Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τόσο πολλά άτομα έπεσαν σε αυτή την πυραμίδα; Εγώ δεν θυμάμαι κάποιον του περιβάλλοντός μου.

Το μόνο που θυμάμαι είναι τα προϊόντα της herbalife. 

Δημοσ.

Στο μερος μου ενα ζευγαρι  που δεν ειχε να πληρωσει τη ΔΕΗ και με την Worldventures σωθηκε (lol) και τσιμπησε και την ΒΜW, τωρα ανοιξε μαναβικο και κυκλοφορει με Yaris.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 4saken είπε

Στο μερος μου ενα ζευγαρι  που δεν ειχε να πληρωσει τη ΔΕΗ και με την Worldventures σωθηκε (lol) και τσιμπησε και την ΒΜW, τωρα ανοιξε μαναβικο και κυκλοφορει με Yaris.

το οτι ανοιξε μαναβικο θεωρω οτι ειναι καλη λυση... τι εκαναν με την πυραμιδα?

θυμαμαι οι καραγκιοζηδες οτι ανεφεραν σε οποιον ηταν αρνητικος οτι τους μονους που χαλαει ειναι οι τουριστικοι πρακτορες και οτι αυτο το μοντελο ειναι το μελλον..

οσο σχεση εχουν αυτη απο τουρισμο αλλο τοσο εχει ενα νετρωνιο με μια πεππερονι πιτσα

ουσιαστικα τα ταξιδια ειναι το επιχρυσμα νομιμοτητας , το κερασακι στην τουρτα για να μην θεωρηθη απατη η κεκαλυμενη πυραμιδα τους

7 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Την amway τη θυμάται κανείς πριν 20 χρόνια ;;;; Τους άλλους που πούλαγαν "τίτλους χρυσού" πριν 7-8 χρόνια ;;;

Για τη συγκεκριμένη του θέματος δεν είχα ακούσει ομολογώ. Time sharing για διακοπές, υπήρχαν από πολύ παλιά παπατζήδες με γραφεία στη συγγρού και στο μαρούσι, που σε πήγαιναν

και σου έταζαν ότι αγοράζεις διακοπές σε ξενοδοχεία για 30 χρόνια κτλ ... και σου έπαιρναν μόνο λεφτά , εννοείται . Πρώτη φορά είχαν πλευρίσει τους γονείς μου τέλη δεκαετίας του  '80

και εμένα με τη γυναίκα μου γύρω στο 2010 .

οποιος κοιταξει στο site της amway θα δει οτι οι τιμες ειναι εκτος χωρου και χρονου...

πχ πουλανε ιταλικο λαδι 28 ευρω το 1.5 λιτρο, ενω μπορεις ελλαδα να το βρεις και με 5-6 ευρω, ελληνικο, αριστο λαδι...

τι να λεμε τωρα

• Like 2
Δημοσ.

Και σε μένα είχε έρθει κάποιος γνωστός από τη δουλειά της γυναίκας.Μας έλεγε ότι θα μας έγραφε σε κάποια πυραμίδα που θα αγοράζαμε διάφορα προιόντα σπιτιού τρόφιμα απορρυπαντικά κ.λ.π. μέσα από φυλλάδια που έβγαζε και τα έφερναν στο σπίτι.

Εννοείται ότι όσους περισσότερους γράφαμε θα κερδίζαμε λέει χρήματα από τα προιόντα που θα αγόραζαν αυτοί.Κλασική καρα-πυραμίδα δε θυμάμαι όνομα.

Μου έδειξε ένα φυλλάδιο και τρελάθηκα. Έκοψα την κουβέντα κακήν - κακώς προσβάλλοντάς τον κιόλας λέγοντας "άσε μας ρε φίλε η τιμή αυτών των προιόντων είναι 2 και 3 φορές πάνω από όμοια που παίρνω στο lidl (να ευλογήσουμε και τα γένια μας):lol:,δεν είμαι μαλάκας να κάνω κάποιους μάγκες με τα λεφτά μου" Έφυγε και δεν ξαναμίλησε ούτε καν στη σύζυγο.:P Δεν στεναχωρήθηκα γιατί δεν θέλω να έχω σχέση με τέτοιους γιατί δεν ξέρω αν είναι αφελείς ή λαμόγια.

Δυστυχώς όσο υπάρχουν αφελείς (και πάντα θα υπάρχουν) θα περνάνε καλά τα λαμόγια.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μου έτυχε πριν 2 χρόνια και εμένα από έναν φίλο. Το story ήταν ως εξής;

Με παίρνει τηλέφωνο και καλά να βρεθούμε για καφέ στις 5 το απόγευμα αλλά επειδή δε μπορούσα να πάω λόγο χρόνου και απόστασης μου λέει μην ανησυχείς πάμε στη δικιά σου περιοχή στις 8...οκ...οκ. Εν τω μεταξύ μου έδινε ένα vibe μυστηρίου η υπόθεση καθώς μου είπε ότι θα μου μιλήσει για μια ευκαιρία αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι από το τηλέφωνο μόνο από κοντά.

Πάω στις 8 σε γνωστό στέκι (έχει κλείσει πια) των Β.Π. και μας πάνε σε ένα δωματιάκι δίπλα στην κουζίνα που γίνονταν παρουσιάσεις. Σηκώνονται κάτι άτομα και αρχίζουν το παραμύθι. Λόγο ότι γνώριζα για απάτες κλπ (θέμα διπλωματικής) αμέσως κατάλαβα ότι είναι πυραμίδα αλλά δεν ήθελα να προσβάλω το παιδί και έμεινα. Μου έκανε εντύπωση η ενέργεια του τύπου που παρουσίαζε και ότι κατέλειγε ¨"Σου αρέσουν οι διακοπές;" "Ναι" "Οκ τότε γράψου και θα αναγκαστείς να πας."  Επίσης είχαν λάθος στην ισοτιμία του € με το $ κάτι που μου άφησε την εντύπωση τις προχειροδουλειάς. Του εξήγησα ότι είναι πυραμίδα αργότερα αλλά δεν καταλάβαινε...πάντα έψαχνε το γρήγορο χρήμα....Ακόμα και σήμερα ασχολείται με ασφάλειες και επενδυτικά - συμβουλευτικά προγράμματα. ΤΙ να πεις; Μερικοί δεν αλλάζουν.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Και σε μένα είχε έρθει κάποιος γνωστός από τη δουλειά της γυναίκας.Μας έλεγε ότι θα μας έγραφε σε κάποια πυραμίδα που θα αγοράζαμε διάφορα προιόντα σπιτιού τρόφιμα απορρυπαντικά κ.λ.π. μέσα από φυλλάδια που έβγαζε και τα έφερναν στο σπίτι.

Εννοείται ότι όσους περισσότερους γράφαμε θα κερδίζαμε λέει χρήματα από τα προιόντα που θα αγόραζαν αυτοί.Κλασική καρα-πυραμίδα δε θυμάμαι όνομα.

Μου έδειξε ένα φυλλάδιο και τρελάθηκα. Έκοψα την κουβέντα κακήν - κακώς προσβάλλοντάς τον κιόλας λέγοντας "άσε μας ρε φίλε η τιμή αυτών των προιόντων είναι 2 και 3 φορές πάνω από όμοια που παίρνω στο lidl (να ευλογήσουμε και τα γένια μας):lol:,δεν είμαι μαλάκας να κάνω κάποιους μάγκες με τα λεφτά μου" Έφυγε και δεν ξαναμίλησε ούτε καν στη σύζυγο.:P Δεν στεναχωρήθηκα γιατί δεν θέλω να έχω σχέση με τέτοιους γιατί δεν ξέρω αν είναι αφελείς ή λαμόγια. 

Δυστυχώς όσο υπάρχουν αφελείς (και πάντα θα υπάρχουν) θα περνάνε καλά τα λαμόγια.

σωστο, κατι τετοιους τους εχω για τα  ... μου και κοβω σχεσεις κακην κακως και ας παρεξηγηθουν

σε αλλα νεα, η ραπτομηχανη του λιντλ που εφερες μου φαινεται πανακριβη για τα lidl δεδομενα..

1 ώρα πριν, GeorgeAl92 είπε

Μου έτυχε πριν 2 χρόνια και εμένα από έναν φίλο. Το story ήταν ως εξής;

Με παίρνει τηλέφωνο και καλά να βρεθούμε για καφέ στις 5 το απόγευμα αλλά επειδή δε μπορούσα να πάω λόγο χρόνου και απόστασης μου λέει μην ανησυχείς πάμε στη δικιά σου περιοχή στις 8...οκ...οκ. Εν τω μεταξύ μου έδινε ένα vibe μυστηρίου η υπόθεση καθώς μου είπε ότι θα μου μιλήσει για μια ευκαιρία αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι από το τηλέφωνο μόνο από κοντά.

Πάω στις 8 σε γνωστό στέκι (έχει κλείσει πια) των Β.Π. και μας πάνε σε ένα δωματιάκι δίπλα στην κουζίνα που γίνονταν παρουσιάσεις. Σηκώνονται κάτι άτομα και αρχίζουν το παραμύθι. Λόγο ότι γνώριζα για απάτες κλπ (θέμα διπλωματικής) αμέσως κατάλαβα ότι είναι πυραμίδα αλλά δεν ήθελα να προσβάλω το παιδί και έμεινα. Μου έκανε εντύπωση η ενέργεια του τύπου που παρουσίαζε και ότι κατέλειγε ¨"Σου αρέσουν οι διακοπές;" "Ναι" "Οκ τότε γράψου και θα αναγκαστείς να πας."  Επίσης είχαν λάθος στην ισοτιμία του € με το $ κάτι που μου άφησε την εντύπωση τις προχειροδουλειάς. Του εξήγησα ότι είναι πυραμίδα αργότερα αλλά δεν καταλάβαινε...πάντα έψαχνε το γρήγορο χρήμα....Ακόμα και σήμερα ασχολείται με ασφάλειες και επενδυτικά - συμβουλευτικά προγράμματα. ΤΙ να πεις; Μερικοί δεν αλλάζουν.

ωραιο θεμα διπλωματικης.. εχεις λινκ να το δουμε?

αν θες βεβαια -γιατι λογικα θα φαινονται ονοματεπωνυμα κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Νοιώθω παραμελημένος, εμένα δεν με έχει προσεγγίσει ποτέ κανείς για κάτι τέτοιο - μόνο μια φορά ένας μάρτυρας του Ιεχωβά και έγινε πανηγύρι 😛 

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, opcorsa είπε

σε αλλα νεα, η ραπτομηχανη του λιντλ που εφερες μου φαινεται πανακριβη για τα lidl δεδομενα..

Ε που και που να κάνουμε και εμείς καμιά αρπαχτή.Μην τα δίνουμε όλα τζάμπα.:D

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, opcorsa είπε

σωστο, κατι τετοιους τους εχω για τα  ... μου και κοβω σχεσεις κακην κακως και ας παρεξηγηθουν

ωραιο θεμα διπλωματικης.. εχεις λινκ να το δουμε?

αν θες βεβαια -γιατι λογικα θα φαινονται ονοματεπωνυμα κλπ

Χαχαχα δυστυχώς δεν έχω διότι έπρεπε να κάνω κάποιες διορθώσεις (κόψιμο σελίδων - περίληψη) για να το δημοσιεύσουν οπότε δεν με ενδιέφερε να χάσω τόσο χρόνο. Λογιστική απάτη ήταν το θέμα και περιλάμβανε ένα κομμάτι του 4ου κεφαλαίου τις Ponzi Schemes. Υπάρχουν και άλλα....τα καλύτερα είναι με ελεγκτικές στο κόλπο όπως της Λεμαν Μπράδερς. Δες το Enron: The Smartest Guys in the Room (2005) αν σου αρέσουν αυτά τα θέματα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η LR , πάντως έχει εξαιρετικό προσωπικό . Μία συνεργάτιδά τους που μου είχε έρθει , ήταν καταπληκτική (αν και  δεν άκουγα τι έλεγε) .

Αν προσφερόταν να πηγαίναμε κανένα ΣΚ να με μυήσει , αγόραζα παραπάνω από 1 από τα πακετάκια τους !

Από marketing μιλάμε κορμάρα.

• Like 1
Δημοσ.

Στην LR και στη herbal, ασχολούνται συγγενείς μου, γι' αυτό λέω δεν είναι ίδια περίπτωση. Γιατί βγάζεις απ' τις πωλήσεις, όχι απ' τα άτομα που "πρέπει" να βάλεις

Δημοσ.

σαν την amway καμια

πρεπει να ειναι η μεγαλυτερη ολων, παγκοσμιως. Ειδικα απο τους Κινεζους πρεπει να βγαζουν ενα σκασμο λεφτα, οπου και να εχω παει στη Κινα, και σε χωρια ακομα εχω δει γραφεια της

μια φορα με ειχε προσεγγισει για την amway μια φιλη καπου στο 2001-2002 δε θυμαμαι. ειχε φωναξει μενα και ολη τη παρεα σπιτι της για να  μας παρουσιασει μια "φοβερη ευκαιρια να βγαλεις λεφτα"

εκει ηταν ενα ζευγαρι, γυρω στα 30, που προφανως ειχαν ψαρεψει τη φιλη μας και την εβαλαν να φερει πελατεια. ειχαν στησει ενα πινακα και εδειχναν κατι παπατζες και μας μοιρασαν τον καταλογο με τα ψιλικα που θα επρεπε να προωθουμε για να παρουμε ποσοστα (τα οποια ψιλικα επρεπε να τα στοκαρουμε με δικο μας κοστος φυσικα) και την ολη φαση που γραφουμε αλλους και "ανεβαινουμε στη κλιμακα". ειχαν πει τοτε αυτοι οτι εβγαζαν και καλα γυρω στα 1500 ο καθενας καθαρα και τους ειχε δωσει η εταιρια και αυτοκινητο (ενα yaris). μετα τη "παρουσιαση" για να μη της χαλασουμε χατηρι, πηγαμε μαζι της σε ενα ξενοδοχειο στο συνταγμα οπου ειχαν στησει τη "φιεστα" με εκατονταδες υποψηφια θυματα, εναν τυπα απο αμερικη να χοροπηδαει και να φωναζει σα τη μαιμου για το πως αλλαξε η ζωη του και εβγαλε εκατομμυρια ξερω γω και γενικα ενα εμετικο κλιμα. αφου τελειωσε το πανηγυρι πηγε να μας μοιρασει ενημερωτικα εντυπα και κασετες (ναι κασετες). δεν ασχοληθηκα ουτε εμαθα ξανα νεα της, αφου αρνηθηκα να "συνεργαστω" και παρεξηγηθηκε που της ειπα οτι ειναι πυραμιδα και χανει τον χρονο και τα χρηματα της.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tzelen είπε

Νοιώθω παραμελημένος, εμένα δεν με έχει προσεγγίσει ποτέ κανείς για κάτι τέτοιο - μόνο μια φορά ένας μάρτυρας του Ιεχωβά και έγινε πανηγύρι 😛 

PM για μια πληρωφορια που ΙΣΩΣ σου αλλαξει την ζωη :P

54 λεπτά πριν, GeorgeAl92 είπε

Χαχαχα δυστυχώς δεν έχω διότι έπρεπε να κάνω κάποιες διορθώσεις (κόψιμο σελίδων - περίληψη) για να το δημοσιεύσουν οπότε δεν με ενδιέφερε να χάσω τόσο χρόνο. Λογιστική απάτη ήταν το θέμα και περιλάμβανε ένα κομμάτι του 4ου κεφαλαίου τις Ponzi Schemes. Υπάρχουν και άλλα....τα καλύτερα είναι με ελεγκτικές στο κόλπο όπως της Λεμαν Μπράδερς. Δες το Enron: The Smartest Guys in the Room (2005) αν σου αρέσουν αυτά τα θέματα.

ευχαριστω, θα τα δω

επισης για οποιον τον ενδιαφερουν οι πωλησεις/απατες/επιθετικο (ψευτο)μαρκετινγκ

επιβαλλεται να δει το Boiler room, με τον βιν ντιζελ στα καλυτερα του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...