thomason993 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 παιχνίδια για τo ps4 στο νεο THQ Nordic PlayStation bundle 2 του HB με 13.19€ περίπου (συν τα έξοδα μετατροπής συναλλαγματος). Ανάμεσα τους τα Darksiders Warmastered Edition, Titan Quest, Battle Chasers, κ.α. Link: https://www.humblebundle.com/games/thq-nordic-playstation-bundle-2 Υπάρχει και επιλογή αγοράς λιγότερων παιχνιδιών με λιγότερα χρήματα, όπως συνηθίζεται στο HB, αλλα αξίζει το πλήρες πακέτο και με τα 11 παιχνίδια με 1000! edit: Ο κωδικός απ ότι είδα υποστηρίζεται και απο ελληνικά psn accounts, οχι μόνο απο αμερικανικά όπως ίσχυε σε προηγούμενα bundles. Μέχρι την επόμενη Τρίτη 13/11. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από thomason993 6 5
fytotech Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είχα κάποια παιχνίδια αλλά η προσφορά είναι άπαικτη! Τα ενεργοποίησα σε ελληνικό account χωρίς πρόβλημα. Κάτι σημαντικό να προσθέσω. Έχει μόνο δύο codes. Δεν μπορείς να κάνεις δώρο πχ κάποιο που ήδη έχεις. Το ένα είναι για το Giana Sisters: Twisted Dreams - Director's Cut και το άλλο για όλα μαζί τα υπόλοιπα Lock’s Quest, This is the Police, The Dwarves, Red Faction II, Black Mirror, Destroy all Humans 2!, Titan Quest, Darksiders Warmastered Edition, Sine Mora EX and Battle Chasers: Nightwar. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από fytotech 1
nek4d Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δεν εχω playstation καρδια μου... Μηπως ομως αυτη ειναι η αφορμη και ηρθε ο καιρος του?! Πρωτη φορα δινει το humble, bundle για playstation που να παιζει Ελλαδα, απο τα λιγα και σπανια που εχει δωσει τοσα χρονια και επαιζαν μονο Αμερικη!
thomason993 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, nek4d είπε Δεν εχω playstation καρδια μου... Μηπως ομως αυτη ειναι η αφορμη και ηρθε ο καιρος του?! Πρωτη φορα δινει το humble, bundle για playstation που να παιζει Ελλαδα, απο τα λιγα και σπανια που εχει δωσει τοσα χρονια και επαιζαν μονο Αμερικη! Κάνε ενα account στο psn, παρε το bundle να βάλεις τον κωδικό και άστο να κάθεται μέχρι να το αποφασίσεις οτι θα πάρεις ps4 😆
nek4d Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, thomason993 είπε Κάνε ενα account στο psn, παρε το bundle να βάλεις τον κωδικό και άστο να κάθεται μέχρι να το αποφασίσεις οτι θα πάρεις ps4 😆 Βεβαιως! 😎 Ετσι ειχα κανει και με το xbox, εγινε ηδη και στο PS, πριν δω την συσταση σου φιλτατε, που ειναι σωστοτατη και πολυ χρησιμη για ολους! Και επιπλεον ενα ακομη σετ για δωρο, ενα δωρο επιτρεπει ανα λογαριασμο τουλαχιστον, τεσπα, πιστευω να βρω καποιον απο τους φιλους και γνωστους μου που να εχει playstation 😋 Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από nek4d 1
alexzzz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ tp για την προσφορά (note to myself... για 1.353.255 φορά τρόμπα Αλέκο.. όχι δεξί κλίκ στα παιχνίδια του hb για να δεις τα info του, κλικ και κάνει slide προς τα κάτω. Πόσα bundle θέλεις ακόμα για να το μάθεις)
VonLoutsos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Από αυτά τα παιχνίδια, αντικειμενικά ποιά αξίζουν;
marios32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 BattleChasers, DarkSider είναι πολύ καλά. Για τα άλλα δεν ξέρω.
Son^Goku Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Όχι πως τα χρειαζόμουν αλλά σήμερα μπήκε ο μισθός 😂. Δουλεύει και με την Κύπρο σαν χώρα. 1
thomason993 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Το Titan Quest παλιά που το είχα παίξει στο pc ήταν φοβερό παιχνίδι, υποκατάστατο του Diablo, σίγουρα θα το ξαναγοραζα στο ps4 για τις αναμνήσεις και μόνο.. τωρα το port στη κονσόλα πόσο καλο είναι δεν το γνωρίζω. 1
lionheart75 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 To τίμησα. 13,83€ με μετατροπή paypal εξαιτίας Πειραιώς. Ευχαριστώ TS!
fytotech Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, thomason993 είπε Το Titan Quest παλιά που το είχα παίξει στο pc ήταν φοβερό παιχνίδι, υποκατάστατο του Diablo, σίγουρα θα το ξαναγοραζα στο ps4 για τις αναμνήσεις και μόνο.. τωρα το port στη κονσόλα πόσο καλο είναι δεν το γνωρίζω. Ακριβώς το ίδιο θέμα είχα κι εγώ. Είναι μέσα στα top 3 παιχνίδια που έχω σε χρόνο στο steam. Όπου έψαξα για την κονσόλα άκουσα απογοητευτικά λόγια. Παρόλα αυτά το αγόρασα. Ο χειρισμός προφανώς είναι μέτριος αλλά γενικά δεν το μετάνιωσα. Άσχετο. Αν θες εμπειρία TQ στο PC, παίξε το Grimm Dawn. Είναι από τους περισσότερους developers του TQ κι είναι ίδια λογική. Είναι ίσως το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα