zacharis1955 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, james01gr είπε Επειδή δουλεύω σε μεταφορική οι αποστολές από ιδιώτες δεν αντιμετωπίζονται το ίδιο με τις εμπορικές. Δεν συζητάμε εάν το προϊόν πρέπει να επιστραφεί αλλά τη διαδικασία. Και είναι πράγματα που ο ιδιώτης δεν μπορεί να εξασφαλίσει. Υπάρχει και το ταχυδρομείο...
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 6/11/2018 στις 4:09 ΜΜ, james01gr είπε Σχετικά με το θέμα για τις μπαταρίες. Μπορείτε να μου πείτε τι χαρτιά δίνει μια εταιρεία και τι ένας ιδιώτης; πως πιστοποιεί ο ιδιώτης την μπαταρία κτλ; το γεγονός πως θα στείλει κάποιος αυτό που πήρε, εφόσον το δέμα ανοίχτηκε δεν ευσταθεί. Κανένας δεν πρόκειται να εγγυηθεί για τον ιδιώτη ούτε πως συσκευασε σωστά ούτε πως στέλνει ακριβώς το ίδιο αντιμενο πίσω. Η amazon μου έστειλε κάποια χαρτιά που έπρεπε να κολλήσω πάνω στο πακέτο και κατά τα άλλα είπαν να το πακετάρω όπως θέλω, αρκεί να είναι στα μαλακά το περιεχόμενο. Το τελωνείο είχε άλλη γνώμη και μου το στείλανε πίσω. Ps: με ΕΛΤΑ το έστειλα γτ οπουδήποτε αλλού θα έβγαινε μια περιουσία. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από ΡΙ ΑΠ
zacharis1955 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, ΡΙ ΑΠ είπε Η amazon μου έστειλε κάποια χαρτιά που έπρεπε να κολλήσω πάνω στο πακέτο και κατά τα άλλα είπαν να το πακετάρω όπως θέλω, αρκεί να είναι στα μαλακά το περιεχόμενο. Το τελωνείο είχε άλλη γνώμη και μου το στείλανε πίσω. Ps: με ΕΛΤΑ το έστειλα γτ οπουδήποτε αλλού θα έβγαινε μια περιουσία. Που έγιναν όλ' αυτά?
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Που έγιναν όλ' αυτά? Σου απάντησα σε PM πριν μερικές μέρες δεν ξέρω αν το είδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα