Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με είχαν πλησιάσει και εμένα πριν 3 χρόνια περίπου αν θυμάμαι.Συγγενής της γυναίκας μου με τον άντρα της.

Η διαδικασία ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως περιγραφόταν τότε στο εδώ θέμα.Καμμία πληροφορία απο το τηλ για αυτήν την καταπληκτική ιδέα,τίποτα και μετα στο σπίτι ενω στην αρχή μιλούσαμε γενικα για εμας όταν ξεκίνησε η παρουσίαση τους δεν μίλησαν για τίποτα άλλο παρα μας πίεζαν να πληρωσουμε εκείνη την στιγμη γιατί λέει μετά θα πλακωσουν πολλοί στη πολη μας και όλοι θα ψάχνουν εμας να γίνουν μέλη.Τρομερή πλύση εγκεφάλου.Λες και ανηκαν σε καμμια αιρεση.Μας έφεραν σε πολύ δυσκολη θέση γιατί τον είχα σε κάποιο σεβασμο και είχαμε μέχρι τότε καλή επικοινωνια.Τελικά είπαμε θα το σκεφτούμε, μετά από λίγες μέρες τους είπαμε δεν ενδιαφερόμαστε.

Από τότε δεν ξαναβρεθηκαμε,και μιλήσαμε 1-2 φορές.

Κοροϊδία μέχρι εκεί που δεν πάει.

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζω ολοι τα ζησαμε αυτα εκεινη την εποχη...Εμενα με προσεγγισε ο κουμπαρος μου τοτε...Λες και μιλουσα με αλλον ανθρωπο ηταν...Πλυση εγκεφαλου κανονικα....Βεβαια ξεκοψε νωρις και οι σχεσεις μας ειναι αριστες...Αλλα  ηξερε πολυ καλα τον IMD(υποτιθεται μεγαλο κεφαλι) οπως κι εγω τον ηξερα σχετικα καλα...ηταν 2-3 τυποι που ταξιδευανε παντου και απλα βγαζανε φωτογραφιες και τις ανεβαζανε σε FB κλπ...και μιλουσανε για μια ζωη μεσα στην χλυδα...Ο ιδιος ειχε ενα BMW 316 εταιρικο και απλα εκανε το καρναβαλι σε ολη την Θεσσαλονικη..Ωραιες εποχες...Αν τον πετυχω τωρα πουθενα θα τον εριχνα μια σφαλιαρα ετσι για το ''γεια''

Επεξ/σία από Sonic59
  • Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, jmmys είπε

Με είχαν πλησιάσει και εμένα πριν 3 χρόνια περίπου αν θυμάμαι.Συγγενής της γυναίκας μου με τον άντρα της.

Η διαδικασία ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως περιγραφόταν τότε στο εδώ θέμα.Καμμία πληροφορία απο το τηλ για αυτήν την καταπληκτική ιδέα,τίποτα και μετα στο σπίτι ενω στην αρχή μιλούσαμε γενικα για εμας όταν ξεκίνησε η παρουσίαση τους δεν μίλησαν για τίποτα άλλο παρα μας πίεζαν να πληρωσουμε εκείνη την στιγμη γιατί λέει μετά θα πλακωσουν πολλοί στη πολη μας και όλοι θα ψάχνουν εμας να γίνουν μέλη.Τρομερή πλύση εγκεφάλου.Λες και ανηκαν σε καμμια αιρεση.Μας έφεραν σε πολύ δυσκολη θέση γιατί τον είχα σε κάποιο σεβασμο και είχαμε μέχρι τότε καλή επικοινωνια.Τελικά είπαμε θα το σκεφτούμε, μετά από λίγες μέρες τους είπαμε δεν ενδιαφερόμαστε.

Από τότε δεν ξαναβρεθηκαμε,και μιλήσαμε 1-2 φορές.

Κοροϊδία μέχρι εκεί που δεν πάει.

τι απεγιναν τελικα αυτοι?

πηρανε bmw?

o τραγικος που με πλησιασε τον βλεπω αραια και που στην σταση λεωφορειου...

24 λεπτά πριν, Sonic59 είπε

Νομιζω ολοι τα ζησαμε αυτα εκεινη την εποχη...Εμενα με προσεγγισε ο κουμπαρος μου τοτε...Λες και μιλουσα με αλλον ανθρωπο ηταν...Πλυση εγκεφαλου κανονικα....Βεβαια ξεκοψε νωρις και οι σχεσεις μας ειναι αριστες...Αλλα  ηξερε πολυ καλα τον IMD(υποτιθεται μεγαλο κεφαλι) οπως κι εγω τον ηξερα σχετικα καλα...ηταν 2-3 τυποι που ταξιδευανε παντου και απλα βγαζανε φωτογραφιες και τις ανεβαζανε σε FB κλπ...και μιλουσανε για μια ζωη μεσα στην χλυδα...Ο ιδιος ειχε ενα BMW 316 εταιρικο και απλα εκανε το καρναβαλι σε ολη την Θεσσαλονικη..Ωραιες εποχες...Αν τον πετυχω τωρα πουθενα θα τον εριχνα μια σφαλιαρα ετσι για το ''γεια''

ξερουμε το ποιον τους τωρα?

Δημοσ.

Δεν ξέρω,εχουμε σχεδον2 χρονια να μιλησουμε,πάντως μέχρι να μπει στην worldventures είχε ηδη δύο αυτοκίνητα πολύ πιο ακριβά από την BMW που διαφήμιζαν.Δεν είχε αναγκη τα χρήματα, γιαυτό μου έκανε εντύπωση αυτή η εμμονή που είχε να πείσει και εμας.

Δημοσ.

Και εγώ την πάτησα με έναν κολλητό μου. Κλασικά μου είπε στις 5 τι κανείς; Τίποτα λέω. Ωραία θα έρθω να σε πάρω να πάμε για καφε έχω να σου πω. Αντι για καφετέρια καταλήξαμε σε ένα σπίτι μεγάλο και ωραίο. Η συνέχεια γνωστή σε έφερναν σε τόσο δύσκολη θέση που αναρωτιέμαι αν έχει χάσει κανείς την ψυχραιμία του ποτέ και να ξεκινήσει να μοιράζει φάπες. Πουλούσαν και κάτι οδοντόκρεμες, ενεργειακά ποτά, τσαγια, φίλτρο νερού που το είχε το σπίτι και δοκίμαζαν όλοι λέγοντας πωωω έχει καταπληκτική γεύση πραγματικό καθαρό νερό. Εκεί είπα να δοκιμάσω γιατί είχαν περάσει και δυο ώρες και πραγματικά το νερό είχε γεύση νερού. Αφού τελείωσε εχεσα τον φίλο μου, μετά από καμία εβδομάδα ήρθε στα λογικά του. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, jmmys είπε

Δεν ξέρω,εχουμε σχεδον2 χρονια να μιλησουμε,πάντως μέχρι να μπει στην worldventures είχε ηδη δύο αυτοκίνητα πολύ πιο ακριβά από την BMW που διαφήμιζαν.Δεν είχε αναγκη τα χρήματα, γιαυτό μου έκανε εντύπωση αυτή η εμμονή που είχε να πείσει και εμας.

παρε τους τηλεφωνο και πες τους "ειμαι ετοιμος να ξεκινησουμε"

ξερουν αυτοι :P

20 λεπτά πριν, Thaninho είπε

Και εγώ την πάτησα με έναν κολλητό μου. Κλασικά μου είπε στις 5 τι κανείς; Τίποτα λέω. Ωραία θα έρθω να σε πάρω να πάμε για καφε έχω να σου πω. Αντι για καφετέρια καταλήξαμε σε ένα σπίτι μεγάλο και ωραίο. Η συνέχεια γνωστή σε έφερναν σε τόσο δύσκολη θέση που αναρωτιέμαι αν έχει χάσει κανείς την ψυχραιμία του ποτέ και να ξεκινήσει να μοιράζει φάπες. Πουλούσαν και κάτι οδοντόκρεμες, ενεργειακά ποτά, τσαγια, φίλτρο νερού που το είχε το σπίτι και δοκίμαζαν όλοι λέγοντας πωωω έχει καταπληκτική γεύση πραγματικό καθαρό νερό. Εκεί είπα να δοκιμάσω γιατί είχαν περάσει και δυο ώρες και πραγματικά το νερό είχε γεύση νερού. Αφού τελείωσε εχεσα τον φίλο μου, μετά από καμία εβδομάδα ήρθε στα λογικά του. 

εγραψε κανεναν?

αυτο το υποκειμενο που με εκανε εμενα παρουσιαση πρεπει να μην εχει γραψει κανεναν

μετα με συστησε θυμαμαι και σε εναν αλλο καραγκιοζακο που πρεπει να ηταν το αφεντικο στην περιοχη και με ειδε κλειστο και αρνητικο και μου λεει "δεχομαι το οχι σου"

γιατι υπηρχε περιπτωση να μην το δεχτεις κιολας ρε  ξοφλημενε?

τραγικες καταστασεις τυποι μου...

Δημοσ.

Με πλησίασε φίλος πριν χρόνια. Πάμε για καφέ, πάμε. 

Μερικές τυπικές ερωτήσεις στην αρχή, μετά το δόλωμα:

- Γιατί δεν παίρνεις ένα αυτοκίνητο;

- Γιατί δεν έχω λεφτά. 

- Αν είχες τι θα έπαιρνες;

- Το Χ.

-- Α, ωραίο αυτοκίνητο. Ξέρεις τι μπορείς να κάνεις; Μπλα μπλα μπλα

- Ζζζζζζ...

- Μπλα μπλα μπλα

Τελικά μου έδωσε κάτι κασέτες να ακούσω κάτι ομιλίες. Δεν ξαναμιλήσαμε από τότε. Η αλήθεια είναι πως δεν επέμενε.

• Sad 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, unforgiven είπε

Με πλησίασε φίλος πριν χρόνια. Πάμε για καφέ, πάμε. 

Μερικές τυπικές ερωτήσεις στην αρχή, μετά το δόλωμα:

- Γιατί δεν παίρνεις ένα αυτοκίνητο;

- Γιατί δεν έχω λεφτά. 

- Αν είχες τι θα έπαιρνες;

- Το Χ.

-- Α, ωραίο αυτοκίνητο. Ξέρεις τι μπορείς να κάνεις; Μπλα μπλα μπλα

- Ζζζζζζ...

- Μπλα μπλα μπλα

Τελικά μου έδωσε κάτι κασέτες να ακούσω κάτι ομιλίες. Δεν ξαναμιλήσαμε από τότε. Η αλήθεια είναι πως δεν επέμενε.

το τραγικο ειναι οτι τους λεω θα τσεκαρω στο νετ τι παιζει με τα πακετα και τις τιμες (ασχολουμαι με τον τουρισμο) και θα δω αν συμφερει να γταφτω

και μου λενε δεν μπορεις να τις δεις αν δεν εισαι μελος πρεπει να γραφτεις πρωτα γιαυτο στα δειχνουμε στα slights

Noice....

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, opcorsa είπε

ξερουμε το ποιον τους τωρα?

Θα μπορουσαμε να μιλαμε για ωρες...αλλα δεν αξιζει γιατι οι περισσοτεροι ειναι χαμενοι πλεον...τα μεγαλα κεφαλια(στελεχος εταιριας οχι αυτοι οι τραχανοπλαγιαδες)πηραν το χρημα..στους υπολοιπους απλα χορηγουσανε αυτοκινητα πολυτελειας τους κοτσαρανε κι ενα τιτλο για να πλασαρουν την και καλα επιτυχια του πανηγυριου αυτου...και ολα καλα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, opcorsa είπε

εγραψε κανεναν?

Ιδέα δεν έχω.Ηταν πάντως σχεδόν τρομακτικό η εμμονή που είχαν με αυτό, και ότι μου μίλησε γιαυτό επειδή με θεωρεί έξυπνο και δικό του άνθρωπο και θα είμαι χαζός να πω όχι σε τέτοια καταπληκτική ιδέα.

Παρόμοια κατάσταση είχα διαβάσει σε γερμανικα φόρουμ κάπου το 2010,τοτε εμένα εκεί, αλλά εκεί πήρε το θέμα αυτό ελάχιστη διάσταση και χάθηκε μέσα σε 1-2 χρόνια.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

οποτε ψιλο κατερρευσε η φουσκα ε ?

τιποτα αλλες πυραμιδες τωρα τελευταια ξερουμε? δεν εχει πεσει κατι στην αντιληψη μου..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το καγκουροδαχτυλιδι πως το παιρνω? δινω μεχρι και 2εκ δολαρια ζιμπαμπουε. Κας.

kagk.jpg.65809df76c4c73e326318042cb061c90.jpg

Επεξ/σία από fredd0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...