tmpkonst Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στην εύρεση ανταλλακτικου για αντικατάσταση του USB cable cord σε ενσύρματο controller 360(το καλώδιο της εικόνας). Βρίσκω μόνο από Αμερική η' Κίνα και δεν ξέρω τι παιζει με τελωνείο. eDh4QhHGYNnlhXqn.large
Sheogorath Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 32 λεπτά πριν, tmpkonst είπε Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στην εύρεση ανταλλακτικου για αντικατάσταση του USB cable cord σε ενσύρματο controller 360(το καλώδιο της εικόνας). Βρίσκω μόνο από Αμερική η' Κίνα και δεν ξέρω τι παιζει με τελωνείο. eDh4QhHGYNnlhXqn.large Ένα απλό USB καλώδιο που θα κολλησεις με καλαι στην πλακέτα, δεν σου κάνει; 1
tmpkonst Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Αυτός είναι ο λόγος που το ανέβασα.δεν ξέρω αν μπορώ να πάρω ένα απλό 4 pin USB cable cord. Αν ναι ξέρεις που θα μπορούσα να βρω ένα τέτοιο;
Sheogorath Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, tmpkonst είπε Αυτός είναι ο λόγος που το ανέβασα.δεν ξέρω αν μπορώ να πάρω ένα απλό 4 pin USB cable cord. Αν ναι ξέρεις που θα μπορούσα να βρω ένα τέτοιο; Για να συνδέεται σε απλή θύρα USB, ένα απλό USB καλώδιο το καλύπτει. Λογικά σε κάποιο μαγαζί με ηλεκτρονικά θα βρεις καλώδιο.
Mr_Terror Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω το ειχα παρει απο αλι https://www.aliexpress.com/item/Black-Grey-1-8M-USB-Play-Cable-For-XBOX-360-XBOX-360-Slim-wired-controller-repair/32774451905.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.60d34c4dO1hOJ0 Θα το βρεις και στο ebay.Φοβος τελωνειου δεν υπαρχει μην αγχωνεσαι. Αν ψαχνεις απο Ελλαδα δες στο modchip.gr που φερνει ανταλλακτικα τετοια για κονσολες.Απλα η τιμη θα ειναι πολυ μεγαλυτερη. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από Mr_Terror 1 1
tmpkonst Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 @Mr_Terror THANKS BUDDY !!! καταχώρησα παραγγελία, θυμάσαι σε πόσο χρόνο είχες παραλάβει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα