Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φτιάχνω καινούριο σύστημα και δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε:

https://www.msystems.gr/index.php?category=1625&product=21515

στα 350Ε

και https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=9630 

στα 300Ε.

Θα μπει μαζι με Ryzen 5 2600. 

Επίσης πανω σε αυτα μπορειτε να μου προτεινετε μητρικη; Ειχα σκοπο να παρω την B450 Tomahawk της MSI αλλα λογικα εξαντληθηκε απο παντου.

Απο games στοχευω για 1080p για την ωρα, PUBG και Black Ops 4, αλλα  προφανως θελω να παιζω τα παντα ultra σε single player για τα επομενα χρονια.

Επισης στην λυση της amd "μπορει" να παω για freesync monitor μολις βρω παλι λεφτα.

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Τα πάντα όλα ultra 60 fps τα ξεχνάς από τώρα με αυτές τις κάρτες. Αν στοχεύεις το λιγότερο 30 fps καλά είσαι. Για τα επόμενα χρόνια ultra πραγματικά ούτε με 2080ti δεν νομίζω ότι κανείς μπορεί να σου εγγυηθεί κάτι.

• Like 2
Δημοσ.

Οκ δεκτο. Ας πουμε τοτε, ποια καρτα θα ηταν καλυτερη σε 2κ αναλυσεις στο συντομο μελλον με συμβιβασμους στα γραφικα anti-aliassing κλπ

Δημοσ.

Θα έλεγα 1070ti. Αν την στιγμή που είσαι έτοιμος για αγορά σου φαίνεται μικρή η διαφορά τιμής για 1080 κοιτάς και εκεί (παρόλο που η διαφορά απόδοσης θα είναι της τάξης του 10% περίπου). Από AMD μόνο Vega 56 καθώς η 64 δεν αξίζει, αλλά καίει παραπάνω ρεύμα από την 1070ti.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CsIns είπε

Θα έλεγα 1070ti. Αν την στιγμή που είσαι έτοιμος για αγορά σου φαίνεται μικρή η διαφορά τιμής για 1080 κοιτάς και εκεί (παρόλο που η διαφορά απόδοσης θα είναι της τάξης του 10% περίπου). Από AMD μόνο Vega 56 καθώς η 64 δεν αξίζει, αλλά καίει παραπάνω ρεύμα από την 1070ti.

Το budget μου ειναι στα 350 με πολυ πιεση για 400 (για να φτασω τις πιο φτηνες υλοποιησεις τις 1070)

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα ή κάνεις οικονομία με αυτή

https://www.skroutz.gr/s/9707985/Palit-GeForce-GTX1060-3GB-NE51060015F9D.html

ή πας εδώ

https://www.skroutz.gr/s/13262791/Gigabyte-GeForce-GTX-1070-8GB-Windforce-OC-GV-N1070WF2OC-8GD-Rev-2-0.html

Αν δώσεις παραπάνω χρήματα από την πρώτη , χωρίς να φτάσεις στη 2η , τα πετάς . 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 4GB υπάρχουν ήδη παιχνίδια που κλείνουν τα Extreme settings (Doom) και άλλα dropάρουν άσχημα όπως το Final Fantasy XV και το Rise of the Tomb Raider. 6GB είναι το minimum για τέρμα.

Επεξ/σία από CsIns
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CsIns είπε

Με 4GB υπάρχουν ήδη παιχνίδια που κλείνουν τα Ultra settings. 6GB είναι το minimum για τέρμα.

Πέρα από τη μνήμη , πρέπει να αρκεί ο πυρήνας για να έχει fps στα ultra settings. Της 1060 , δεν αρκεί για ultra setting (για normal είναι)  , οπότε η μνήμη είναι να 'χαμε να λέγαμε. 

Αν κοιτάγαμε μόνο μνήμη, υπάρχει και 1050 με 4gb , 960 με 4gb ... και υπάρχει και r7 240 με 4 gb !!!!

Δημοσ.

Παιδια απο 1050ti ερχομαι την ε χω αυτη την στιγμη στο κουτι μου και δεν με καλυπτει. Ψαχνω τουλαχιστον 6gb και τουλαχιστον την δυναμη μιας 1060

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Πέρα από τη μνήμη , πρέπει να αρκεί ο πυρήνας για να έχει fps στα ultra settings. Της 1060 , δεν αρκεί για ultra setting (για normal είναι)  , οπότε η μνήμη είναι να 'χαμε να λέγαμε. 

Αν κοιτάγαμε μόνο μνήμη, υπάρχει και 1050 με 4gb , 960 με 4gb ... και υπάρχει και r7 240 με 4 gb !!!!

Και στα 3 παιχνίδια που γράφω, η 1060 6GB αρκεί για ultra textures (1080p πάντα κα ίσως σε κάμποσα στα 1440p). Αν θέλει καλύτερα fps μπορεί να κόψει από αλλού που το οπτικό αποτέλεσμα θα είναι λιγότερο αισθητό. Καλώς ή κακώς τα textures είναι αυτά που κάνουν μπαμ οπτικά.

Επεξ/σία από CsIns
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Με πόσα fps ;;;

Doom καρφωτά 60, Tomb Raider καρφωτά 60 χωρίς SSAO και μιά ρύθμιση χαμηλωμένη που δεν θυμάμαι ποια ήταν και FF XV πάλι καρφωτά με ένα κλικ κάτω 2-3 settings και κλειστά NVIDIA Gameworks. Και τα 3 τα έχω παίξει σε GTX 970 που είναι περίπου ίση με την 1060 3GB, δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου.

Επεξ/σία από CsIns

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...