Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, olimpiakos 7 είπε

Παιδες για πειτε λιγο περισσοτερα για την HerbaLife! Τι φαση αυτη η εταιρεια;; Ειναι ενα φιλος μου και γινεται διαφημισαρα! Επισης αν δηλωσεις βγαζεις καποιο εισοδημα οπως λεει ή ειναι καποια απάτη; Επισης τα ροφηματα γενικοτερα αξιζουν ή ειναι μουφα;; Σκεφτομαι να κανω μια κινηση να αγορασω πχ τα ροφηματα αλλα κατι μου λεει οτι ειναι απατη! 

Δε πουλάς σε αυτήν ? Ή είναι πυραμίδα?

Είχα φίλη στην Avon, με καλλυντικά και τέτοια, είχε καταλόγους με προϊόντα, και ανάλογα με το τι πούλαγε είχε ποσοστά από την εταιρεία.

Καλή φάση, αλλά θέλει να έχεις άτομα που ψωνίζουν καλλυντικά. Δεν είχε να κάνει με πυραμίδα αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panossar95 είπε

Δε πουλάς σε αυτήν ? Ή είναι πυραμίδα?

Είχα φίλη στην Avon, με καλλυντικά και τέτοια, είχε καταλόγους με προϊόντα, και ανάλογα με το τι πούλαγε είχε ποσοστά από την εταιρεία.

Καλή φάση, αλλά θέλει να έχεις άτομα που ψωνίζουν καλλυντικά. Δεν είχε να κάνει με πυραμίδα αυτό.

Δε ξερω τι γινεται Πανο!

Σχετικα με την Avon εχω μια ξαδερφη και ειναι οπως τα λες! Εαν εχεις πολυ κοσμο γυναικες και φιλες εχεις καλο ποσοστο! 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, olimpiakos 7 είπε

Παιδες για πειτε λιγο περισσοτερα για την HerbaLife! Τι φαση αυτη η εταιρεια;; Ειναι ενα φιλος μου και γινεται διαφημισαρα! Επισης αν δηλωσεις βγαζεις καποιο εισοδημα οπως λεει ή ειναι καποια απάτη; Επισης τα ροφηματα γενικοτερα αξιζουν ή ειναι μουφα;; Σκεφτομαι να κανω μια κινηση να αγορασω πχ τα ροφηματα αλλα κατι μου λεει οτι ειναι απατη! 

χαζομαρες, στην Αμερικη το 80% που μπλεκει με τετοιες μαλακιες (herbalife included) λεφτα δε βγαζουν, στη καλυτερη πριζουν γνωστους να αγορασουν τις μαλακιες για να βγαλουν τα εξοδα τους, γιατι οι προμηθειες ειναι αστειες, στη χειροτερη γεμιζουν μια αποθηκη προιοντα που παραγγελνουν για να μη χασουν το level τους, η μπαινουν στο τριπακι να βρουν κοσμο να κανει αυτος stockpile προιοντα στην αποθηκη του και να βγαλουν αυτοι απο το referal.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fredd0 είπε

χαζομαρες, στην Αμερικη το 80% που μπλεκει με τετοιες μαλακιες (herbalife included) λεφτα δε βγαζουν, στη καλυτερη πριζουν γνωστους να αγορασουν τις μαλακιες για να βγαλουν τα εξοδα τους, γιατι οι προμηθειες ειναι αστειες, στη χειροτερη γεμιζουν μια αποθηκη προιοντα που παραγγελνουν για να μη χασουν το level τους, η μπαινουν στο τριπακι να βρουν κοσμο να κανει αυτος stockpile προιοντα στην αποθηκη του και να βγαλουν αυτοι απο το referal.

Ωραια  ευχαριστω fredd0!

Με τα ροφηματα γνωριζεις(ζετε) κατι;

Δημοσ.

αυτό τον καιρό μια πυραμίδα παίζει -Ελληνων συνέλευσις-  (Σωρας) έχω κάτσει με άτομο και μου τα έλεγε και πραγματικά το μόνο που σκεφτόμουν είναι (αίρεση, πυραμίδα) το τι σου λένε πραγματικά δεν παίζει. και να σε βάζει να βλέπεις βίντεο και ομιλίες και να σε κοιτάει στα μάτια.  αρρώστια να πούμε! τουλάχιστον κέρασε! (μόνο για ''άκρη'' είναι ο τύπος)

Δημοσ.

Ξαδερφος μου παρουσιάζει κάτι τέτοιο αλλα με χρυσό επερνες κατι σαν κομματάκι χρυσού και επρεπε να δωσεις κάποια λεφτά και οτι ατομα έφερνες επερνες ξατι πίσω και μου το λεει κλπ κάθομαι και το σκέφτομαι πως βγαίνουν τα λεφτά του εξηγώ την λογική της πυραμίδας επέμενε πως όχι κλπ μου κρατησε ενα διάστημα μουτρα γιατι του τα εχωσα που κοροϊδεύει κόσμο... Γενικα σαν λογικη ειναι οτι ο τελευταίος την τρωει οσο η αλυσίδα δουλεύει καπιος βγαζει λεφτά αλλα αν σπάσει κάπου γεια σας.... 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, okinakoto είπε

αυτό τον καιρό μια πυραμίδα παίζει -Ελληνων συνέλευσις-  (Σωρας) έχω κάτσει με άτομο και μου τα έλεγε και πραγματικά το μόνο που σκεφτόμουν είναι (αίρεση, πυραμίδα) το τι σου λένε πραγματικά δεν παίζει. και να σε βάζει να βλέπεις βίντεο και ομιλίες και να σε κοιτάει στα μάτια.  αρρώστια να πούμε! τουλάχιστον κέρασε! (μόνο για ''άκρη'' είναι ο τύπος)

μια ειναι η παγκοσμια πυραμιδα

κρυπτονομισματα

θυμαται κανεις το αρχικο ποιηματακι οτι θα ριξουν τις τραπεζες και εδω ειναι το μελλον κλπ. οταν ξυνισε αυτο το γυρισαν ολοι στο οτι ετσι βγαζουν λεφτα 🤣 

οχι οτι δε βγαλανε πολλοι λεφτα, αλλα αυτα δεν εμφανιστηκαν απο αερα κοπανιστο, καποιος τη πληρωσε την οποια αξια. αρα εμεσα απο μια πυραμιδα βγαλανε οσοι βγαλαν

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ola150 είπε

Εμένα ήθελε ένας γνωστός να με βάλει σε πυραμίδα με ασφάλειες.

Δίνει το νούμερο μου στο "αφεντικό" με παίρνει αυτός και με ρωτάει "Θέλεις να είσαι εργάτης ή αφεντικό;" και του απαντάω εργάτης (μιας και ήξερα ότι είναι πυραμίδα) και μόνο που δεν με γαμωσταύρισε. Του είπα να πάει να κάνει συνουσία με τον εαυτό του. Καλές εποχές.

ωραια ευχη του εδωσες τυπε

θα την μελοποιησω στον λογο μου

37 λεπτά πριν, Cyber_Spartacus είπε

Ξαδερφος μου παρουσιάζει κάτι τέτοιο αλλα με χρυσό επερνες κατι σαν κομματάκι χρυσού και επρεπε να δωσεις κάποια λεφτά και οτι ατομα έφερνες επερνες ξατι πίσω και μου το λεει κλπ κάθομαι και το σκέφτομαι πως βγαίνουν τα λεφτά του εξηγώ την λογική της πυραμίδας επέμενε πως όχι κλπ μου κρατησε ενα διάστημα μουτρα γιατι του τα εχωσα που κοροϊδεύει κόσμο... Γενικα σαν λογικη ειναι οτι ο τελευταίος την τρωει οσο η αλυσίδα δουλεύει καπιος βγαζει λεφτά αλλα αν σπάσει κάπου γεια σας.... 

αυτος εβγαλε τιποτα? ο χρυσος ειναι οντως γκαραντι ή ανθρακας ? :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσο μαρεσει που πάντα σε thread πυραμιδων θα γραφτεί πάντα πονηρουλικα απο κάποιον οτι εχει φιλο, γνωστό, μπατζανακη που βγάζει λεφτά από ποσοστά σε προϊόντα αλλά έχει κόσμο να τα πασάρει δεν είναι πυραμίδα όπως οι άλλες

Επεξ/σία από greengr21
  • Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Πόσο μαρεσει που πάντα σε thread πυραμιδων θα γραφτεί πάντα πονηρουλικα απο κάποιον οτι εχει φιλο, γνωστό, μπατζανακη που βγάζει λεφτά από ποσοστά σε προϊόντα αλλά έχει κόσμο να τα πασάρει δεν είναι πυραμίδα όπως οι άλλες

μα αυτο δουλευει :P

κοιτα εγω ειμαι ο πιο πολεμιος των πυραμιδων, αλλωστε εχω σχεδον κανει διατριβη απο το διαβασμα του πονζι κλπ

αλλα μερικοι οντως βγαζουν... το τι ειναι απατη δεν εγκειται στο οτι γραφεις ατομα και δεν περνεις τα χρηματα σου, αλλα οτι πχ 1 στους 1 εκατομμυριο θα βγαλει, οι αλλοι θα πεσουν σε λουμπα...

πχ με τους κυπριους...αυτοι οι 3-4 οντως εχουν πλουτισει (το πιστευω δεν ξερουν τι εχουν) αλλα ειχαν γραψει και πιασει κοτσο ολη την κυπρο...

τωρα που βρικσονται δεν ξερω,, αλλα νομιζω επεται νεμεσις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, opcorsa είπε

μα αυτο δουλευει :P

κοιτα εγω ειμαι ο πιο πολεμιος των πυραμιδων, αλλωστε εχω σχεδον κανει διατριβη απο το διαβασμα του πονζι κλπ

αλλα μερικοι οντως βγαζουν... το τι ειναι απατη δεν εγκειται στο οτι γραφεις ατομα και δεν περνεις τα χρηματα σου, αλλα οτι πχ 1 στους 1 εκατομμυριο θα βγαλει, οι αλλοι θα πεσουν σε λουμπα...

πχ με τους κυπριους...αυτοι οι 3-4 οντως εχουν πλουτισει (το πιστευω δεν ξερουν τι εχουν) αλλα ειχαν γραψει και πιασει κοτσο ολη την κυπρο...

τωρα που βρικσονται δεν ξερω,, αλλα νομιζω επεται νεμεσις

Αυτοι οι κυπριοι με τις φεραρι λες?Δεν ξερω κατα ποσο βγαλανε ΠΟΛΛΑ λεφτα...αλλα ολα μου βρωμανε marketingιλα...Αφου ενας τυπος μου ειχε πει τοτε''Αμα θελεις μπορουμε να βρεθουμε με τον ''μεγαλο''(εδω Θεσσαλονικη)να δεις τραπεζικους λογαριασμους...Και του ειπα το εξης...Και που ξερω εγω αν η εταιρια εχει βαλει σε ολους αυτους τους IMD,RMD κλπ ενα Χ ποσο το οποιο δεν μπορουν να διαχειριστουν κι απλα το πουλανε κι αυτο στα πλαισια της επιτυχιας...Και απλα δεν με επεισε με την απαντηση του...Ταγαροβλαχοι που ανοιγουν το στομα τους και βρωμαει ΠΕΙΝΑ!!!

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Sonic59 είπε

Αυτοι οι κυπριοι με τις φεραρι λες?Δεν ξερω κατα ποσο βγαλανε ΠΟΛΛΑ λεφτα...αλλα ολα μου βρωμανε marketingιλα...Αφου ενας τυπος μου ειχε πει τοτε''Αμα θελεις μπορουμε να βρεθουμε με τον ''μεγαλο''(εδω Θεσσαλονικη)να δεις τραπεζικους λογαριασμους...Και του ειπα το εξης...Και που ξερω εγω αν η εταιρια εχει βαλει σε ολους αυτους τους IMD,RMD κλπ ενα Χ ποσο το οποιο δεν μπορουν να διαχειριστουν κι απλα το πουλανε κι αυτο στα πλαισια της επιτυχιας...Και απλα δεν με επεισε με την απαντηση του...Ταγαροβλαχοι που ανοιγουν το στομα τους και βρωμαει ΠΕΙΝΑ!!!

εγω πιστευω οτι οντως εχουν βγαλει, ουσιαστικα αυτοι ειναι που ξεκινησαν την """""""""ιδεα"""""""""" ελλαδα και κυπρο οποτε λογικο ειναι να γινουν φαραω...

τα στατιστικα παντως λενε οτι το 95% δεν εβγαλε τπτ και το υπολοπο 4  μισι εβγαλε 10 ευρω τον μηνα

οποτε φανταστειτε ευκαιρια...🤠

επισης οποιος πιστευει σε τετοιες μπαρουφες ειναι και λιγο χαμηλης νοημοσυνης για εμενα....

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, opcorsa είπε

εγω πιστευω οτι οντως εχουν βγαλει, ουσιαστικα αυτοι ειναι που ξεκινησαν την """""""""ιδεα"""""""""" ελλαδα και κυπρο οποτε λογικο ειναι να γινουν φαραω...

τα στατιστικα παντως λενε οτι το 95% δεν εβγαλε τπτ και το υπολοπο 4  μισι εβγαλε 10 ευρω τον μηνα

οποτε φανταστειτε ευκαιρια...🤠

επισης οποιος πιστευει σε τετοιες μπαρουφες ειναι και λιγο χαμηλης νοημοσυνης για εμενα....

Να σου πω και το αλλο...Μπορει η εταιρια να εκανε interview στην Ελλαδα...Να διαλεξανε οντως αυτους τους τυπους να τους δινανε μισθο κανα 2χιλιαρο συν τα εισητηρια τα οποια πληρωνανε οι ιδιοι απλα σε πολυ χαμηλες τιμες(αυτο ισχυει) κι απο κει και μετα ξενοδοχεια ολα κουτρα...Νταξ πολυ φαντασια εβαλα αλλα μην τρελαθουμε τωρα οτι αγορασανε φεραρι μονοι τους αλλα ειχε και το σημα της εταιριας πανω!!!Ολα χορηγουμενα ηταν...Ακομα και τα σπιτια που μενανε σε αθηνα και θεσσαλονικη κι απλα κανανε τσεκ ιν με μια φωτογραφια στο σπιτι στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ ξερω γω!Λεω εγω τωρα ασουμε.....

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panossar95 είπε

.. Δεν είχε να κάνει με πυραμίδα αυτό.

Avon, herbal life είναι ΠΥΡΑΜΙΔΑΡΕΣ.

Τίτλοι όπως πωλητής, συνεργάτης, σύμβουλος κτλ απλά verboten. Σε τέτοιες περιπτώσεις εισαι πελάτης και μάλιστα υψηλής αξίας για αυτές τις εταιρείες. 

"Υπάλληλοι" οι οποίοι δεν έχουν εισόδημα, κάλυψη εξόδων-μεταφορικά-ξενοδοχεία-φαγητά, και το κυριότερο, δεν είναι ασφαλισμένοι. Ανθρώπινο χρυσάφι! Και αν είναι δυνατόν να προ-πληρώνεις ο ίδιος το εμπόρευμα που σε βάζουν να διαφημίζεις!

Φοράνε μια κονκάρδα στον κάθε άτυχο που νομίζει θα κάνει καριέρα στις πωλήσεις.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, olimpiakos 7 είπε

Οσον αφορα τα προιοντα το μονο σιγουρο ειναι πως ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ! Σε βαθμο κλεψιας οχι απλα υπεροκοστολογημενα.

Π.χ. η πρωτεινη που εχουν πρεπει να κανει τα 550gr γυρω στα 40-50 ευρω! Και δεν ειναι και καθαρη.

Δεν λεω πως απαραιτητα δεν ειναι καλη ή θα σου κανει κακο, αλλα ενα προιον που στην αγορα η κανονικη του τιμη ειναι κανενα 10ευρω το πολυ, το πουλανε 4-5 φορες πανω.

Μην μιλήσω για κατι ροφηματα τσαγιου που πουλανε τα 50gr κανενα 50ευρω!

Προιοντα αποκλειστικα για κατι θειτσες που δεν ξερουν τι τους γινεται και τρωνε τον παπα...

Επεξ/σία από crom251
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...