Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιγω θεμα μετα απο το κλεισιμο του θρυλικου θρεντ για την εν λογω πυραμιδουλα

Ξερει κανεις τι απεγινε η εταιρεια? Παιζει ακομα αλλα δεν ειναι στα φορτε της? την ψιλιαστηκαν ολοι και εκοψαν λασπη? υπαρχει ακομα προσηλιτισμος κλπ?

αφορμη για το θεμα ειναι μια παρουσιαση ενος "φιλου" που με ηθελε για καφε μια μερα, προφανως εφυγα χωρις να πληρωσω καν τον καφε και με νευρα, αλλα το τραγικοτερο που με εκανε να σιχαθω την ανθρωπινη φυλη και να το θυμηθω ειναι οτι χθες ειδα τον πατερα του (περιπου 65-70 χρονων) να ζητιανευει... σπαραξε η ψυχη μου  με τις μ@λ@κιες του γιου του...

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι μου θύμισες, γνωστός απο fb με κέρασε καφέ στην γλυφαδα για αυτη την μ@λ@κία...
ακόμα θυμαμαι την εκφραση του οταν του ειπα πως αν συνεχισεις να κερνας καφεδες ετσι τότε δεν το βλεπω και πολυ αποδοτικο για τα νευρα σου και την τσέπη σου..!

Επεξ/σία από pananton
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Κλασσική πυραμίδα...ξεθύμανε και έσβησε καθώς τα κορόιδα αν και πολλά είναι πλέον όλα άφραγκα. Βέβαια κάποια μεγάλα κεφάλια θα κάνανε καλή μπάζα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

εμενα με προσελκυσε ο τυπος πριν 5 περιπου χρονια, επειδη ειμασταν τοσο καλοι "φιλοι" ουτε ηξερα το παρελθον του και αποτι καταλαβα μιας και μονο εξ οψεως γνωριζομασταν, πρεπει να παρατησε το σχολειο και να εβγαλε νυκτερινο... αλλα ειδα τον πατερα του να ζητιανευει αντι να παει ο τεμπελης να μαζεψει εστω ελιες να βγαλει κανενα μεροκαματο να βοηθησει τους δικους του... απαραδεκτα πραγματα...

το θεμα ειναι τωρα σε τι φαση ειναι η πυραμιδα ξερουμε? προχωραει ακομα στην ελλαδα?

το σαιτ τους φαινεται να δουλευει ακομα αλλα δεν ξερω τιποτα παραπανω..

οποια πληροφορια-εμπειρια δεκτη

Δημοσ.

Παλιά κάνανε πολύ διαφήμιση. Σε σοσιαλ και ιντερνετ ειδικά πολύ επιθετική. Διοργανώνανε και ενημερωτικές ημερίδες(σαν προσηλυτισμός αιρέσεων ήταν) σε ξενοδοχεία πολλών πόλεων. Είχανε βάλει και κάτι σελέμπριτι σαν τον Χειμωνέτο και την Θάνου μπροστάρηδες. Πλέον έχουν χαθεί τελείως εδώ και πολύ καιρό.

• Like 1
Δημοσ.

Πω πω...πόσο σπασαρ...

Έκοψα επαφές με 1 καλο φιλαράκι για αυτό το θέμα και παραλίγο και με συγγενή μου.

Ένας ειχε φθάσει στο σημείο να έχει εταιρικό αυτοκίνητο, πουλώντας κάτι αλοιφές τυπου αλοι κτλ.Εργαζόταν 16 ωρες την ημέρα και του χε γινει εμμονή, ενω δεν ειχε καν φιλους διοτι τον ειχαν κάνει ολοι πέρα. Στο τέλος το κατάλαβε και τα παράτησε. Οκ έβγαλε κάποια χρηματα αλλά κατάλαβε και ο ιδιος οτι αυτά έρχονταν από την πίεση που ασκουσε ο ίδιος σε αδυναμους χαρακτηρες.

Κάτι παρόμοιο με διαφορετικη προσέγγιση κάνουν και κάτι "μοδάτοι" στην Ερμού που προσεγγίζουν γυναίκες. 

Δημοσ.

Πέρασαν κιόλας τόσα χρόνια ρε, σαν χθες το θυμάμαι.

Είχα ποστάρει στο θέμα εκείνο για δική μου φίλη, έχασε εντέλει 300€ (κάπου τόσα μου είχε ζητήσει για να μπω αν θυμάμαι σωστά) και πολύ χρόνο.

Σε 2-3 μήνες κάτι απατεώνες Κύπριοι, που είχαν και πολλά βιντεάκια τους ανεβασμένα στο youtube (τα έχουν διαγράψει πια), εξαφανίστηκαν και χαιρέτησαν τα κορόιδα.

Στάνταρ θα έβγαλαν πολλά εκατομμύρια καμιά 20αρια άτομα, και δεκάδες χιλιάδες θύματα μπήκαν μέσα. Ας πρόσεχαν.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, opcorsa είπε

τωρα δηλαδη αν θελω να γραφτω δεν παιζει τιποτα? :P

Δώστα σε μένα να τα παίξουμε Κίνο, αντικειμενικά πιο καλή επένδυση, λολ

Για τα βίντεο που έλεγα πιο πάνω, δεν έχουν διαγραφεί όλα τελικά, ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ:

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε

Δώστα σε μένα να τα παίξουμε Κίνο, αντικειμενικά πιο καλή επένδυση, λολ

Για τα βίντεο που έλεγα πιο πάνω, δεν έχουν διαγραφεί όλα τελικά, ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ:

ανεβασα κι εγω

εγω παντως πειστηκα...

αντικειμενικα παντως αν τα δει κανεις πρωταρης σε πωλησεις/μαρκετινγκ  ολο και κατι θα μαθει :D

Δημοσ.

Γελάω τώρα που το σκέφτομαι, αλλά τότε είχα αισθανθεί άσχημα και μόνο που δικό μου άτομο προσπάθησε να μου πλασάρει την απάτη.

Επίσης, πόσο τραγικό να τους εκπαιδεύουν πως "ρίχνεις" το θύμα, ενώ και οι ίδιοι πείστηκαν από κάποιον με την ίδια μέθοδο.

Fuck logic.

• Like 5
Δημοσ.

βασικα εγω θυμαμαι που οταν με ειχε πλευρισει ο τραγικος αυτος, ημουν γενικα αρνητικος και τσινουσα απο την αρχη :P για τα παντα γιατι ξερω οτι η πωληση βασιζεται στην παρορμηση και ποτε δεν θα αγοραζα τιποτα On the spot

το τραγικο ειναι οτι κατα την διαρκεια του κλεισιματος ηρθανε μεσα στο καφε εκεινη την ωρα κατι μεγαλα κεφαλια πρωην ντεμεκ στρατιωτικοι που τωρα ειναι επαγγελματιες τουριστες και πριν προλαβει να μου τους συστησει εφυγα τρεχωντας παρολιγο να πεσω και απο τις σκαλες στο κωλο λαγουμι που ειχαν τοτε για καφετερια-σφιγγοφωλια

παντως τσεκαρω το φβ μερικων φαραω, που ειναι και στα βιντεο και φαινεται ακομα να τρωνε καλα...

προφανως ειναι 2-3 ατομα που θα εχουν γραψει ολη την κυπρο οποτε Makes sense

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...