barman_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Την καλησπέρα μου. Πήρα κάποια πράγματα για μια μίνι αναβάθμιση ενός παλαιού συστήματος Μητρικη asrock FM2A68M-HD+ Επεξεργαστής fm2 apu 7700k Συν μνήμη κ δίσκο Όλα καλά με την εγκατάσταση των Windows εκτός από τους drivers της ενσωματωμένης κάρτας γραφικών Στο device manager βγάζει θαυμαστικό με το παρακάτω μήνυμα Windows has stopped this device because it has reported problems code 43 Δοκίμασα τους drivers από το σαιτ της εταιρείας Δοκίμασα αντίστοιχους drivers της asrock που έχει γι αυτή τη δουλειά Τίποτα, κρασαρει συνέχεια ο driver κάποιες φορές έχω bsod κτλ Εχει κάποιο πρόβλημα ο επεξεργαστής? Σε διεργασίες Windows είναι οκευ αλλά ελαφρύ παιχνίδι (fifa 11) το παίζει βασανιστικά αργά Ευχαριστω εκ των προτέρων
barman_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ιδού τα μηνύματα λάθους Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από barman_
Xristaras12 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να παίξει σωστά το apu θελει bios rev 1.10 και ανω, για δες τι εχεις άκυρο κοίταξα αλλο apu. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από Xristaras12
liopyr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Είχα το ίδιο πρόβλημα σε ένα pc στην δουλειά και δεν έβγαλα ποτέ άκρη. Δεν ασχολήθηκα και πάρα πολύ να πω την αλήθεια, αλλά αναγκάστηκα να κουμπώσω μια κάρτα γραφικών στο τέλος για να ξεμπερδέψω..
barman_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 25 minutes ago, liopyr said: Είχα το ίδιο πρόβλημα σε ένα pc στην δουλειά και δεν έβγαλα ποτέ άκρη. Δεν ασχολήθηκα και πάρα πολύ να πω την αλήθεια, αλλά αναγκάστηκα να κουμπώσω μια κάρτα γραφικών στο τέλος για να ξεμπερδέψω.. με γεμιζεις ελπιδες 😂😂
3DJIN Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μηπως θελει legacy drivers επειδη ειναι πολυ παλιο το hardware ? ή μηπως θελει αποκλειστικα τον driver των win και οχι catalyst της amd ? Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από 3DJIN
liopyr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Με τον driver που περνάνε τα windows έπαιζε θυμάμαι, και στο device manager φαινόταν νορμαλ, αλλά δεν δούλευαν κάποια πράγματα όπως το night light π.χ .. Με παλιότερους drivers υπήρχε ακριβως το ίδιο πρόβλημα.
barman_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 12 minutes ago, 3DJIN said: μηπως θελει legacy drivers επειδη ειναι πολυ παλιο το hardware ? ή μηπως θελει αποκλειστικα τον driver των win και οχι catalyst της amd ? εχω δοκιμασει : τον driver των windows της mobo της amd ολα βγαζουν το ιδιο σφαλμα. οι legacy που λες ποιοι ειναι? 1 minute ago, liopyr said: Με τον driver που περνάνε τα windows έπαιζε θυμάμαι, και στο device manager φαινόταν νορμαλ, αλλά δεν δούλευαν κάποια πράγματα όπως το night light π.χ .. Με παλιότερους drivers υπήρχε ακριβως το ίδιο πρόβλημα. οχι εμενα στο device οτι και να βαλω,βγαζει το ιδιο θαυμαστικο και το ιδιο προβλημα.και παντα σκαει το μηνυμα στη φωτογραφια
3DJIN Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 αν εχετε 10αρια παιζει μονο με τον basic της ms και φυσικα δεν λειτουργουν ολα τα features,ψαξτε στο site της amd λογικα το αναφερει
barman_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, 3DJIN said: αν εχετε 10αρια παιζει μονο με τον basic της ms και φυσικα δεν λειτουργουν ολα τα features,ψαξτε στο site της amd λογικα το αναφερει Είσαι σίγουρος γι αυτό? Ναι 10 Pro έχω
3DJIN Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 δες στο site της amd τι ισχυει με τα apu και τα win10
barman_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Θα κοιτάξω... Άρα δεν έχω καμία ελπίδα? Ούτε με νεότερη apu? Ίσως υπάρχει η δυνατότητα για την 7650
liopyr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 16 hours ago, 3DJIN said: αν εχετε 10αρια παιζει μονο με τον basic της ms και φυσικα δεν λειτουργουν ολα τα features,ψαξτε στο site της amd λογικα το αναφερει Δεν φταίει αυτό. Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση, έχουμε στην εταιρία ~30 pc με 7480d, μόνο σε ένα εμφανίστηκε το πρόβλημα.
barman_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 3 hours ago, liopyr said: Δεν φταίει αυτό. Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση, έχουμε στην εταιρία ~30 pc με 7480d, μόνο σε ένα εμφανίστηκε το πρόβλημα. μου δινεις οντως ελπιδες τωρα 😛 μαλλον θα τον κανω τραμπα με εναν 7650κ που εχει το παιδι που τ αγορασα που ειναι κ ενα χρονο νεοτερος και νομιζω ισαξιος και θα δουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα