Προς το περιεχόμενο

Η Samsung ανακοίνωσε δύο νέους αισθητήρες ISOCELL Plus για φορητές συσκευές στα 48MP και 32MP

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χωρις να γνωριζω πολλα η να εχω συγκρινει ο ιδιος,ναι εχω την εντυπωση οτι οι sony φακοι σε συνδιασμο με τους snapdragon ειναι καλυτεροι αλλα ας μη ξεχναμε το p20 pro το οποιο μπορει να εχει την ai να σου κανει μανταρα τις φωτογραφιες μπορει σε σταθεροποιηση να πασχει αλλα εαν παρεις το raw αρχειο του 40αρη φακου θα εκπλαγεις.

φυσικα οι φακοι της sony εχουν αποδειξει την αξια τους και τους εχει εκμεταλευθει καταπλητικα η google η οποια φετος δε με το night sight εχει κανει παλι μαγικα.

οπως και imx 400 με την δικια του μνημη για να βαραει 960 fps στα 1080p ειναι τουμπανο.

ο φακος της sony ο 48αρης που θα εφαρμοζει και σωστα το pixel binning θα δωσει πονο θελω να πιστευω και ισως δουμε και το πρωτο xperia με top φωτογραφικες δυνατοτητες.

ΕΜΕΑ τι ειναι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

18 λεπτά πριν, georgerapp είπε

χωρις να γνωριζω πολλα η να εχω συγκρινει ο ιδιος,ναι εχω την εντυπωση οτι οι sony φακοι σε συνδιασμο με τους snapdragon ειναι καλυτεροι αλλα ας μη ξεχναμε το p20 pro το οποιο μπορει να εχει την ai να σου κανει μανταρα τις φωτογραφιες μπορει σε σταθεροποιηση να πασχει αλλα εαν παρεις το raw αρχειο του 40αρη φακου θα εκπλαγεις.

φυσικα οι φακοι της sony εχουν αποδειξει την αξια τους και τους εχει εκμεταλευθει καταπλητικα η google η οποια φετος δε με το night sight εχει κανει παλι μαγικα.

οπως και imx 400 με την δικια του μνημη για να βαραει 960 fps στα 1080p ειναι τουμπανο.

ο φακος της sony ο 48αρης που θα εφαρμοζει και σωστα το pixel binning θα δωσει πονο θελω να πιστευω και ισως δουμε και το πρωτο xperia με top φωτογραφικες δυνατοτητες.

ΕΜΕΑ τι ειναι;

Ευρώπη,Μέση Ανατολή,Αφρική.εδω πουλάνε Samsung s και note με exynos και isocell ενώ Αμερικη,Ασία, Αυστραλία snapdragon+exmor που έχουν καλύτερες επιδόσεις σε ταχύτητα και ποιότητα φωτο

12 ώρες πριν, georgepppo είπε

δεν κάνουν τον παππά τα ράσα ,οι επαγγελματίες φωτογράφοι δεν θα πεινάσουν όσο και να αναπτυχθεί η τεχνολογία γιατί απλά εσύ και επαγγελματική dslr να πάρεις δεν θα κάνεις την ίδια δουλειά με τον επαγγελματία όπως δεν θα κάνω εγώ την ίδια δουλειά αν οδηγήσω F1 με έναν οδηγό F1....

δεν είμαι φωτογράφος αλλά αντιλαμβάνομαι πως ο κάθε επαγγελματίες δεν συγκρίνεται με τον κάθε μπουρδολόγο.

Συμφωνώ.

Εγώ πάντως στον Δημο μου ψάχνω για βιντεοκλαμπ με τηλεσκόπιο. Και όταν βρω, ψάχνω σε άλλους δήμους με μικροσκόπιο να βρω BR δισκάκια για συλλογή η έστω ενοικίαση...

VDSL και πάμε γερά...

Άκου φίλε και θα σου πω γιατί κανείς λάθος,το σχόλιο σου παραπάνω αφορά την αλλαγή του τρόπου διανομής τους προϊόντος από εναν δημιουργό,για αυτό τα μαγαζιά κλείσανε.

Στο θέμα φωτογράφου όμως δεν είναι το ίδιο,μη ξεχνάς ότι όσο ανεβαίνει η τεχνολογία και αυτοί βελτιώνονται,αν δεις το βίντεο από την βάπτιση μου θα πεις .....μα καλά τον πληρώσατε αυτόν τον αλήτη;;;;.... πάντα θα υπάρχει ο κλάδος και θα είναι χρήσιμοι.

Τώρα εάν εσύ είσαι καλός στην φωτογραφία και στην επεξεργασία δε πάει να πει ότι όλος ο κόσμος ειναι,δε πάει να πει ότι όλοι έχουν καλά εκτυπωτικά μηχανήματα σπίτι τους,και δε μιλώ για τα κίτρινα condak στα φωτογραφία που είναι μάπα αλλά να τις δώσεις στον ίδιο να στις εκτυπώσει.

Και στο κάτω κάτω ο κόσμος έχει ξεχάσει τα άλμπουμ,δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο από ένα βιβλίο με την ζωή σου,όλοι κρατάνε τις αναμνήσεις σε έναν σκληρό και σπάνια τις αναπολούν,που και πάλι στήνονται μπροστά από ένα κινητό μια οθόνη σαν να βλέπουν ένα ακόμα πρόγραμμα.

Άλμπουμ παιδιά αλμπουμ,ξεκίνησα να φτιάχνω με τα παιδιά μου και μετά,και είναι άλλη φάση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...