Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πω θυμάμαι εγώ πιτσιρικάς που μου έλεγε ο ξάδερφος μου μη κάνεις καμιά μαλακία και γραφτείς σε καμιά πυραμίδα. Μου είχε εξηγήσει τι είναι καθώς εγώ μικρός και άβγαλτος ήμουν ικανός να γραφτώ. 

Το μετέφερα κι εγώ στα φιλαράκια μου και μετά από λίγο καιρό ένας από αυτούς πήγε και γράφτηκε. Πραγματικά μας έλεγε ότι πήγε αραχτός και χαλαρός για να γελάσει αλλά τελικά τον έπεισαν και γράφτηκε επιτόπου. Σκέψου τι θα του έλεγαν... 

Δημοσ.

Όλο και κάτι νέο θα ξεφυτρώσει και ξανά μανά τα ίδια.Δυστυχώς η κριτική σκέψη σπανίζει στίς μέρες μας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, opcorsa είπε

οποτε ψιλο κατερρευσε η φουσκα ε ?

τιποτα αλλες πυραμιδες τωρα τελευταια ξερουμε? δεν εχει πεσει κατι στην αντιληψη μου..

Επανέρχεται η LR τελευταία, παλι παρουσιασεις σε ξενοδοχεία κτλ 

Επεξ/σία από inflation
Δημοσ.

Εμένα ήθελε ένας γνωστός να με βάλει σε πυραμίδα με ασφάλειες.

Δίνει το νούμερο μου στο "αφεντικό" με παίρνει αυτός και με ρωτάει "Θέλεις να είσαι εργάτης ή αφεντικό;" και του απαντάω εργάτης (μιας και ήξερα ότι είναι πυραμίδα) και μόνο που δεν με γαμωσταύρισε. Του είπα να πάει να κάνει συνουσία με τον εαυτό του. Καλές εποχές.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Η Herballife ανηκει μεσα σε αυτες τις εταιριες?

2 ώρες πριν, eMike είπε

Ερώτηση...

Είναι τέτοιου τύπου εταιρεία και η LR? ή δεν έχω καταλάβει καλά?

Είναι.

Δημοσ.

Σαν δομη ναι, αλλα κατα τ αλλα καμια σχεση. Γενικα, αν μια εταιρια εχει συγκεκριμενη δραστηριοτητα, πουλαει κατι χειροπιαστο π.χ. δεν ειναι κατηγορια WV. H LR και η Herbal, πουλανε προϊον. Πουλας; Πληρωνεσαι..Δεν πουλας; Δεν πληρωνεσαι.. Οχι δωσε μια 300ρου και φερε ατομα να γινεις πλουσιος

Δημοσ.

Εγω γελαω πολυ με τις αφισες/banner σε μερικα site που ο επιτυχημενος καθεται ωραιος με το ξανθο μαλλακι του, το φουτερακι αναριχτα και το αστραφτερο του χαμογελο colgate, πανω σε κανα ιστιοφορο ή μπροστα σε μερσεντες με 4-5 μοντελα με μαγιο γυρω του...

Ο επιτυχημενος, κλασσικα, ηταν ανεργος ή εργατης με 3και60 και οταν μπηκε στην πυραμιδα, βγαζει 30.000€ το μηνα χωρις να κανει τιποτα και απλα απολαμβανει την ζωη!

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, sinikos είπε

Εγω γελαω πολυ με τις αφισες/banner σε μερικα site που ο επιτυχημενος καθεται ωραιος με το ξανθο μαλλακι του, το φουτερακι αναριχτα και το αστραφτερο του χαμογελο colgate, πανω σε κανα ιστιοφορο ή μπροστα σε μερσεντες με 4-5 μοντελα με μαγιο γυρω του...

Ο επιτυχημενος, κλασσικα, ηταν ανεργος ή εργατης με 3και60 και οταν μπηκε στην πυραμιδα, βγαζει 30.000€ το μηνα χωρις να κανει τιποτα και απλα απολαμβανει την ζωη!

αμα το σκεφτεις ομως τετοια κοροιδα ψαχνουν που τρωνε οτι μαλακια τους σερβιρουν για να τους αρμεξουν γερα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, inflation είπε

Επανέρχεται η LR τελευταία, παλι παρουσιασεις σε ξενοδοχεία κτλ 

τα πολο που βλεπω και γυροφερνουν ειναι Leasing, τα πληρωνουν? τι παιζει ξερουμε?

2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Η Herballife ανηκει μεσα σε αυτες τις εταιριες?

πρωτη και καλυτερη τυπε

Δημοσ.

Θυμάμαι και εγώ φίλο μου σε μια τέτοια πυραμίδα που ήθελε να με γράψει.

Είχαμε πάει για καφέ, πρέπει να ειμασταν 18-19 χρονών

Ξεκίνησε με κάτι χαρτιά να μου εξηγεί το σχέδιο, εγώ έπαιζα στοίχημα και τον έγραφα, τσαντιστηκε κιόλας 😂.

Εντέλει αφού μου τα έχει κάνει πλανήτες, του λέω οκ γράψε με να τελειώνουμε. Δε μου είχε πει ότι θέλει 100 ευρώ. 

Πατάω κάτι γέλια, και του λέω τι λες ρε βλαμμένε??? Μου λέει θα τα πάρεις πίσω ρε άμεσα. Καλά του λέω έγινε. Προφανώς τον εκραξα, προσπάθησα να του πω ότι δε πρόκειται να βγάλει λεφτά, δε το κατάλαβε αμέσως αλλά έφυγε και αυτός μετά από λίγο.

Ακόμα κάνουμε παρέα, αλλά σε αυτά είναι λίγο χαζός. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ίδια και μένα παλιός φίλος ένα απόγευμα, καφέ. Πάμε εκεί αρχίζει το μπλα μπλα και ήταν και αγχωμενος γιατί του έλεγα δεν τα πιστεύω αυτά, δεν βγάζει κάνεις ετσι λεφτά κτλπ. Ώσπου σκάει ένας κουστουματος, με χαμόγελο χειραψίες κτλπ. Μου εξηγεί και αυτός και μου λέει 255€ εγγραφή και κάθε ένας που θα βάζεις θα παίρνεις τα 25€ πίσω κτλπ. Του είπα φράγκα δε παίζουν, μου λέει οκ βρες μιυ 7 άτομα να πάνε στην cosmote και θα πληρώσεις έτσι την εγγραφή σου. 

Του είπα δεν δουλεύω στην εταιρία για να ψάχνω πελάτες και δεν θα επριζα κανέναν για τέτοια πράγματα. Σκαλωσαν και οι 2 και ο κουστουματος μου είπε κοίτα τώρα τον Γιαννάκη σε ένα χρόνο θα έχει Z4 δικό του και θα ζηλεύεις ΑΛΛΑ δεν θα είναι και τότε αργά προλαβαίνεις να μπεις στο παιχνίδι.

Κατάλαβα ότι ήταν τζασμενοι, τους ευχαρίστησα και έφυγα. Καφέ δεν μου κέρασαν πάντως!

Επεξ/σία από aris1986
Δημοσ.

Παιδες για πειτε λιγο περισσοτερα για την HerbaLife! Τι φαση αυτη η εταιρεια;; Ειναι ενα φιλος μου και γινεται διαφημισαρα! Επισης αν δηλωσεις βγαζεις καποιο εισοδημα οπως λεει ή ειναι καποια απάτη; Επισης τα ροφηματα γενικοτερα αξιζουν ή ειναι μουφα;; Σκεφτομαι να κανω μια κινηση να αγορασω πχ τα ροφηματα αλλα κατι μου λεει οτι ειναι απατη! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...