dkstopo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 καλησπέρα Σε εναν ενισχυτή έχω συνδέσει ενα notebook της Quest και παίζω από εκεί μουσική mp3. θα ηθελα να μπορώ να το χειρίζομαι με το ipad μιας και καταντα κουραστικό να πηγαίνω καθε λίγο να διαλέγω μουσική ή να αλλάζω την ενταση (ο ενισχυτής δεν έχει κοντρολ) σημείωση ότι το notebook και το Ipad μπορούν να συνδεθουν μονο ασύρματα και ο χωρος που βρισκονται δεν έχει internet (ακόμα) τι πρέπει να βάλω στην παρούσα φάση? ένα ΑΡ και να δω το notebook απομακρυνσμένα με remote ? και όταν μπει Internet και θα έχω ραδιο ιντερνετικο ράδιο στο ipad πως θα μπορέσω να το στείλω στον ενισχυτή? κάθε λύση ευπρόσδεκτη
mpentenis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Το ίδιο ήθελε πριν εβδομάδα φίλος για 4α φώτα, έχει ένα μηχάνημα με windows και το χειρίζεται Από iPad. Του έφτιαξα ένα access point Στο οποίο συνδέεται και μέσω άλλης εφαρμογής το βλέπει απομακρυσμένα. Το ap παίζει ακόμα και με battery pack οποτε όλα κομπλε
atheatos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, dkstopo είπε καλησπέρα Σε εναν ενισχυτή έχω συνδέσει ενα notebook της Quest και παίζω από εκεί μουσική mp3. θα ηθελα να μπορώ να το χειρίζομαι με το ipad μιας και καταντα κουραστικό να πηγαίνω καθε λίγο να διαλέγω μουσική ή να αλλάζω την ενταση (ο ενισχυτής δεν έχει κοντρολ) σημείωση ότι το notebook και το Ipad μπορούν να συνδεθουν μονο ασύρματα και ο χωρος που βρισκονται δεν έχει internet (ακόμα) τι πρέπει να βάλω στην παρούσα φάση? ένα ΑΡ και να δω το notebook απομακρυνσμένα με remote ? και όταν μπει Internet και θα έχω ραδιο ιντερνετικο ράδιο στο ipad πως θα μπορέσω να το στείλω στον ενισχυτή? κάθε λύση ευπρόσδεκτη Σχετικα με τον ηχο να σταλει ασυρματα απο το ipad , κοιτα για adaptors ή ΑP που υποστηριζουν airplay. Ενα ΑΡ που εχει τις παραπανω δυνατοτητες ειναι το airport της Apple αλλα πιστευω θα βρεις και άλλα αντιστοιχα , γιατι η apple σταμάτησε την κυκλοφορία του. 1
dkstopo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Να θέλεις να αγιάσεις και να μην μπορείς. το slimbook που έχω είναι με win10 home Κατέβασα από το apple store μια εφαρμογή της Microsoft για remote , πήγα να ανοίξω τοremote control στο slimbook και να σου το μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται στην έκδοση αυτή.... τι το κάνετε κύριε πρόεδρε?
atheatos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν εχει internet το δικτυο μπορεις να δουλεψεις τις γνωστες εφαρμογές teamviewr,google remote desktop απο το ipad. Αλλιως ψαξε για wifi remote keyboard mouse application που να κανει share την οθονη.Δηλαδη το ipad θα ειναι το ασυρματο trackpad-keyboard του υπολογιστή. Δες στο appstore. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από atheatos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα