην απλή απεικόνιση και δεν θα ασχοληθείς. Απ' ότι μπορώ να καταλάβω εγώ είναι είτε για περιορισμένο κοινό είτε απλά ένα hype που μετά από λίγο καιρό δεν θα το θυμόμαστε. Αυτό περιγράφει όλα τα flagship όλων των εταιριών σε σχέση με την προηγούμενη γενιά τους τα τελευταία 10 χρόνια 😄 Καλύτερα πάντως να βλέπουμε και κάτι διαφορετικό καμιά φορά, όλο με notch, bezels και 3.5 jacks ασχολούμαστε σε κάθε release κινητού. 1
Tony Cool Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαίρομαι που σε αυτό το άρθρο τα περισσότερα σχόλια είναι από άτομα που έχουν πραγματικό ενδιαφέρον για την τεχνολογία. Στα περισσότερα sites οι χρήστες κανιβαλλιζουν ανελέητα αυτή τη συσκευή είτε γιατί δεν έχει τον 845 ( ώστε να ανοίγουν το facebook και το candy crush 0.002 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα) ,είτε γιατί θεωρούν την οθόνη του άχρηστο gimmick. Τα ίδια άτομα βεβαια λαχταρανε προτάσεις της samsung, της apple και της huawei οι οποίες στα ίδια χρήματα έχουν να αντιπαραθεσουν συγκλονιστικες καινοτομίες τύπου λίγο πιο γρήγορος επεξεργαστής από πέρυσι, λίγη παραπάνω ραμ και περισσότερες κάμερες!!! Πραγματικά γελοίο! Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω οτι το hydrogen one είναι μια καλή αγορά. Προσωπική μου άποψη είναι πως έτσι όπως έχουν τα πράγματά στον χώρο είναι βλακώδες να δίνει κάποιος πάνω από 400 ευρώ για κινητό (και πολλά λέω). Όμως αν έπρεπε σώνει και καλά να δώσω σχεδόν δυο μισθούς για κινητό,τότε ναι, σε αυτούς εδώ θα τα εσκαγα, όχι στα φύκια για μεταξωτές κορδέλες των υπολοίπων που μας έχουν φλομώσει στην ''καινοτομία''! Υ.Γ. Τι το κακό έχει η οθόνη του 3ds η η 3d τεχνολογία γενικά; Άλλο δεν είναι του γούστου μου και άλλο κράζω χωρίς λόγο. Για εμένα ας πούμε ειναι εξαιρετικό, και στο φινάλε έχει και πολύ περισσότερο νόημα σε σχέση με το να βάζεις σε 5-6 ίντσες 2κ και 4κ οθόνες όταν μετά βίας βλέπεις διαφορά στις 50 ίντσες. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Tony Cool 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα