Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,  μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στην εύρεση ανταλλακτικου για αντικατάσταση του USB cable cord σε ενσύρματο controller 360(το καλώδιο της εικόνας). Βρίσκω μόνο από Αμερική η' Κίνα και δεν ξέρω τι παιζει με τελωνείο.

eDh4QhHGYNnlhXqn.large

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, tmpkonst είπε

Καλησπέρα,  μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στην εύρεση ανταλλακτικου για αντικατάσταση του USB cable cord σε ενσύρματο controller 360(το καλώδιο της εικόνας). Βρίσκω μόνο από Αμερική η' Κίνα και δεν ξέρω τι παιζει με τελωνείο.

eDh4QhHGYNnlhXqn.large

Ένα απλό USB καλώδιο που θα κολλησεις με καλαι στην πλακέτα, δεν σου κάνει;

• Thanks 1
Δημοσ.

Αυτός είναι ο λόγος που το ανέβασα.δεν ξέρω αν μπορώ να πάρω ένα απλό  4 pin USB cable cord. Αν ναι ξέρεις που θα μπορούσα να βρω ένα τέτοιο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tmpkonst είπε

Αυτός είναι ο λόγος που το ανέβασα.δεν ξέρω αν μπορώ να πάρω ένα απλό  4 pin USB cable cord. Αν ναι ξέρεις που θα μπορούσα να βρω ένα τέτοιο;

Για να συνδέεται σε απλή θύρα USB, ένα απλό USB καλώδιο το καλύπτει. Λογικά σε κάποιο μαγαζί με ηλεκτρονικά θα βρεις καλώδιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω το ειχα παρει απο αλι

https://www.aliexpress.com/item/Black-Grey-1-8M-USB-Play-Cable-For-XBOX-360-XBOX-360-Slim-wired-controller-repair/32774451905.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.60d34c4dO1hOJ0

Θα το βρεις και στο ebay.Φοβος τελωνειου δεν υπαρχει μην αγχωνεσαι.

Αν ψαχνεις απο Ελλαδα δες στο modchip.gr που φερνει ανταλλακτικα τετοια για κονσολες.Απλα η τιμη θα ειναι πολυ μεγαλυτερη.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...