voltmod Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μετά από σχεδόν ένα χρόνο αναμονής, το Hydrogen One της RED θα κυκλοφορήσει κανονικά στην αγορά –τουλάχιστον των Ηνωμένων Πολιτειών. Πιο συγκεκριμένα, οι εταιρείες Verizon και AT&T ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν να πωλούν την συσκευή από τα καταστήματα τους από τις 2 Νοεμβρίου, με κόστος $1295 (και με δόσεις, σε συνδυασμό με προγράμματα κινητής τηλεφωνίας κ.λπ). Με τιμή $1295, η συσκευή είναι $100 ακριβότερη από ότι ήταν για τους πελάτες που προχώρησαν σε προ-παραγγελία το περασμένο καλοκαίρι όταν είχε ανακοινωθεί. Εκείνη την εποχή, ο CEO της RED, Jim Jannard είχε δηλώσει ότι δεν ήταν εγγυημένο ότι η χαμηλότερη τιμή θα ίσχυε αργότερα και για εκείνους που δεν προ-παράγγειλαν την συσκευή. Να θυμίσουμε ότι το Hydrogen One είχε προγραμματιστεί να διατεθεί στις αρχές της χρονιάς, αλλά η κυκλοφορία του αναβλήθηκε τουλάχιστον δύο φορές. Ακριβώς για αυτό το λόγο στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται το Snapdragon 835 SoC αντί για το πιο σύγχρονο chipset της Qualcomm που βρίσκεται το εσωτερικό ναυαρχίδων όπως είναι το Galaxy S9+ ή το Pixel 3 XL κ.ά. Όπως συμβαίνει και με τις κάμερες της RED, έτσι και το smartphone της είναι αρθρωτό (modular) και χρησιμοποιεί ένα νέο υψηλού bandwidth δίαυλο, για τη σύνδεση στοιχείων και εξαρτημάτων στη συσκευή. Το χαρακτηριστικό ωστόσο που καθιστά την συσκευή της RED ξεχωριστή είναι η «ολογραφική» οθόνη του, και βεβαίως η δυνατότητα λήψης βίντεο σε φορμά 3D συγκεκριμένα για την οθόνη του. Η οθόνη τεχνολογίας 4V υποστηρίζει ανάλυση QHD (2560 x 1440 pixels) και έχει διαγώνιο 5,7 ιντσών. H "ολογραφική οθόνη υδρογόνου" επιτρέπει την απεικόνιση δισδιάστατων, τρισδιάστατων, ολογραφικών, επαυξημένης πραγματικότητας ή μικτής πραγματικότητας εικόνων. The Verge Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Dimitrisp88 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Με τέτοια τιμή και τον 835 δύσκολα τα πράγματα..
Karpouzoeispraktoras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Το κακό με αυτό το κινητό είναι ότι το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του, την οθόνη, δε θα μπορέσουμε να το κρίνουμε από reviews οι ίδιοι παρά μόνο αν το δούμε από κοντά. Είμαι πολύ περίεργος να δω τί επιπτώσεις θα έχει στην παγκόσμια αγορά κινητών κι αν θα επηρεάσει το μέλλον τους και πόσο. Ελπίζω ο όποιος ανταγωνισμός στο μέλλον υπάρξει να βοηθήσει στην συμπίεση των τιμών και στην ανάπτυξης της τεχνολογίας αυτής. Για να δούμε... 2 1
unforgiven Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Dimitrisp88 είπε Με τέτοια τιμή και τον 835 δύσκολα τα πράγματα.. Είχα την χαρά να το δω από κοντά. Δεν είναι κινητό. Είναι κάμερα και συσκευή απεικόνισης. Είναι τεράστιο. Είναι πολύ βαρύ. Σου δίνει την εντύπωση πως αν πέσει κάτι θα σπάσει το τσιμέντο. Είναι μια συσκευή επαγγελματική της RED και το φωνάζει με κάθε τρόπο. Απλά μπορεί και παίρνει και τηλέφωνο. Δεν φαντάζομαι κάποιον που δεν θα το χρησιμοποιήσει για επαγγελματική χρήση. Η οθόνη είναι πολύ εντυπωσιακή. Τελείως διαφορετικό απ' ό,τι είχα δει μέχρι τώρα. Η κάμερα, απλά, απίστευτη στις λεπτομέρειες. Συγκρίναμε τις ίδιες λήψεις με iPhone X και ήταν μέρα με τη νύχτα. Πραγματικά, μια εξαιρετική εμπειρία. 13
whoever81 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, unforgiven είπε Είχα την χαρά να το δω από κοντά. Δεν είναι κινητό. Είναι κάμερα και συσκευή απεικόνισης. Είναι τεράστιο. Είναι πολύ βαρύ. Σου δίνει την εντύπωση πως αν πέσει κάτι θα σπάσει το τσιμέντο. Είναι μια συσκευή επαγγελματική της RED και το φωνάζει με κάθε τρόπο. Απλά μπορεί και παίρνει και τηλέφωνο. Δεν φαντάζομαι κάποιον που δεν θα το χρησιμοποιήσει για επαγγελματική χρήση. Η οθόνη είναι πολύ εντυπωσιακή. Τελείως διαφορετικό απ' ό,τι είχα δει μέχρι τώρα. Η κάμερα, απλά, απίστευτη στις λεπτομέρειες. Συγκρίναμε τις ίδιες λήψεις με iPhone X και ήταν μέρα με τη νύχτα. Πραγματικά, μια εξαιρετική εμπειρία. wtf? Που ακριβώς το είδες από κοντά; Τα πιο πολλά reviews που διάβασα το κράζουν σαν να μην υπάρχει αύριο: Η "4D" οθόνη είναι gimmick και ίσως χειρότερη του Nintendo 3DS. Η κάμερα μετριότατη. Έχει απλά καλή, στιβαρή κατασκευή. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από whoever81 2
nfsmw_gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Dimitrisp88 είπε Με τέτοια τιμή και τον 835 δύσκολα τα πράγματα.. You're missing the point maaan. Δεν το παιρνεις για τον 835, αν θες κατι γρηγορο παρε OnePlus. Θα εχει πολυ συγκεκριμενο κοινο αυτη η συσκευη και απ'οτι φαινεσαι δεν εισαι εσυ (ουτε και εγω) αυτο το κοινο. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από nfsmw_gr 1
unforgiven Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, whoever81 είπε wtf? Που ακριβώς το είδες από κοντά; Τα πιο πολλά reviews που διάβασα το κράζουν σαν να μην υπάρχει αύριο: Η "4D" οθόνη είναι gimmick και χειρότερη του Nintendo 3DS. Η κάμερα μετριότατη. Έχει απλά καλή, στιβαρή κατασκευή. Ασχολούμαι με post production, οπότε μας έκαναν μια παρουσίαση. Δεν ξέρω γιατί το κράζουν ή τι περίμεναν να δουν. Από το 3DS απέχει όσο ένα Tesla από ένα Prius. Σίγουρα δεν είναι τέλειο, δεν μπορεί μια τέτοια τεχνολογία να είναι τέλεια. Αλλά είναι πολύ ψαρωτική. Η κάμερα ήταν εντυπωσιακή και η μόνη που είδα που έκανε τόσο καλά το bokeh, χωρίς να φαίνεται πως έχεις κόψει το αντικείμενο με ψαλίδι. Η κατασκευή δεν είναι απλά καλή και στιβαρή. Έχει την αίσθηση που έχει μια μπολντόζα. Πως δεν χαλάει με τίποτα. Ως κινητό, δεν ασχολήθηκα καθόλου, είχε και ένα αποθαρρυντικό ασπρόμαυρο interface. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από unforgiven 5
vasilissouvlaki Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Αν ήταν 13000 δεν θα το έπαιρνα αλλά στη τιμή αυτή παραγγειλα ενα
gregory22 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 αν κρίνω απο τη διαφήμιση, για να ρίξεις γκόμενα προορίζεται το κινητό
BlueBlade Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Ok, φαίνεται ότι είναι κινητό για ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό. Παρόλα αυτά θέλω πολύ να δω κάποια στιγμή από κοντά αυτήν την 4v οθόνη. Να καταλάβω ρε παιδί προς τι αυτός ο χαμός. 1
thanosdk Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε Αν ήταν 13000 δεν θα το έπαιρνα αλλά στη τιμή αυτή παραγγειλα ενα Φιλε μου δεν ξερω για το Hydrogen, αλλα με το nickname σου με επεισες και παρηγγειλα δυο πιτογυρα! 2
Comic maniak Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, thanosdk είπε Φιλε μου δεν ξερω για το Hydrogen, αλλα με το nickname σου με επεισες και παρηγγειλα δυο πιτογυρα! Ελεος πεινασα τωρα😂😂. 1
Stamer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, unforgiven είπε Είχα την χαρά να το δω από κοντά. Δεν είναι κινητό. Είναι κάμερα και συσκευή απεικόνισης. Είναι τεράστιο. Είναι πολύ βαρύ. Σου δίνει την εντύπωση πως αν πέσει κάτι θα σπάσει το τσιμέντο. Είναι μια συσκευή επαγγελματική της RED και το φωνάζει με κάθε τρόπο. Απλά μπορεί και παίρνει και τηλέφωνο. Δεν φαντάζομαι κάποιον που δεν θα το χρησιμοποιήσει για επαγγελματική χρήση. Η οθόνη είναι πολύ εντυπωσιακή. Τελείως διαφορετικό απ' ό,τι είχα δει μέχρι τώρα. Η κάμερα, απλά, απίστευτη στις λεπτομέρειες. Συγκρίναμε τις ίδιες λήψεις με iPhone X και ήταν μέρα με τη νύχτα. Πραγματικά, μια εξαιρετική εμπειρία. Θέλω να μου περιγράψεις αν μπορείς αυτή την... ολογραφική εμπειρία γιατί απο τα video δεν είδα τίποτα, παρα μόνο ανθρώπους να εκστασιάζονται χωρίς εμείς να ξέρουμε τον λόγο. Απ'ότι κατάλαβα δεν μιλάμε για πραγματικό ολόγραμμα, σωστά? 15 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Ελεος πεινασα τωρα😂😂. Κι εγώ! 1
unforgiven Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Stamer είπε Θέλω να μου περιγράψεις αν μπορείς αυτή την... ολογραφική εμπειρία γιατί απο τα video δεν είδα τίποτα, παρα μόνο ανθρώπους να εκστασιάζονται χωρίς εμείς να ξέρουμε τον λόγο. Απ'ότι κατάλαβα δεν μιλάμε για πραγματικό ολόγραμμα, σωστά? Όχι, δε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για ολόγραμα, όπως στις ταινίες που βγαίνει έξω από την οθόνη κτλ. Το 3D χρειάζεται δύο μάτια για να δώσει την αίσθηση του χώρου, γι αυτό και δεν αποτυπώνεται στην κάμερα. Πώς να το περιγράψω; Σαν το 3DS, σαν το παλιό viemaster, σαν τις 3D εικόνες που εμφανίζονται στο Facebook. Αλλά αν κινήσεις το κεφάλι σου, βλέπεις από άλλη γωνία.Σαν την αίσθηση που έχεις από 3D τηλεοράσεις, αλλά χωρίς γυαλιά. Α, δεν σας είπα. Παίξαμε και παιχνίδι, νομίζω κάποιο Need For Speed και είχε πολλή πλάκα. Μας είπαν πως έκλεισε συμφωνία με την ΕΑ για μεταφορά των παιχνιδιών της. 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα