jack0 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οπως λεει και ο τιτλος βρισκομαι σε διλλημα για το ποια εκδοση της RX580 8gb να επιλεξω για το συστημα μου στο οποιο εχω τον Ryzen 7 1800X. Θελω σιγουρα να παω σε AMD λογω του Freesync περισσοτερο. Ειμαι αναμεσα στην Sapphire Radeon RX 580 8GB NITRO+ Special Edition και την Gigabyte Radeon RX 580 8GB Aorus. Επισης προσφατα περασε και απ το ματι μου η MSI Radeon RX 580 8GB (ARMOR 8G OC) η οποια εχει πολυ χαμηλοτερη τιμη με πολυ τιμια specs αλλα δεν ξερω τι παιζει μ αυτην. Οπως παρατηρω οι εκδοσεις ολες ειναι πανω κατω στα ιδια οποτε δεν ξερω ποιες ειναι οι λεπτομερειες που ξεχωριζουν Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από jack0
Zengar Zombolt Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 όποια και να πάρεις πιστεύω θα μείνεις ευχαριστημένος διάλεξε αυτή με την χαμηλότερη τιμή και την μεγαλύτερη εγγύηση αναλογα το μαγαζι η Gigabyte εχει 3 χρόνια 3
Sheogorath Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Θα προτεινα όχι Gigabyte λόγω του "η εγγύηση μετράει από την μέρα παραγωγής". Φίλος από το φόρουμ την πάτησε πριν λίγους μήνες ετσι. Η Armor έχει ψιλοάθλιο cooler. Η Asus είναι πολύ ακριβή;
Inler Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Special Edition κατ εμέ εξαιρετική κάρτα και χρονισμένη στα 1430/2100 ενώ οι υπόλοιπες είναι στα 1360/2000 αν θυμάμαι καλά Εξαιρετικό cooler Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από Inler 1
jack0 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Inler είπε Special Edition κατ εμέ εξαιρετική κάρτα και χρονισμένη στα 1430/2100 ενώ οι υπόλοιπες είναι στα 1360/2000 αν θυμάμαι καλά Εξαιρετικό cooler Και εγω εκει το βλεπω να καταληγω φιλε. ευχαριστω 14 ώρες πριν, Sheogorath είπε Θα προτεινα όχι Gigabyte λόγω του "η εγγύηση μετράει από την μέρα παραγωγής". Φίλος από το φόρουμ την πάτησε πριν λίγους μήνες ετσι. Η Armor έχει ψιλοάθλιο cooler. Η Asus είναι πολύ ακριβή; Ευχαριστω για το tip δεν το γνωριζα οποτε σιγουρα δεν παω σε gigabyte. Nαι η asus ξεφευγει αρκετα για το budget μου Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από jack0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα