opcorsa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, alexhs gk είπε Ποια πυραμίδα ηταν που είχε το moto you should be here. Θυμάμαι είχε γςμισει το facebook με τέτοιες φωτογραφίες από γνωστούς μου σε συνέδρια και κάτι ταξίδια και καλά. Και ελεγα δεν είναι δυνατόν να τα πιστευουν αυτά! Και οι γονείς ενός φίλου μου είχαν μπλεξει με amway γύρω στο 04-05 και θυμάμαι τον παπά που είχε φάει ο μπαμπάς του παιδιού και πάλευε να πουλησει κάτι μηχανήματα για το νερό στην βρύση και κάτι σπρέι για το στόμα.... Γελάω you should be here, in the right topic my man 1
alexhs gk Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω έκανα unfollow αρκετό κόσμο εκείνη την περίοδο! Μου σηκώνεται η τρίχα κάθε φορά που βλέπω τέτοια. Δεν ξέρω πως κάποιος εν έτει 2018 με τόση πληροφόρηση μπορεί να πέσει τόσο εύκολα θύμα καθαρα και μόνο με το δόλωμα του εύκολου χρήματος. Άντε πιο παλιά ο κόσμος δεν ήταν στο ίδιο ποσοστό μορφωμένος. Τώρα έβλεπα παιδιά που σπουδάζουν και σε καλες σχολές και παιδιά που δεν τα έλεγες και χαζά να καθονται και να ανεμίζουν τα σημαιάκια και εκείνα τα μπανερς. Ελεος Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από alexhs gk 2
GeorgeAl92 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alexhs gk είπε Νομίζω έκανα unfollow αρκετό κόσμο εκείνη την περίοδο! Μου σηκώνεται η τρίχα κάθε φορά που βλέπω τέτοια. Δεν ξέρω πως κάποιος εν έτη 2018 με τόση πληροφόρηση μπορεί να πέσει τόσο εύκολα θύμα καθαρα και μόνο με το δόλωμα του εύκολου χρήματος. Άντε πιο παλιά ο κόσμος δεν ήταν στο ίδιο ποσοστό μορφωμένος. Τώρα έβλεπα παιδιά που σπουδάζουν και σε καλες σχολές και παιδιά που δεν τα έλεγες και χαζά να καθονται και να ανεμίζουν τα σημαιάκια και εκείνα τα μπανερς. Ελεος Έχεις απόλυτο δίκιο το παιδί που έλεγα ήταν μηχανικός με μεταπτυχιακό αλλά έξυπνο πέρα από τα μαθήματα δεν ξέρω αν τον λες. Διαφέρει η εξυπνάδα από την μόρφωση. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από GeorgeAl92
spyros007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτη με τον καφε πως λεγότανε Το βρηκα organo gold και το ganoderma Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από spyros007
opcorsa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, spyros007 είπε Αυτη με τον καφε πως λεγότανε Το βρηκα organo gold και το ganoderma organo gold θες να σε κανω μελος? 1
Dr_73 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Εγώ πάντως επιμένω για την LR. Αν αναλάβει τη μύησή μου, η manager με τα κόκκινα , στο 2:07 , γράφομαι αμέσως !
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, alexhs gk είπε Νομίζω έκανα unfollow αρκετό κόσμο εκείνη την περίοδο! Μου σηκώνεται η τρίχα κάθε φορά που βλέπω τέτοια. Δεν ξέρω πως κάποιος εν έτη 2018 με τόση πληροφόρηση μπορεί να πέσει τόσο εύκολα θύμα καθαρα και μόνο με το δόλωμα του εύκολου χρήματος. Άντε πιο παλιά ο κόσμος δεν ήταν στο ίδιο ποσοστό μορφωμένος. Τώρα έβλεπα παιδιά που σπουδάζουν και σε καλες σχολές και παιδιά που δεν τα έλεγες και χαζά να καθονται και να ανεμίζουν τα σημαιάκια και εκείνα τα μπανερς. Ελεος Εγώ δυστυχώς πιστεύω οτι μπορεί να είναι πιο "μορφωμένοι", αλλά πολύ χαμηλής νοημοσύνης. Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την εμμονή του δικού μου ανθρωπου με την worldventures. Άλλο μόρφωση και άλλο IQ. Γνωρίζω εμπόρους και επιχειρηματιες που έβγαλαν ενα λύκειο και μεγαλούργησαν και αποφοίτους ΑΕΙ που είναι κοθωνια. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από jmmys
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Με παίρνει μια μέρα ο μαλακας ο πατέρας μου: Τι δώρο θες να σου κάνω, ένα ταξίδι ή να σου ανοίξω μια δουλειά; Έκοψα πόσο scammers είναι μόνο και μόνο από την επένδυση στο site τους. Τόσο ερασιτέχνες. Με εκραχε και η σιχαμενη η γυναίκα του γιατί δεν ασχολιομουν και πλήρωνε.
aris1986 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, spyros007 είπε Αυτη με τον καφε πως λεγότανε Το βρηκα organo gold και το ganoderma Ναι ο τύπος που προσπάθησε να με βάλει στην travel μετά από 2 χρόνια πήγε να με πάρει τηλέφωνο για καφέδες. Μάλλον εκεί θα έμπλεξε μετά. Τώρα το θυμήθηκα.
Aggeluska Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 5 hours ago, alexhs gk said: Νομίζω έκανα unfollow αρκετό κόσμο εκείνη την περίοδο! Μου σηκώνεται η τρίχα κάθε φορά που βλέπω τέτοια. Δεν ξέρω πως κάποιος εν έτη 2018 με τόση πληροφόρηση μπορεί να πέσει τόσο εύκολα θύμα καθαρα και μόνο με το δόλωμα του εύκολου χρήματος. Άντε πιο παλιά ο κόσμος δεν ήταν στο ίδιο ποσοστό μορφωμένος. Τώρα έβλεπα παιδιά που σπουδάζουν και σε καλες σχολές και παιδιά που δεν τα έλεγες και χαζά να καθονται και να ανεμίζουν τα σημαιάκια και εκείνα τα μπανερς. Ελεος ναι και εγω αναρωτιομουν το ιδιο. Πως γινεται να εχεις ιντερνετ και να μην ψαξεις να δεις οτι ειναι απατη. Το θεμα ειναι οτι το ψαχνουν πολλοι απο αυτους και βρισκουν 9 να λενε ειναι απατη και 1 (προφανως κομματι της πυραμιδας) να λεει οτι ειναι οντως ετσι και θα βγαλουν λεφτα και πιστευουν αυτον. Γιατι αυτο θελουν να πιστεψουν. Θελου ναν πιστεψουν οτι θα βγαζουν χρημα σχετικα ευκολα, χωρις κοπο, θα εχουν εταιρικο αμαξακι και θα ειναι σαν ελευθεροι επαγγελματιες. Ο Ελληνας γενικα εχει σαν ονειρο να ειναι αφεντικο και αυτες οι πυραμιδες σ υποσχονται πως θα γινεις αφεντικο. Για αυτο επιασε στην Ελλαδα αυτο και επιασε πολυ και πριν την κριση, οχι τωρα που ο κοσμος ειναι απελπισμενος.
Lanike71 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Το εκνευριστικό δεν ήταν που προσπαθούσαν με τα ψέμματα να βγάλουν λεφτά άκοπα, αλλά το ότι προσπαθούσαν να σε πείσουν ότι αυτό είναι το μέλλον και είσαι και πολύ κορόιδο που ιδρωνεις για λίγα ευρώ.
Arkin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Πρώτη φορά ακούω για όλη αυτή την απάτη με τις πυραμίδες. Κριτική βούληση δεν υπάρχει? Πως εμπιστεύεται ο άλλος τέτοιους απατεώνες που πουλάνε φούμαρα? Τι να πω. http://erathiagr.blogspot.com/2013/03/worldventures.html?m=1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Arkin είπε Πρώτη φορά ακούω για όλη αυτή την απάτη με τις πυραμίδες. Κριτική βούληση δεν υπάρχει? Πως εμπιστεύεται ο άλλος τέτοιους απατεώνες που πουλάνε φούμαρα? Τι να πω. http://erathiagr.blogspot.com/2013/03/worldventures.html?m=1 Εδω υπαρχει κοσμος που το ακουει πρωτη φορα τωρα μετα απο τοσα χρονια που γινεται και απο τοσες πολλες εταιριες...σκεψου τοτε που μολις σκαγανε και δεν τις ξερανε...ηταν και το "ευκολο χρημα" οποτε πολλοι πειστηκαν...
4saken Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Dr_73 είπε Εγώ πάντως επιμένω για την LR. Αν αναλάβει τη μύησή μου, η manager με τα κόκκινα , στο 2:07 , γράφομαι αμέσως ! Φανταζομαι οτι η αδεια κυκλοφοριας ειτε δεν ειναι στο ονομα τους ειτε εχει παρακρατηση?
Arkin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Εδω υπαρχει κοσμος που το ακουει πρωτη φορα τωρα μετα απο τοσα χρονια που γινεται και απο τοσες πολλες εταιριες...σκεψου τοτε που μολις σκαγανε και δεν τις ξερανε...ηταν και το "ευκολο χρημα" οποτε πολλοι πειστηκαν... Αρκετοί θα την ακούσαμε τοτε αλλά προσπερασαμε. Τουλάχιστον όσοι δεν την πατάμε με τέτοιες απάτες. Το εύκολο χρήμα δεν υπάρχει. Εκτός αν μπλέξεις με εμπόριο ναρκωτικών λευκής σαρκός κτλ και γενικά ότι είναι παράνομο μπορεί να σου δώσει εύκολο χρήμα. Με τι συνέπειες όμως. Αυτό δεν ήταν καν εύκολο χρημα απλά κάποιοι αποφάσισαν να βγάλουν κέρδος εις βάρος κάποιων κοροιδων. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα