OnePlus6T Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) πυραμιδα ειναι και οι γιαχωβαδες Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από OnePlus6T
margaritagr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η H.B έχει βάλει και «επώνυμους» «στο κόλπο». Το βλέπει ο άλλος στο Ινστα σου λεει εεεε καλο θα ναι Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από margaritagr
OnePlus6T Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, margaritagr είπε Η H.B έχει βάλει και «επώνυμους» «στο κόλπο». Το βλέπει ο άλλος στο Ινστα σου λεει εεεε καλο θα ναι τι ειναι ΗΒ?
Mr^Robot Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο κοσμος επιλεγει να ασχολείται με τετοιες δραστηριότητες . Πριν καμποσα χρονια Θυμαμαι ενας "γνωστος" ειχε μπει σε παρομοιο τρυπακι , μου εκανε ολοκληρη παρουσιαση με πολυτελη αμαξια που τα επερνες με δανειο αλλα σου το πληρωνε η "εταιρια" με ταξιδια παντου και γιοτ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ.. ακομα και τοτε που δεν ημουν υποψιασμενος με της εν λογο απατες θυμαμαι και του ειχα πει κατα την διάρκεια της συζήτησης" μα δεν υπαρχει ευκολο χρημα" . Το καταλαβε νωρις και ξεμπλεξε. Ωστοσο επεσαν και με τα μουτρα πριν 2-3 χρονια πολλοι και με την LR , εχει γεμισει η περιοχη Polo με την γνωστη διαφήμιση στο πλαι , λενε βγαζουν 700ε τον μηνα + ταξιδια , πολυτελη ξενοδοχεια κτλπ .. υποχρεώνοντας καθε γνωστο και φιλο να αγοραζουν πραγματα που δεν εχουν ουσιαστικα ανανγκη , που τους βλεπουν τωρα και αλλαζουν πεζοδρομιο . Αλλος γνωστος ( υποτίθεται σοβαρος ανθρωπος και στο επαγγελμα ηλεκτρολογος ) να προσπαθει να πουλησει της μανας μου μια κολωνια και να κανει ψηστηρι το ποσο μαγευτικη και ροδινη ειναι η εταιρια ΤΟΥ για να την πεισει για συμμετοχη ... Μιλαμε για κανονικη πλυση εγκεφαλου ..ετυχε και βρηκα μερικα "σεμιναρια" που τους δινουν σε Βιντεο .. απλα τραγικα.
opcorsa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, Sonic59 είπε Να σου πω και το αλλο...Μπορει η εταιρια να εκανε interview στην Ελλαδα...Να διαλεξανε οντως αυτους τους τυπους να τους δινανε μισθο κανα 2χιλιαρο συν τα εισητηρια τα οποια πληρωνανε οι ιδιοι απλα σε πολυ χαμηλες τιμες(αυτο ισχυει) κι απο κει και μετα ξενοδοχεια ολα κουτρα...Νταξ πολυ φαντασια εβαλα αλλα μην τρελαθουμε τωρα οτι αγορασανε φεραρι μονοι τους αλλα ειχε και το σημα της εταιριας πανω!!!Ολα χορηγουμενα ηταν...Ακομα και τα σπιτια που μενανε σε αθηνα και θεσσαλονικη κι απλα κανανε τσεκ ιν με μια φωτογραφια στο σπιτι στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ ξερω γω!Λεω εγω τωρα ασουμε..... παντως αν φτασεις στις πανω πανω βαθμιδες δινουν και λεφτα για αμαξι και για σπιτι... δηλαδη στους 4-5 φαραω του κοσμου οντως τους δινουν πολλα...αλλα αυτοι τους εχουν φερει εκατομμυρια... ρε μηπως να το σκεφτουμε?
margaritagr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Όντως είχε γεμίσει η Αθήνα polo (κυρίως μαυρα) με το σήμα LR 1
Sonic59 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, opcorsa είπε παντως αν φτασεις στις πανω πανω βαθμιδες δινουν και λεφτα για αμαξι και για σπιτι... δηλαδη στους 4-5 φαραω του κοσμου οντως τους δινουν πολλα...αλλα αυτοι τους εχουν φερει εκατομμυρια... ρε μηπως να το σκεφτουμε? Καλα εννοειται οτι ισχυει αυτο που λες αλλα οταν σου τα εχουν φερει επι 10 τα φραγκα...Μιλαμε για τα τζιμανια τα δικα μας εδω στην πατριδα...Τον συγκεκριμενο τον εχω φιλο στο FB(τον ''φαραω'' εδω στην σαλονικα)κι απο κει που πριν 3 χρονια ηταν οντως σε ταξιδια στο εξωτερικο με φωτογραφιες απο ακριβα ξενοδοχεια κλπ τωρα βλεπω κανα εσπρεσσακι στην αριστοτελους αντε να παει μεχρι τα μαλγαρα!!Χορτασανε απο λεφτα και βγηκαν στην συνταξη!Τρεχατε να παρουμε εμεις το δαχτυλιδι.... 1
Strategos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Hal9000 είπε Εμείς πάντως ακόμα περιμένουμε τη μήνυση «από τα κεντρικά» τι ήταν αυτό;
doganos7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Σε όλες τς δουλειές υπάρχουν οι ερασιτέχνες και οι επαγγελματίες. Περιέργως είναι κανονικότατη εταιρεία που κάποιοι Έλληνες κατσαπλιάδες βρήκαν ευκαιρία & εταζαν «γρήγορο» κέρδος φουσκώνοντας τα πάντα και προωθώντας μπούρδες. Αν δουλέψεις σοβαρά , σωστά & επαγγελματικά μετά από λίγο καιρό θα έχεις ένα καλό εισόδημα και αν κανείς πραγματικά ταξίδια το booking system τα σπάει. Δεν βρέχει δολάρια.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Απο ότι κατάλαβα φίρμες όπως Avon ή herbalife πουλάνε κάτι χειροπιαστό. Η worldventures τάχα μου πουλούσε φθηνές διακοπές. Σε ερώτηση που έκανα τοτε να μου δειξει την προσφορά της worldventures για συγκεκριμένο προορισμό,ξενοδοχείο,ημερομηνίες ώστε να συγκρινω με πλατφόρμες τύπου booking οπου δωρεαν έβλεπες τις προσφορές, μου είπε γίνε μέλος, σταξε 250 ευρώ να δεις τις προσφορές. Δεν μου τα έδειχνε με τίποτα αν δεν πλήρωνα,τεμεκ δικός μου άνθρωπος.Προφανώς γιατί στο booking ηταν ίδιες τιμές ή και φθηνότερες.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Ο Άρτεμης πηγε μέσα,οι άλλοι είναι νόμιμοι, και βγάζουν λεφτά με αφελείς. Αυτοι που ηταν στην κορυφή της πυραμίδας WV έβγαλαν πολλά φαντάζομαι.Μια φούσκα ηταν, έσκασε,απο πίσω βέβαια έρχονται αλλες.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Ελλάδα όπου πολλοί Ελληνες πιστεύουν σε σωρρα,worldventures και mlm.
opcorsa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Όντως είχε γεμίσει η Αθήνα polo (κυρίως μαυρα) με το σήμα LR πειστηκα! που υπογραφω?
Dr_73 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Την amway τη θυμάται κανείς πριν 20 χρόνια ;;;; Τους άλλους που πούλαγαν "τίτλους χρυσού" πριν 7-8 χρόνια ;;; Για τη συγκεκριμένη του θέματος δεν είχα ακούσει ομολογώ. Time sharing για διακοπές, υπήρχαν από πολύ παλιά παπατζήδες με γραφεία στη συγγρού και στο μαρούσι, που σε πήγαιναν και σου έταζαν ότι αγοράζεις διακοπές σε ξενοδοχεία για 30 χρόνια κτλ ... και σου έπαιρναν μόνο λεφτά , εννοείται . Πρώτη φορά είχαν πλευρίσει τους γονείς μου τέλη δεκαετίας του '80 και εμένα με τη γυναίκα μου γύρω στο 2010 . 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Η αληθεια ειναι οτι αυτα παντα υπαρχουνε σε διαφορες μορφες και απλα χρυσαφιζουνε λιγα ατομα στην υγεια των κοροιδων παντα και παντα θα ξεφυτρωνουνε καινουργια φυντανια παντου γινοντε αυτα ανα τον κοσμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα