GREGOR78 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 καλησπερα σε ολους ειχα 2 hdd στο pc o ενας ειχε τα windows και ο αλλος ηταν αποθηκευτικος με 1,5tb αγορασα εναν ssd samsung 860 evo οπου και καταργησα τον εναν σκληρο και περασα σε αυτον τα windows 7 ultimate οταν κανω εκκινηση ομως μου εμφανιζει σε μαυρη οθονη διαχειρηση εκκινησης των windows και γραφει επιλεξτε ενα λειτουργικο συστημα για εκκινηση ή πατηστε το πληκτρο tab για να επιλεξετε εργαλειο και απο κατω εχει να επιλεξω window 7 και απο κατω παλι windows 7 επιλεγω το πρωτο και ξεκινανε τα windows κανονικα αμα επιλεξω το αποκατω τοτε λεει βαλτε το cd των windows το ερωτημα μου ειναι γιατι εχει 2 επιλογες για windows 7 αφου εχω κανει εγκατασταση στον ssd ενω ο αλλος δισκος ειναι μονο για αποθηκευση??? εκανα και ενα φορματ παλι και πεταει παλι το ιδιο παραθυρο με την επιλογη windows οποιος μπορεσει να βοηθησει γιατι ειναι λιγο σπαστικο οποτε ανοιγω το pc να πρεπει να επιλεξω windows δεν εχω κανει διαχωρισμο δισκου με 2 partitions αφου ο ssd αγοραστηκε σημερα ευχαριστω
spyros007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οταν κάνεις εγκατάσταση να μην έχεις κανεναν αλλον δισκο συνδεμένο πανω πλην αυτου που κάνεις την εγκατάσταση. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από spyros007 1
GREGOR78 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 οποτε φιλε μου λες να ξανακανω φορματ και να αποσυνδεσω τον hdd?? τοσα χρονια που κανω φορματ ειχα παντα συνδεμενους τους δισκους αλλα ηταν και οι 2 hdd λες αυτο να πειραζει τωρα που αλλαξα τον ενα δισκο με ssd??
spyros007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Για να μην εχεις προβληματα ειναι καλυτερα να εχεις μονο ενα δισκο πανω κατα τη εγκατάσταση.Κατι υπαρχει η γράφει στον HDD και κανει το μπερδεμα. 1
GREGOR78 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 φιλε μου ειχες δικιο, αφου τον απενεργοποιησα και εκανα εκ νεου φορματ τωρα ολα μια χαρα σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα για την βοηθεια σου
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Αν και έλυσες το πρόβλημα, μπορούσες να πας στις 'ιδιότητες' του 'υπολογιστή>'ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους'. Στην καρτέλα 'Για προχωρημένους' επέλεξε'εκκίνηση και αποκατάσταση'>'ρυθμίσεις' και ξε-τικαρε το 'διάρκεια προβολής λειτουργικών συστημάτων'.
GREGOR78 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 αυτο τι ακριβως κανει φιλε μου? μελλοντικα αν χρειαστει να το εχω στα υποψιν μου
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, GREGOR78 είπε αυτο τι ακριβως κανει φιλε μου? μελλοντικα αν χρειαστει να το εχω στα υποψιν μου Είναι για να μην δείχνει την επιλογή των windows 2 φορές στην εκκίνηση του pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα