geogr13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια καλησπερα.. Εδω και λιγο καιρο ενας παλιος υπολογιστης οταν τον ανοιγω φαινεται να δουλευει αλλα δεν κανει το χαρακτηριστικο μπιμπ της αρχης και δεν εχω ενδειξη στην οθονη.. Καλου κακου αλλαξα τροφοδοτικο αλλα και παλι τα ιδια.. Λετε να ειναι η καρτα γραφικων?? Μεχρι πριν λιγες το pc ας ειναι παλιο (δεκαετιας) δουλευε κανονικα και σε καθημερινη βαση.. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από geogr13
liopyr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Ξεκίνα με ένα bios reset μπας και ποστάρει. Αν παλιά άκουγες beep και τώρα τπτ, δεν φταίει η κάρτα.
geogr13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εβγαλα την μπαταρια, εκανα και clear CMOS αλλα και παλι τιποτα.. Το παλια που λες δεν ειναι και μισος αιωνας αλλα πριν 3-4 μερες.. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από geogr13
mpentenis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Πίεσε λίγο τις μνήμες και κούνησε τις λίγο δεξιά αριστερά, ελαφρά όχι χειροφρενιά! 1
ZELOMOTH Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Βγαλε-βαλε μνημες και αν παλι δεν, τοτε αν εχει ενσωματωμενα γραφικα η μητρικη, βγαλε την καρτα και παιξε με αυτα να δεις τι γινεται... Αν δεν εχει ενσωματωμενα, τοτε πρεπει να βρεις και μια άλλη καρτα γραφικων να δοκιμασεις.. Α! Και αν εχεις απο 2 dimm και πανω ram, τοτε βαλε τα 1-1 και σε ολα τα σλοτ ξεχωριστα .. Αν δεν γινει τιποτα με ολα αυτα, τοτε πιθανο να ψοφησε η μητρικη.. Για cpu σπάνιο εως απίθανο να τα κακάρωσε.. 1
Crybal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Θα ελεγα πρώτα μνήμες και ύστερα τσέκαρε οπτικά την μητρική για φουσκωμένους πυκνωτές,καμμένα τσιπακια ή οτιδήποτε άλλο φαίνεται μαυρισμένο.Ποια μητρική είναι? 1
geogr13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειναι η Asus P5Q Deluxe.. Ειναι η δευτερη που εχω αλλαξει αυτα τα χρονια.. Οπως καταλαβαινετε ο υπολογιστης ειναι πολυ παλιος.. 775 socket.. Απλα τον κραταω ακομα για οταν ξαπλωνω να βλεπω καμια σειρα στο youtube να με νανουριζει ή οταν ερχετε κανενας φιλος στο σπιτι να υπαρχει διαθεσιμος 2ος υπολογιστης για σερφαρισμα και μονο.. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από geogr13
penny_gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Καλά ε το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγω με παλιό υπολογιστή, 2009, και μητρικη asus p5qpl - am. Αρχικά κολούσε η οθόνη και εκανε θόρυβο και αναγκαζόμουν να τον κλείσω από το κουμπι, κανα 2 φορές πέταξε μπλε οθόνη και τωρα τελευταία τον ανοιγα, χωρίς να κάνει το 1ο μπιπ και δεν έπαιρνε σημα η οθόνη. Με την on board ανοιγε όμως αλλά με clear CMOS τωρα μου ανοίγει και με τη κάρτα γραφικών που έχω... αν εντοπίσω κάτι πιο συγκεκριμένο θα σου πω αλλά φοβάμαι είναι η μητρική...
geogr13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Παιδια σας ευχαριστω ολους!!!!!! Το προβλημα τελικα ηταν οι μνημες.. 1
geogr13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, mpentenis είπε Τις άλλαξες? Αφου τις δοκιμασα σε αλλη μητρικη μια - μια τελικα διαπιστωσα οτι απ τις 4 δουλευαν οι 2.. Οι θυρες των μνημων στην μητρικη ειναι ενταξει.. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από geogr13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα