Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Ναι με ελλαδα μιλησα Αν θες οαρε ενα τηλ Γρηγορη εξυπηρετηση Κανε τους μια ερωτηση

Μίλησα πριν λίγο με Lenovo και πραγματικά ήταν πολύ εξυπηρετικοί. Μου είπαν λοιπόν ότι η αναβάθμιση της μνήμης ή των δίσκων δεν επηρεάζει την εγγύηση. Μόνο αν έχω αφαιρέσει κάποιο στοιχείο (π.χ τον σκληρό δίσκο ) θα πρέπει να το προσθέσω αν χρειαστεί κάποια στιγμή να το πάω στο service.

Έχεις και εσύ το ίδιο μηχάνημα;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Οχι το 330 15 arr με ryzen.Της αδερφης μου για την ακριβεια

Είναι αυτό με τον ryzen 2200 μάλλον. Το μόνο πρόβλημα που έχω με το laptop, είναι ότι δεν λειτουργούν τα F πλήκτρα που πατάς όταν θέλεις να μπεις στο bios. Αν μπορέσεις κάποια στιγμή τσεκάρισε το και στο δικό σας. Αν και δεν πιστεύω ότι θα έχετε πρόβλημα.

Δημοσ.

Για να μπεις στο bios λογω uefi ,μαπινεις απο τα windows.Θα το δω και θα σου πω μετα,εκτος αν δε σου δουλευουν καθολου τα fn μεσα στο bios

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Για να μπεις στο bios λογω uefi ,μαπινεις απο τα windows.Θα το δω και θα σου πω μετα,εκτος αν δε σου δουλευουν καθολου τα fn μεσα στο bios

Σωστά...λέμε όμως σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγω δεν μπορείς να μπεις στα Windows, και χρειάζεται να κάνεις καθαρή εγκατάσταση λειτουργικού.

Τότε πρέπει να δουλεύουν τα F πλήκτρα, ώστε να μπορείς να ρυθμίσεις να κάνει boot από usb  bootable  disk.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...