giannis_al Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Ένα thread που δεν αναφέρεται στο ποια συσκευή να επιλέξω, αλλά πότε να επιλέξω να την αγοράσω. Μετά κόπων και των όποιων παραχωρήσεων αναγκάστηκα να κάνω, αποφάσισα να αγοράσω το mi 8 (6/128), από Ελλάδα λόγω τιμολογίου. Ιδού όμως η απορία. Να το πάρω μπαμ, ή να περιμένω black friday/ Χριστούγεννα; Δεν περιμένω σωτηρία από το black friday των αλυσίδων, μιας και η τιμή είναι >100 διαφορά από skroutz και σχετικά νεόφερτο. Πόσο πιθανό είναι όμως να βγούν προσφορές από skroutz εκείνη την περίοδο; Γενικά θεωρώ οτι ίσως πρέπει να περιμένω ένα price drop λόγω και κυκλοφορίας mi mix 3, αλλά από την άλλη εν όψει back friday οι κινέζοι τσιμπάνε τις κουπονάτες τιμές, και επειδή προφανώς το skroutz δίνει εισαγώμενα, φοβάμαι μήπως πάρει ανοδική πορεία. Είμαι λοιπόν κάπως μπερδεμένος.. Κάθε γνώμη, γνώση ή πρότερη εμπειρία καλοδεχούμενη! 😁
Zengar Zombolt Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) άμα δεν βιάζεσαι εγώ θα περίμενα black friday / Χριστούγεννα ..... 1-2 μήνες είναι... στην χειροτερη περνεις απο αλυσιδα επισημο xiaomi σε τιμη skroutzoμαγαζου και αναλογως ποσο καλες προσφορες θα κανουν και αν θα προλαβεις μπορει και καλυτερα Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από Zengar Zombolt 1
saruman123 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, giannis_al είπε Ένα thread που δεν αναφέρεται στο ποια συσκευή να επιλέξω, αλλά πότε να επιλέξω να την αγοράσω. Μετά κόπων και των όποιων παραχωρήσεων αναγκάστηκα να κάνω, αποφάσισα να αγοράσω το mi 8 (6/128), από Ελλάδα λόγω τιμολογίου. Ιδού όμως η απορία. Να το πάρω μπαμ, ή να περιμένω black friday/ Χριστούγεννα; Δεν περιμένω σωτηρία από το black friday των αλυσίδων, μιας και η τιμή είναι >100 διαφορά από skroutz και σχετικά νεόφερτο. Πόσο πιθανό είναι όμως να βγούν προσφορές από skroutz εκείνη την περίοδο; Γενικά θεωρώ οτι ίσως πρέπει να περιμένω ένα price drop λόγω και κυκλοφορίας mi mix 3, αλλά από την άλλη εν όψει back friday οι κινέζοι τσιμπάνε τις κουπονάτες τιμές, και επειδή προφανώς το skroutz δίνει εισαγώμενα, φοβάμαι μήπως πάρει ανοδική πορεία. Είμαι λοιπόν κάπως μπερδεμένος.. Κάθε γνώμη, γνώση ή πρότερη εμπειρία καλοδεχούμενη! 😁 Νομίζω τα Σκρουτζάδικα δεν κάνουν προσφορές λόγο ότι έχουν ήδη χαμηλότερη τιμή. 2
kp1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Στις 31/10/2018 στις 4:58 ΠΜ, Zengar Zombolt είπε άμα δεν βιάζεσαι εγώ θα περίμενα black friday / Χριστούγεννα ..... 1-2 μήνες είναι... στην χειροτερη περνεις απο αλυσιδα επισημο xiaomi σε τιμη skroutzoμαγαζου και αναλογως ποσο καλες προσφορες θα κανουν και αν θα προλαβεις μπορει και καλυτερα Φιλε πιστευεις για αγορα κινητου η BF θα εχει καλυτερη τιμη ή να περιμενω χριστουγεννα?
Zengar Zombolt Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, kp1 είπε Φιλε πιστευεις για αγορα κινητου η BF θα εχει καλυτερη τιμη ή να περιμενω χριστουγεννα? BF σιγουρα θα εχει ανωτερες προσφορες απο τα Χριστουγεννα απλα θα ειναι για πολύ περιορισμενα κομματια.... οποτε αν δεις κατι που θα σου γυαλισει πας και το περνεις asap
kp1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Zengar Zombolt είπε BF σιγουρα θα εχει ανωτερες προσφορες απο τα Χριστουγεννα απλα θα ειναι για πολύ περιορισμενα κομματια.... οποτε αν δεις κατι που θα σου γυαλισει πας και το περνεις asap Thanks για κινητο ψαχνω και συγκεκριμενα σε 2 μοντελα huawei mate 10 pro +oneplus 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα